Birakildim. Aldatildim.. Bir yalvarmadigim kaldi..

Dediginiz gibi Allah'in adaleti her zaman yerini bulur. Yani demem o ki intikam veyahut sizin deyiminizle o da aci ceksin istiyorum derdine dusmeyin. Bunu beklemek, size onu daha cok hatirlatacaktir.
Iyi bir işiniz var, kariyeriniz var. Kendi hayatiniz kariyerinize odaklanin..

house34 house34 nasil yapacagimi bilmiyorum :KK43: ellimde olsa bugün unuturum.. Az bir sürede gecmedi.. Onun sirf mutsuz olmasini istiyorum bana yasattiklari gibi aci cekmesini istiyorum..

Bir zamanlar senin için değeri olan bir insanın mutsuzluğunu görmek güzel bir şey değil . Birini unutmakta o kadar zor birşey değil . Sen terkedildiğin için böyle hissediyorsun . Ya terkeden sen olsaydın . Sevgisi biten sen olsaydın bence boşver o mutsuz olacaksa mutsuz olsun .Ama sen hayatında mutlu ol .

Yeni ÜyeÜye
Merhaba kizlar,

birisiyle paylasmam gereken aci bir ask hikayem var. Bundan 10 ay önce bir 4 senelik bir iliskim vardi. Ciddi düsünyorduk. Hersey cok güzel ciddi ilerliyor derken, beni birakti. Universitemin son senelerinde bana evlenmek istedigini söyledi. Ama ayaklarimin üzerinde durmadigim icin süreci uzatmak istedim. Ailesi de evde sikistiriyordu. Ondan 3 saat uzak bir yerde kaliyordum. Universitem bittiginde ona yakin bir sehire tasindim. Baktim ilgisi gittikce azalmaya basladi, sik sik kavgalar. Ama gercek anlamda ortada birsey yoktu.
Son kavgamizda karakterinin bir parcasi olan GURUR ona mani oldu, ne aradi ne yazdi. Aradan 1 ay gecmeden sosyal medyadan cok güzel yabanci bir kizlan birlikte oldugunu gördüm. Yikildim. Eridim. Bittim. Bütün hayallerim yarida kaldi, ayriliga hazir degildim.

Bir erkek 1 ay sonra nasil baskasina asik ola bilir? Beni o kadar seviyorken. Onu aradim son kez.
Sordum, beni sevdinmi, dedi evet sevdim. Hala seviyormusun? Dedi konumuz bu degil. Sordum o kizi seviyormusun. Bana onun hakkinda konusmak istemiyorum seninle dedi.
Sonra cok bekledim pisman olur geri döner diye, bir kez olsun aramadi. Onlarin mutlu olduklarini gördükce maf oldum. 20 gün sirf ictim, ne agzima bir lokma koydum, sarhos halde ise gittim.

Zaman gectikce unuturum dedim, ama nafile. Aradan vakit gectikce daha cok özlüyorum, özlemim dinmiyor. Tavsiye de buluna bilirseniz sevinirim. Sizce bir gün pisman olurmu? Icimden bir ses diyor pisman olmustur ama gururundan gelemez. Bu saatten sonra gelsede artik birsey degismiyecek aslinda. Icimde o kadar iylesmeyen kanayan yara varki.
Sonra diyorum ki Allahin adaleti var, cikar elbet ondan bir gün.. Sizce cikarmi?

Vakit ayirdiginiz icin simdiden tesekkür ediyorum.
Sevgilerimle

Bak güzel kardeşim öncelikle şu gençliğini mahveden içkiyi bırakmakla başla. Içki tüm kötülüklerin anası.
Peşine düşüp yalvarir halledere illet oluyorum ya.
Hayatını düzene koy.mesleğini icra et.peşinden koşulan kişi sen ol dimdik durarak.
Emin ol sen güzel yasarsan Rabbim daha iyisini çıkaracak karşına buraya yazıyorum. Kalk bir abdest al.kıl namazını içine öyle bir ferahlık gelecek. Dünyada ne dertler var unutma.

Zor bi durum gerçekten. Acı çekerken bi tek bizim başımıza gelmiş, dünya başımıza yıkılmış gibi hissediyoruz. Hepsi gelip geçiyor, unutuluyor bi çok örnekte var görüyoruz. Sadece kabullenip önünüze bakmanız gerekiyor. Bu kadar olumsuz şeyler yaşadıktan sonra mutlu da olunmaz bence. Yepyeni biri tertemiz bir başlangıç dilerim. Kendim içinde :KK66:

-huzur- -huzur- suan yüksek mimarim, en büyük insaat firmalarindan birinde calisiyorum. Itü de yüksek bir dereceyle bitirdim universitemi. 3 dili bir arada idare ediyorum. Hatalarim icin üzgünüm, hizli düsünüp yazmakdan ileri geliyor.
Hızlı düşünün yavaş yazın o halde. Nitekim ''yazmakdan'' yazmak sizin gibi kariyer sahibi birine yakışmıyor.

E Esrann insallah canim, bunu senin icinde istiyorum. senin ne derdin var? Ayni seyleri yasamis gibi konusuyorsun?

ku_zu_cuk_la_rim ku_zu_cuk_la_rim tesekkür ederim. Allaha sükürler olsun namazim dayim.. Cok dua ediyorum. Allah herseyin hayirlisini versin. Vardir bunda da bir bildigi..

-huzur- -huzur- benimlen niye ugrasiyorsunuz? Ilk önce kendi cümlerinizi inceleyin. Cümlelerin ardina 3 tane nokta koyarak cümle tamamlanmiyor! Beni rahat birakin! Sizin gibi insanlara ihtiyacim yok!

Unutmasanız da zaman içinde acı vermeyecek. İlahi adalet mutlaka tecelli ediyor da, sadece 4 seneden bahsediyoruz. 30 senelik evlilikler var bir kadın uğruna biten. Düşünsenize terkedilen kadının o yuvaya verdiği emeği, dünyaya getirdiği çocukları, evi, kocasını çekip çevirdiğini. Ateş düştüğü yeri mutlaka ama siz yine daha kötü ihtimalleri düşünüp içinizi ferahlatabilirsiniz

@francesca Icimi rahatlatamiyorum iste, bir erkek beni bu kadar sevmisken emek sarfetmisken ilerde baskasi neler yapar diye düsünüyorum. Bu da beni acikcasi gelecegimden korkutuyor. Allah o durum da olan bayanlara sabir versin, cocuklari icin katlaniyorlar. Soruyorum kendime, acaba biz bayanlarda mi bir sikinti var? Devir cok kötü..

Gitmesi hayrına olmuş.evlensende güvenilmez biriymiş.
allaha havale et kimsenin ahi kimsede kalmaz.karşına onu unutturacak biri çıkar kendini toparla hayat ondan ibaret değil.

İnanır mısın, şu konuyu görüp çıldırdım. Üyeliğim pasifti aktif hale getirdim o derece. Yabancıdan ne bekliyorsa diye bir yorum yapmışsınız, bence sizi terk etmesinin nedeni gerçekten cahil olmanız. Erkek olsaydım şu cümleyi kurma anınız, sizden soğuma sebebimdi. Bir de böyle düşünmekte fayda var

sıkma canını.. belkide evlenince aldatacaktı, öyle düşün. kaderin değilmiş, kaderinde başka adam varmış..

Bende yeni ayrıldım nişanlımdan. Herşey çok güzeldi. Çok iyi anlaşıyorduk. Evlilik stresi galiba tartıştık 1 saat içinde sinirden herşeyi iptal etti nişanlım. Normalde hiç sinirlenmez. Bir de biz ailece çok iyi niyetliydik herşeye tamam dedik oluruna bıraktık. Tartışmadan sonra ailesi bi araya getirmek için uğraşmadı bi kez telefonla dahi aramadılar. Sadece beni suçlu buldular. Halbuki çok basit bişeyden tartışma çıktı. Nişanlımla telefonda bitti bu iş. Sonra anladım ki insanlarla hep iyi olmamak gerekiyormuş. Bi de kötü olup o zaman nasıl davranıyorlar görmek gerekiyormuş. Herkes iyilikten anlamıyor çok iyi ders oldu bana da aileme de. Sonra pişman oldu ama ne o aile ile yapabilirim ne de nişanlımla. Kurtulduğuma şükrediyorum.

Sagol yeterda insallah dedigin gibi olur. Hepimiz icinde hayirlisini diliyorum.

@pinarzengin34
Evet bir insaniyet bulmus olabilir. Ama size soruyorum. Siz bir yabanci bir erkekle birlikte ola bilirmiydiniz? Ne dilinizi konusuyor, ne de kültürünüze ailenize uygun bir erkekle?
Valla ablam 6 yıldır bir yabancıyla evli çok ta mutlu. Bu kadar dar olmayın.

Valla ablam 6 yıldır bir yabancıyla evli çok ta mutlu. Bu kadar dar olmayın.
Şu forumda sadece türkler varmış gibi davranan insanlara katlanamıyorum. Ol arkadaşım, itü olsun odtü olsun, şu kafadan çıkamadıysan tutup kaç dil bildiğinle övünme ya, yabancıdan ne bekliyormuşmuş? Üzülüyormuş Almanyadakilere. Bak yine elim ayağım titredi. Dışarda görsem fena kalaylardım. Ban yiyeceğim yoksa burda.

Şu forumda sadece türkler varmış gibi davranan insanlara katlanamıyorum. Ol arkadaşım, itü olsun odtü olsun, şu kafadan çıkamadıysan tutup kaç dil bildiğinle övünme ya, yabancıdan ne bekliyormuşmuş? Üzülüyormuş Almanyadakilere. Bak yine elim ayağım titredi. Dışarda görsem fena kalaylardım. Ban yiyeceğim yoksa burda.
Konu sahibi yakin arkadasim, konuyu tam anlatmadigi icin ve sadece yabanci kelimesini kullandigi icin, elestiriliyor yanlis anlasildi haklisinizda Ama soyle soyleyim yabanci var evet irkci degiliz, ama arkadasimin demek istedigi o "yabanci "baska adamlardan da "kotu kadin damgasi" yemis rus bir kadin ayrica kultur olarak da alta ve yas olarak da 10 yas kucuk adamdan. Boyle bir kadinda acaba ne bulmus olabilir demek istedi
Ayrica sizin uslubunuzu da kiniyorum sokakta gorsem kaymalar felan. Konu sahibine cahil demissiniz ya, bence cahil olsa bile sizin gibi seviyesiz, ve siddetli olmasindan iyidir !!!

Bazen oyle yorumlar yapiliyor ki burada, insan karsisindakinin cani yanmis bir kiz veya kadin oldugunu unutuyor

Konu sahibi yakin arkadasim, konuyu tam anlatmadigi icin ve sadece yabanci kelimesini kullandigi icin, elestiriliyor yanlis anlasildi haklisinizda Ama soyle soyleyim yabanci var evet irkci degiliz, ama arkadasimin demek istedigi o "yabanci "baska adamlardan da "kotu kadin damgasi" yemis rus bir kadin ayrica kultur olarak da alta ve yas olarak da 10 yas kucuk adamdan. Boyle bir kadinda acaba ne bulmus olabilir demek istedi
Ayrica sizin uslubunuzu da kiniyorum sokakta gorsem kaymalar felan. Konu sahibine cahil demissiniz ya, bence cahil olsa bile sizin gibi seviyesiz, ve siddetli olmasindan iyidir !!!

Bazen oyle yorumlar yapiliyor ki burada, insan karsisindakinin cani yanmis bir kiz veya kadin oldugunu unutuyor
Benim üslubumu kınamak için yazdıklarımı iyi okuman gerek. Ben bir avukatım. Hangi cümleyi nerede kullanacağımı gayet iyi biliyorum. Kimseye kayarım demedim. Kalaylarım dedim. Kalaylamak bir kişiye ağzının payını vermek şiddetlice eleştirmek demektir.

@pinkycaramel Sen benim derdim den ne anlarsin? Benim kendim yabanciyim, burda yabancilari elestirmiyorum asla! Anlamadan konusuyorsun burda lafini bilde konus. Kendi dininden, milletinden birisi olsa kötümü olurdu? Yabancilarla evli olanlara da saygim var.
Umarim senin basina da gelir yasadiklarim! Insanlikdan nasibini alamamissin yazik gercekten senin gibilerine aciyorum. Ezik insan! Bir hayvan bile senden daha merhametlidir.

Back
X