Birakildim. Aldatildim.. Bir yalvarmadigim kaldi..

Benim üslubumu kınamak için yazdıklarımı iyi okuman gerek. Ben bir avukatım. Hangi cümleyi nerede kullanacağımı gayet iyi biliyorum. Kimseye kayarım demedim. Kalaylarım dedim. Kalaylamak bir kişiye ağzının payını vermek şiddetlice eleştirmek demektir.
Haklisiniz kelimenizi yanlis okumusum cunku benimde sizin gibi "ellim ayagim titredi". Konuya tamamen farkli bir acidan yaklasmissiniz bende bunu dile getirmek istedim, ayrica avukat olmussunuz nerde hangi cumleyi kuracaginizi biliyorsunuz ama karsinizdakine sen yerine siz demeyi atlamissiniz...

Haklisiniz kelimenizi yanlis okumusum cunku benimde sizin gibi "ellim ayagim titredi". Konuya tamamen farkli bir acidan yaklasmissiniz bende bunu dile getirmek istedim, ayrica avukat olmussunuz nerde hangi cumleyi kuracaginizi biliyorsunuz ama karsinizdakine sen yerine siz demeyi atlamissiniz...
Ben çoğu mesajımda siz diye hitap ederim. Ordaki sen tamamen bilinçli kullanılmış bir kişi zamiriydi. Bana seviyesiz dediğinizden ötürü.

Yorumları okudum da herkes bir aldatma tutturmuş gitmiş.
Orta da aldatma falan yok.Tartışmışlar ve ayrılmışlar.Netice de erkek yani duyguları ile değil mantığıyla ve ailesinin zamanın da ona verdiği o ASLAN OĞLUM özgüveniyle hareket etmiş.
Gelelim sana mağdure hanım.
Sen karşında ki erkeği tanımadan baskı kurmaya yönetmeye çalışmışsın.
Unutma ki fazla naz aşık usandırır ve sen gerçekten delikanlıyı usandırmışsın.
Burnu sürtsün istemişsin ama kendi burnun sürtmüş ankaşılan.
Birde delikanlının gururu var ya hani?
İşte o gurur sende daha çok varmış ki tartışmadan sonra aramamışsın ve aramasını beklemişsin.
Görünen o ki çoooook uzun bir zaman daha bekleyecek gibisin.
Yapman gereken Gururu bırak terk edilmeyi hazmet ve yoluna git.
Hayatın içinde o kadar çok süprizler varki O OOOOO... bu yaşadığın o süprizlerin yanında çerez kalacak yıllar sonra ardına dönüp baktığında bu günleri düşünüp yüzünde saçma bir gülümseme olduğun da benim bu sözlerimi hatırla.
Ah canım yeni yetme bir delikanlı seni bırakmış ve sen seni bırakmasınımu yoksa senden hemen sonra bulduğu kızın senden daha güzel olmasını mı hazmedemedin bilmiyorum.
Bildiğim bişey varsa senin o delikanlıyı sevmediğin zaten o da seni sevmiyormuş karşılıklı ilişkiyi fesh etmişsiniz bitmiş.
Haaaa ilk adımı sen atsaydın terk eden işk sen olsaydın emin ol şu anda burada erkek nasıl terk edilir adlı bir konu açar o şirin egonu okşardın :D
Ben İTÜ yada ODTÜ mezunu değilim zaten ikili ilişkilerde ki tecrübeyi üniversitede anlatmıyorlar hayatın kendisi sana öğretiyor.
40 yaşın da evli bir anne olarak tecrübelerime dayanarak sana yorum yazdım.
Belki kelimelerimin bazılarında kırıcı olmuş olabilirim ama bazen yabancı bir kimsenin yazdığı gerçeklermi daha acı yoksa sevgilinin seni terk etmesimi işte bunu zamanla anlayacaksın ;)

Konu sahibi, bana hakaret ettiğin mesajını alıntılamadan yazıyorum bunu. Benim annem özbek kökenli bir rus, hristiyan. 2. Evliliği. Babam ise bir müslüman. Yani annem bir yabancı. Daha önce insanlar tarafından defalarca bu yüzden dışlanmış. Rus bu kesin kötü yol yolcusudur demişler. Senin söylemek istediğin gibi. Kendini ifade etmeyi bilmiyorsan bunu belirteceksin. Lafının nereye gittiğini bilmeden yazarsan birinin bam teline basıp böyle bir yorum alırsın. Hakaretler ederken inanılmaz derecede iyi ifade ediyorsun yalnız kendini. Yorumuna yazsam mıı yazmasam mı bilemedim aslında, bana ezik diyen kuyruğuna basılmış bir kadın vardı zira karşımda. Bence sen konunu kapattır ve önüne bak.

Ben çoğu mesajımda siz diye hitap ederim. Ordaki sen tamamen bilinçli kullanılmış bir kişi zamiriydi. Bana seviyesiz dediğinizden ötürü.
Olmadi avukat hanim, siz hukuk insanisiniz, karsinizdaki kim olursa olsun ayrim edemezsiniz... Yoksa mahkemede de mi karsi tarafa hakketmedigi icin farkli kisi zamiri kullanabiliyorsunuz... Magdem avukatliginizi ön plana cikariyorsunuz, ozaman öne göre davranin....

Ben arkasindan yeterince kostum ve ugrastim. Onu aradim, yazdim.. Ben kimseyi de yönetmedim, karakterime uygun birsey degil. Neyse abla yarin senin evladin da benim durumuma düstügünde belki bende senin ogluna kizina sorup yormadan böyle bir yorum gecerim ;)

Bir abla edasıyla yazdığım yorumum da ki "Sen" kelimelerine takılırsan işte o zaman senin bu delikanlıyı hala neden beklediğini daha iyi anlarım :)
Takıntılı olmak psikolojik bir rahatsızlıktır.Fazla takıntılı olma.Bu platform da samimiyet ilkesi var ve özelini yazsıysan virgülere, ünlem işaretlerine değil sana olan faydası ile ilgilenmelisin CINIM ;)
Netice de burası Resmi daire değil değilmi? :D

Olmadi avukat hanim, siz hukuk insanisiniz, karsinizdaki kim olursa olsun ayrim edemezsiniz... Yoksa mahkemede de mi karsi tarafa hakketmedigi icin farkli kisi zamiri kullanabiliyorsunuz... Magdem avukatliginizi ön plana cikariyorsunuz, ozaman öne göre davranin....
Evet kullanıyorum, emin olun bu bir suç değil :)))

Konu sahibi, bana hakaret ettiğin mesajını alıntılamadan yazıyorum bunu. Benim annem özbek kökenli bir rus, hristiyan. 2. Evliliği. Babam ise bir müslüman. Yani annem bir yabancı. Daha önce insanlar tarafından defalarca bu yüzden dışlanmış. Rus bu kesin kötü yol yolcusudur demişler. Senin söylemek istediğin gibi. Kendini ifade etmeyi bilmiyorsan bunu belirteceksin. Lafının nereye gittiğini bilmeden yazarsan birinin bam teline basıp böyle bir yorum alırsın. Hakaretler ederken inanılmaz derecede iyi ifade ediyorsun yalnız kendini. Yorumuna yazsam mıı yazmasam mı bilemedim aslında, bana ezik diyen kuyruğuna basılmış bir kadın vardı zira karşımda. Bence sen konunu kapattır ve önüne bak.
Yok yani hayir kendisi direk olarak kötü yol yolcusu dedi. Öylede zaten. Konuyu neden bu yöne cektiginizi ama simdi daha iyi anliyorum, bir aci varki ortada yaraniza basilmis, ama inanin sizin annenizin durumu farkli. Yabanci vardir onurlu, durust, namusulu, yabanci vardir bunlarin tam tersi. Ona bakilirsa bende alman vatandasiyim ve yabanciyim , burda kimse bir yabanciyi kötülemedi...

Ben arkasindan yeterince kostum ve ugrastim. Onu aradim, yazdim.. Ben kimseyi de yönetmedim, karakterime uygun birsey degil. Neyse abla yarin senin evladin da benim durumuma düstügünde belki bende senin ogluna kizina sorup yormadan böyle bir yorum gecerim :KK66:
Canım...
Benim 18 yaşın da bir kızım var ve kızımı ben yetiştirdim.
Sen bana resmen "evladından gör" demeye getirmişsin ama insan ne yaparsa kendine yapar.
Kızımın başına gelirse de oturur kendi derdine yanar.
Ben bir anne olarak onun hatalarını temizleyecek değilim.
Annelik görevimi layığı ile yaptım kızıma ikili ilişkiler de nerede durması gerektiğini ve haddini bilmesini öğretim.
Yarın bir gün senin başına gelen birşey kızımın başına gelirse o da kızımın tecrübesi olur ;)
Dediğim gibi hayatın gerçekleriyle yüzleşmesini bilecek yada nerde ne yapmaması gerektiğini bilecek.
Ben kızımın yerine düşünemem değilmi?
Tabi kızımla her konuda karşılıklı oturup konuştuğumuz için çok iyiyiz.
Bazen bana telefon açar erkek arkadaşıyla arasında geçen bir dialoğu anlatır bana sorar "anne nasıl davranmalıyım" der.
Bende usulüne göre cevap verir sakinleştiririm.İkili ilişkiler de mesafeyi korumak saygı çerçevesinde fazla yüz göz olmamak en doğrusudur.
Türk erkeği kaprisi nazı sevmez çabuk usanır.
Yabancı hatunlarda genelde naz kapris gereksiz kıskançlık hesap sormak gibi huylar olmadığı için de bu konularda Türk kızlarından sıkılan delikanlılar tercihlerini genelde yabancı kızlardan yapıp HUZUR ararlar.

Insan beyni sevdigi bir insandan ayriyken baglanma psikolojisi devreye girer ve ayrildiginda onu cok daha ozler kafaya takarmis
Onu beyninin bir takintisi olarak gor. Cunku boyle gormedigin her gun her dakika her saniye senin icin katlanilmaz olur

Insan beyni sevdigi bir insandan ayriyken baglanma psikolojisi devreye girer ve ayrildiginda onu cok daha ozler kafaya takarmis
Onu beyninin bir takintisi olarak gor. Cunku boyle gormedigin her gun her dakika her saniye senin icin katlanilmaz olur
Cok guzel ve farkli bir yorum. Insanin farkli bir acidan bakmasini sagliyor.

Yeni ÜyeÜye
Merhaba kizlar,

birisiyle paylasmam gereken aci bir ask hikayem var. Bundan 10 ay önce bir 4 senelik bir iliskim vardi. Ciddi düsünyorduk. Hersey cok güzel ciddi ilerliyor derken, beni birakti. Universitemin son senelerinde bana evlenmek istedigini söyledi. Ama ayaklarimin üzerinde durmadigim icin süreci uzatmak istedim. Ailesi de evde sikistiriyordu. Ondan 3 saat uzak bir yerde kaliyordum. Universitem bittiginde ona yakin bir sehire tasindim. Baktim ilgisi gittikce azalmaya basladi, sik sik kavgalar. Ama gercek anlamda ortada birsey yoktu.
Son kavgamizda karakterinin bir parcasi olan GURUR ona mani oldu, ne aradi ne yazdi. Aradan 1 ay gecmeden sosyal medyadan cok güzel yabanci bir kizlan birlikte oldugunu gördüm. Yikildim. Eridim. Bittim. Bütün hayallerim yarida kaldi, ayriliga hazir degildim.

Bir erkek 1 ay sonra nasil baskasina asik ola bilir? Beni o kadar seviyorken. Onu aradim son kez.
Sordum, beni sevdinmi, dedi evet sevdim. Hala seviyormusun? Dedi konumuz bu degil. Sordum o kizi seviyormusun. Bana onun hakkinda konusmak istemiyorum seninle dedi.
Sonra cok bekledim pisman olur geri döner diye, bir kez olsun aramadi. Onlarin mutlu olduklarini gördükce maf oldum. 20 gün sirf ictim, ne agzima bir lokma koydum, sarhos halde ise gittim.

Zaman gectikce unuturum dedim, ama nafile. Aradan vakit gectikce daha cok özlüyorum, özlemim dinmiyor. Tavsiye de buluna bilirseniz sevinirim. Sizce bir gün pisman olurmu? Icimden bir ses diyor pisman olmustur ama gururundan gelemez. Bu saatten sonra gelsede artik birsey degismiyecek aslinda. Icimde o kadar iylesmeyen kanayan yara varki.
Sonra diyorum ki Allahin adaleti var, cikar elbet ondan bir gün.. Sizce cikarmi?

Vakit ayirdiginiz icin simdiden tesekkür ediyorum.
Sevgilerimle

O pişman olurmu olmazmı bilmem ama
SEN bu yaptiklarina pişman olacaksın...
Kimler unutulmuyor çok seviyorsun evet ama birgun onun icinmi bunları yaptım diceksin umarim en kisa zamanda hatani anlar kendine gelip hayatina devam edersin...
Hayatı siyah degil yine rengarenk görmeyi ögrenirsin...
Ve ders cikarirsin cunku her acı sana olgunluk katar...
Sevgiler

arkadaşlar tartışmak istemiyorum ama burda konu sahibine konusuyla ilgili yorum yapmak dışında her şeyine yorum yapmışsınız. biraz şaşırdım açıkçası böyle değildi bu platform. kızın zaten acısı var bi de burda üstüne gidilmiş hayretle okudum.. ben de düzgün yazılmayan kelimelere sinir olurum, ben de ''yabancı'' diye ayrım yapılmasını sevmem zira benim elimde olsa yabancı bi erkekle evlenmek isterdim. [aman ha şimdi de ''türk erkeklerine ayrım yaptın'' demeyin de o_O ]

ama bunlardan önce konu sahibinin acılarına ortak olup en azından biraz destek vermemiz gerekirdi. zaten sonradan kendini ifade edemediğini, kızı yabancı olmasından çok kişiliğinden dolayı kötülediğini anlatan bi yorum okudum.

neyse @Firtina Melegi sana gelince de , o kızla senle beraberken başladı da senden o yüzden mi soğudu, yoksa senle ayrıldıktan sonra mı onunla başladı orasını allah bilir ama sana tavsiyem güçlü ol, dik dur.

şu saatten sonra gelse senin için alacak mı o adamı? hayır.. o yüzden sadece dua et, adalet için, seni ağlattığı gecelerin hesabını vermesi için.. ve tabi karşına seni sevecek, sadık kalacak, senin de seveceğin hayırlı iyi bi adam çıkarması için de dua et. bundan sonra o konuyu allaha havale et ve mutlu olmaya bak, belki de karşına öyle biri çıkar ki ''iyiki de ayrılmışız bununla'' dersin. ve inşallah o da bir gün pişman olur senden af dilemeye gelir de yüzüne tükürecek fırsatın olur. zira ayrılmaya bahane aramış belli ki.

inşallah allah karşına öyle bi adam çıkarır ki onunla evlendiğin için her gün şükredersin..

Nick'in Fırtına Meleği ama kendin hiç melek değilsin.
Seni insan yerine koyup yorum yazdım sen kalkmış bana yok utan yok insanlık ölmüş kalmamış gibi saçma sapan yorumlar yazıyorsun.
Konu bizmiyiz yoksa senin YABANCI UYRUKLU FISTIK gibi bir hatunla ALDATILIP seni TERK eden sevgilinin sende bıraktığı o derin yara için istediğin yardım mı?
Canım Elhamdülillah utanılacak ne yaşım var nede bir hayatım.
Ve hiç bir erkeğin k...çından koşmadım asla.Giden gider kalan sağlar senindir tamammı?
Hayatın kendisi böyle.Sen anne oldun mu hiç? O duygunun ne olduğunu biliyormusun? Yada evladını kara toprağa verdin mi? O evladını özlediğin için 40 yaşından sonra her türlü tehlikeyi göze alıp hamile kaldın mı peki?
Kalkmışsın bana utanmaktan insanlıktan bahsediyorsun?
Pehhh sen kendinden utan gençliğin güzelliğin tahsilin seni hala bir yere getirememiş maaleaef ve o tavan yapmış EGON her yorumunda buram buram seni anlatıyor.
Nasıl hazımsız, takıntılı biri olduğunu anlamamak için salak olmak gerek.
Ben burada o tavan yapmış egonu okşayan "Ah canım vah canım" yorumları yazsaydım çok iyi biri olacaktım değilmi?
Kusura bakma hayatımda kimseyi pohpohlamadım ben.
Ve sen SİZ den SEN den diye milletwie görgü dersi vereceğine önce gidip yaşça senden büyük olan üstelik hamile bir kadına nasıl davranılması gerektiğini öğren.
Bahsettiğim görgüyü İTÜ'de falan öğretmiyorlar Ailede öğreniliyor.
Anlaşılan senin için biraz geç kalınmış.
Veeee senin tek sorunun ne biliyormusun?
Sevgisiz ve ilgisiz büyümüşsün bir yanın eksik ki burada kalkmış kuyruk acını acitasyonla anlatıp ruhunun okşanmasını bekliyorsun.
Senin burada bahsettiğin konuda yardıma ihtiyacın yok.Senin ihtiyacın olan tek şey psikolojik yardım.
İşine gelmeyen yorumlar yapılınca SALDIRIYA GEÇİYORSUN.

Back
X