• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıraksam hiç evden çıkmayacak

Sohbet ederiz. Bir çok konuda konuşabiliriz.
Siyasi den tut dedikoduya kadar. Bir bu noktada anlaşamıyoruz. Bir bu noktada farklı tarafa bakıyoruz. Bir bu durum beni deli ediyor işte.
Ama sende ıkı el bıle aynı degıl bebeeegım onuda oyle kabullen. Uyku harıc

Yok anacım. Adama bahar,yaz,kış farketmiyor ki.
Evlenmeden önce değildi.
Evlenince borçlara girdik.
Halbuki düğün bile yapmadık. Onun yerine ev aldık. Tam onu atlattık dedik. Anne-babalarımızın sağlık sorunlarıyla uğraştık vs. Sürekli bir borç halimiz var. Ama durumumuz kötü değil. İki ev var+babadan kalacak ev var. Adam hala ev alayım derdinde. Ama iki dışarı çıkalım biraz değişik biley yapalım yok. Para gidiyor çünkü.
Ağır cimri
Kusura bakmayın ama. Bence Evlenmeden önce kendini belli etmemiş sadece

Bu bence maddiyatla alakali değil. Eşimin cebinde kuruş olmasın, bi simit alır parklarda yuvarlaniriz, sahilde yürürüz. Esim sosyal olmayı seviyor. Yoksa hic birimiz karun degiliz.
Sizin esinizin de yapısı böyle demek ki. Uygun yemek veya kahvaltı kuponlari oluyor, internetten onlardan alabilirsiniz, sürpriz olur. Veya cok uygun fiyata muzr kart var bir yıl her muzeye iki kez girilebiliyor, bi kere alırsınız sonrasında para harcamadan gezmis olursunuz.
Bi arkadaşınızla sinema plani yapip,sonra yalnız birakilabilirsiniz.
Bunlar tatlı yollar :) onun dışında bi zorlamayla veya konusmayla değişeceğini pek sanmıyorum herkesin bi yapısı var

Biz de maddi durumlardan pek dışarı çıktığımız yok ama ayda 1 2 gene çıkarız ki ben çalışmıyorum bile siz ikiniz çalışıyorsunuz çok mu fazla borcunuz. Eşin bence cimri en sevmediğim erkek modeli :KK12:

Benimki de çok yoğun çalışıyor şu sıralar..Ben çalışmadığım ve cevremde olan arkadaşlarım çalıştığı için tek başıma çıkıyorum.Başlarda sıkılıyordum,artık keyifli buluyorum.Kendi kendime yetebiliyormuşum:KK24:Gerçi çalışmaya başliycam yakında bakalim nasil olacak.

Yok dene tamam bagırıp cagırırlen bırsey kırma ama su ıle uyandıracam de. Ultımatom ver ve yap
Sizin taktiklerde pek normal değil yok ültimatom ver yok eğit kocanızdan bahsediyorsunuz evcil hayvandan değil haberiniz olsun ;)

Valla param varsa yaşarım ölmiycezmi :63: sende onsuz gez onada laf etmez diye umuyorum

Borç var bir ev kredisi ödüyoruz. Bir de benim aileme ben kredi çektim.hani bir maaş kredilere gidiyor. Ama borçlar hiç bitmiyor. Evlendik,işte şu tarihe düze çıkarız dedik. O tarih geldi başka bişey oldu borca girdik. Sonra şu tarihte toparlarız dedik babam hasta oldu hastanesi doktoru borca girdik. Toparladık dedik ben bizimkilere kredi çektim vs. Borcumuz hiç bitmiyor. İkimizin aileside gariban aile. Emekli maaşları var bi. İyi kötü onlara yardım ederiz. Bugün bişey olmasa yarın bişey olabilir düşüncesiyle borç altındayken bile kenara üç beş koyarız. Ben bile üstüme başıma almam. Bir kitap masrafım vardı onlarda birikince(kitaplar) almayı bıraktım. Elimdekiler bitsin diye. Bozuklukları biriktitip köşeye atarım. Yani maddi durum bu şekilde. Bende hergün bir yere gidelim hergün dışarıda yiyelim ya da barlara gidip para dökelim demem. Ama artık evde bunalıyorum. Çok basit bişey bile sorun oluyor. Hadi gel hava alalım. Çıkacaz para harcayacaz der. Harcayalım. Kefenemi koyacağız. Öyle deme bilmem ne. Tamam bi çıkınca 100liradan aşağı gelinmiyor biliyorum ama ya çok basit bir şey. İki sandalye alırsın. Sahile gidersin çayınıda evden termosa koyarsın. Oturup içersin. Para harcandı mı yok. Ama bu bile zor geliyor ona. Bu gün eve gelirken millet sevgilisini bacısını almış sandalyesini koymuş. Ilık havanın tadını çıkarıyor. Biz naptık. Doktora gittik. Doktordan çıktık. Lazere gideceğim arada bi saatlik zaman var. Benimki eve gideyim sende lazere gidersin diyor. Yarım saatlik işim var . Gel benle çıkınca biraz gezer evimize geliriz. Yok ama bu eve gideyim yemeği yapayım diyor. Nefen çünkü benle gelirse dışarıdan yiyeceğiz. Ölür müsün öldürür müsün? Yarında izinli yarın ne yapacaz.hiç!

Yok anacım. Adama bahar,yaz,kış farketmiyor ki.
Evlenmeden önce değildi.
Evlenince borçlara girdik.
Halbuki düğün bile yapmadık. Onun yerine ev aldık. Tam onu atlattık dedik. Anne-babalarımızın sağlık sorunlarıyla uğraştık vs. Sürekli bir borç halimiz var. Ama durumumuz kötü değil. İki ev var+babadan kalacak ev var. Adam hala ev alayım derdinde. Ama iki dışarı çıkalım biraz değişik biley yapalım yok. Para gidiyor çünkü.

Cimri mi ?
Asosyal mı ?

Borç var bir ev kredisi ödüyoruz. Bir de benim aileme ben kredi çektim.hani bir maaş kredilere gidiyor. Ama borçlar hiç bitmiyor. Evlendik,işte şu tarihe düze çıkarız dedik. O tarih geldi başka bişey oldu borca girdik. Sonra şu tarihte toparlarız dedik babam hasta oldu hastanesi doktoru borca girdik. Toparladık dedik ben bizimkilere kredi çektim vs. Borcumuz hiç bitmiyor. İkimizin aileside gariban aile. Emekli maaşları var bi. İyi kötü onlara yardım ederiz. Bugün bişey olmasa yarın bişey olabilir düşüncesiyle borç altındayken bile kenara üç beş koyarız. Ben bile üstüme başıma almam. Bir kitap masrafım vardı onlarda birikince(kitaplar) almayı bıraktım. Elimdekiler bitsin diye. Bozuklukları biriktitip köşeye atarım. Yani maddi durum bu şekilde. Bende hergün bir yere gidelim hergün dışarıda yiyelim ya da barlara gidip para dökelim demem. Ama artık evde bunalıyorum. Çok basit bişey bile sorun oluyor. Hadi gel hava alalım. Çıkacaz para harcayacaz der. Harcayalım. Kefenemi koyacağız. Öyle deme bilmem ne. Tamam bi çıkınca 100liradan aşağı gelinmiyor biliyorum ama ya çok basit bir şey. İki sandalye alırsın. Sahile gidersin çayınıda evden termosa koyarsın. Oturup içersin. Para harcandı mı yok. Ama bu bile zor geliyor ona. Bu gün eve gelirken millet sevgilisini bacısını almış sandalyesini koymuş. Ilık havanın tadını çıkarıyor. Biz naptık. Doktora gittik. Doktordan çıktık. Lazere gideceğim arada bi saatlik zaman var. Benimki eve gideyim sende lazere gidersin diyor. Yarım saatlik işim var . Gel benle çıkınca biraz gezer evimize geliriz. Yok ama bu eve gideyim yemeği yapayım diyor. Nefen çünkü benle gelirse dışarıdan yiyeceğiz. Ölür müsün öldürür müsün? Yarında izinli yarın ne yapacaz.hiç!
Yemek de yapıyor cok ıyı ama

Aynı ben ama para harcarım korkusundan değil onu evde otururken de yapabiliyorum :)
Borçların bitmesine çok var mı?

Back
X