Gerçekten mi:)Bence gayet yeterli
İnternette konu anlatan bir sürü videolar var hatta
İyi bir çalışmayla gayet de halledersiniz
Teşekkür ederimİstedikten sonra yapılmayacak birşey yok eminim başarırsınız düzenli bir çalışma ile başarılar şimdiden
Kaynak kitaplar alın sonra oradaki konuları ders videolarıyla destekleyin benceTeşekkür ederim
Bide nereden başlamam gerektiğini bilsem
Yeterli bi süre ama mezun olduğunuz bölümün alımı gerçekten az o yüzden bilemiyorumKızlar günaydın
Eski konularımı okuyan varsa bilir
Mayıs ayında işimden ayrılıyorum
Ön lisans pazarlama 2010 mezunuyum
2022 KPSS ye hazırlanmak istiyorum
Aradan çok zaman geçti konuların hiç biri aklımda yok
1,5 yıl yeterli mi
Burada çok güzel hikayeler okudum zamanında
Yapabilir miyim yapan var mı aramızda
Teşekkür ederim şimdiden çok çok:)
Gerçekten mi?Bir üye vardı burada. Çocukların gürültüsünden birkaç saat uzaklaşmak için sınava girip kazanmıştı. Siz 1,5 yılda neler neler yaparsınız
Peki düz memurluk falan olmuyor mu benim bölümdenYeterli bi süre ama mezun olduğunuz bölümün alımı gerçekten az o yüzden bilemiyorum
Gerçekten mi?
Keşke keşke olsa
10 yıldır aynı şirkette çalışıyorum şartlarım ve maaşım çok kötü
O yüzden böyle bir karar aldım
Çalışmak istiyorum ama bu işyerimde değil
Devlet
Olmazsa özel sektör ama burası değil
Bende bol bol teşekkür yolluyorum sizeÜyeyi hatırlayamıyorum. Belki konunuzu fark ederse kendisi de yazar. Bol bol cesaret yolluyorum size
2019 da 66 kişi alım olmus 2020 de hiç alim olmamış araştırdığım kadarıylaPeki düz memurluk falan olmuyor mu benim bölümden
Ben hiç kpss araştırmadım
Mezun oldum 4 ay sonra şuan çalıştığım yere başladım
Hala aynı yerdeyim
Ayyy inşaallah ne güzel dilekler bunlar ya içim eridiİstedikten sonra başarılamayacak hiç bir zorluk yok
Zamanınız bol sıfırdan başlayıp gayet üstesinden gelebilirsiniz.
Bol şans ve başarı diliyorum size, umarım kazandım yazdığınızı da okuruz
İnş. umarım güzel şeyler olur1,5 senede yüksek puan alabilir misiniz? Evet tabi ki çalışırsanız alabilirsiniz neden olmasın. Ama atanabilir misiniz o kısmı biraz şans işi. Çünkü puan yetmiyor onun için kadro lazım. Pazarlamanın ataması yok zannediyorum, muhtemelen 3001den şansınızı deneyeceksiniz. O da en son Türkiye geneli 20-30 kişi civarı bir şeydi galiba. Tabi o 20 kişiden biri neden siz olmayasınız? Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?