Biraz da içimizi dökelim

parçala kız tutma içinde :))))))) bu arada bulcukcum şimdi mecbur oturucaksın ve bize şu doğum hikayeni yazıcaksın çok beklettin bizi :)))

Ay anlat anlat sığarmı acaba buraya :bbo:
Kuzenim doğum yaptı,12 saa suni sancı çekdikden sonra sezeryan :bbo:
Tabi hiç bişeyini kendi yapamıyo ne bebeğine nede kendi işine,Görümcesi var çok şükür,kadın herşeyini yapıyo..Ha ne güzel işde sen nie üzülüyosun diceksiniz tabi,ben kendimi düşünüyorum,benim bu gaddarr acımasız görümcem acaba benim hamileliğimdeki gibimi davranıcak,yoksa ilgilenicekmi bakıcakmı oda bize düşünüyorum kara kara..çünkü yakınımda hemen gelebilick kimsem yok.aniden bişe olsa görümce yapmazsa kaldık sap gibi ortada..Yinede hergün şükrediyorum Allaha bulantım olmadı hiç,kendi işimi yemeğimi yapabildim hep ona muhtac etmedi Allah,ama korkuorum ya sezeryan olursam diye senağlama

hiç düşünme canım Allah büyük vericektir bi kolaylığını.hayırlısıyla sağlıkla gelsinde bebişin. başka bişey düşünme.:1hug:

hiç düşünme canım Allah büyük vericektir bi kolaylığını.hayırlısıyla sağlıkla gelsinde bebişin. başka bişey düşünme.:1hug:

Valla cnm allah dağına göre kar verirmiş,ama insan düşünmeden edemiyo işde,ki şu 9 aydır bu evde oturduğum için binlerce kez pişmanım,kimin ne olduğunu böyle zamanlarda anlıyomuş insan..

taa nerelerden bulup tekrar güncelledim bu konuyu içimi dökme arzusuyla cunku bunu yapabilecegim kimse yok yanımda kocam dahil.
bundan 8 gun once dogum yaptım ve annem de kayınvalidem de erken geldiler dogum için hadi annem neyse de kayınvalidem 3 haftadır burda ve ben artık 2-3 gunde gelen sinir nöbetlerine dayanamıyorum artık. gecen gun bi laf ettim gitti balkonda agladı duygu somurusu bombasına tuttu herkesi yok anne gibi olmazmıs adı cıkmış kaynanaların o benim iiliğim için ugrasıomuş ama yok ben anlamıomuşum fln filan. neyse hadi dedim misafir sabret ama 3 gun ancak dayanabildim. hiç cocuk buyutmemiş ben aglamalarını kakasını normal karsılarken KADIN kalkmış ay kakası yeşil üşütmüş bebek. yeşilliği gecti kaka sarıya döndü ishal olmuş sen dikkat etmiiosun kendine üşütüosun demek ondan ole oluo yediklerin dokunuo iyi beslen şunu ye bunu ye( ama mutfaga giren yok lafla peynir gemisi yürütmeye çalışanlardan yani). bigün dayanamadım pişir de yiyeyim dedim ama nerde....
gözlerine bakıo dogdugundan beri ışıga tutup tutp bu cocugun gozleri parlak değil sarılık var heralde doktora goturelim deyip duruyordu 2 gundur sarı sulu kaka goruyo ya bak demek sarılıkmış atlatmış ondan bole sarı ishal de olabilir dio.
bak bak şule bu cocugun karnı şiş değil mi yok göbeği düşmedi düşmesi gerekirdi fln filan bi sürü olumsuz şey.
bugun dayanamadım agladım artık nie agladın deyince de bebege üzülüyorum demekten başka care yok o zaman da ay kızım bunlar normal seyler iyi bizim bebegimiz bi sıkıntısı yok ki demeler.
Ne olur dua edin Rabbim sabır versin yoksa bu gidişle sütüm kesilmekle kalmayacak ben kafayı yiyeceğim.

canım ya inş. hemen gider kayınvaliden Allah ım sabır versin offf ne anlayıssız insanlar var
takmamaya dinlememeye calıs sen strese girersen bebekte daha da gaz sorunu olur sutun kesilir Allah korusun

schulecim bende doğumdan sonra kayınvalide vakkası attlattım
uyurken eşimle annesinin kavgasına uyandım
neden oldu bu bebek çokmu lazımdı karını işe soksaydın çalıştırsaydın da ev alsaydınız nah alırsınız bundan sonra bu bebekle diyordu kafayı yedim konuşmuyorum artık kendisiyle suratına bakmıyorum bu durumu kocik kaldıramıyor kızıyor bana bide onla aramız bozuluyor hiç yoktan off off
şuan annemin yanına geldim bursaya kafam rahat ama dönüş tarihimiz yaklaşıyor öff

schule canim esine soyle yollasin annesini ..tatlilikla konussun artik iyi oldugunu destege ihtiyacin kalmadigini istedigi zaman bebegi goremeye gelebilecegini falan soylesin yazik sanada hadi insanin kendi annesi olsa cevap veriyor kiziyor vs.. ama kayinvalide olunca susuyorsun icine at at nereye kadar..Allah yardimcin olsun...

benim kayinvalidemde 6 gun kaldi sagolsun cok yardimci oldu ama ben yaninda rahat edemedim cok sIkILdim isi cikti gitmesi gerekti bende bir daha cagirmadim..
bizde 6 gunde bir vakayla atlattik ..

Anam bütün kaynanalar aynıymış, ben de yalnızım sanıyodum. kaydirigubbakcemile3 Yaw bunlar nası çocuk büyütmüş anlamıyorum. Çocuk ağlamaya başladığı anda eli ayağına dolaşıyor, 5 dk. içinde susmazsa kesin bişeyi var dr.a götürelim diyor. 2 kere götürdük dr.a hiçbişeyi yok gaz diyolar ama dün yine götürelim diyo. Üstelik herşey içinde beni suçluyo sen üşüttün, yediklerine dikkat etmedin diye.
Sonra bu kadar çok su içme ekmek tatlı ye sütün sulu yaramıyo bile dedi. Gündüzleri yarım saatte bir arayıp sonuna kadar çaldırıyo, ya da eve geliyo açınca da niye uyumuyosun, bebek uyuyunca sen de uyu yoksa sütün kesilir başımıza iş çıkarma diyo. Çıldırtacak beni yakında. Neyseki kocik benim yerime kavga ediyo da daha birbirimize girmedik...kötükedihüso
Ben de amma dertliymişim haa... kaydirigubbakcemile3

Pesss diyorum, tam yeriymiş bunları konuşacak. Herkes torun ister seninkinin de derdi başka yanii klava:

yanlış anlaşılmasın ama bnim kayınvalidem 18 yıldır dul ve oğlunu sömürüyle yetiştirmeyi cok iyi becermiş yani eşime desem ki anneni gonder ne istiyosun kadından o senin iyliğini düşünüo dio.
kadınların kendilerinden buyuk erkeklerle evlenmesinin ne kadar dogru oldugunu ne yazık ki evlenince anladım aynı yasta oldugun eş senin kıymetini bilmio ana düşkünü oluyo. yarıyıl tatili için annesiyle plan bile yapmış gecen konusurlarken duydum memlekete gitmicekmişiz biz annesi gelecekmiş benimkinin hala bana bişey dedigi yok...
sabır Rabbim...

vallabütün kayınvalideler aynıymış ben benimkini farklı sanardım şaka gibi sonuçta kaynan işte millet boşuna uğruna şarkı yazmamış vakti zamanında kaynanayı napmalı kaynar kazna atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı kaydirigubbakcemile3

schule benimki 8 yaş büyük 4 yıl peşimden koşarak yalvar yakarla ikna ederek evlendi el üstünde tutuyor amaaaa söz konusu anası olunca iş değişiyor bana laf söyletmez beni tutar ama annem iyi niyetli seni sevio dedimmi benim terelelli lerim gelioklava:
benim kayınvalidemde dul kocik ortaokula başladığında ayrılmış kocasından bu ortak özellikleriden yola çıkarak şunu diyebilirim annelerinin hallerine üzüldükleri için sanırım annelerine kıyamıyorlar

ben anladım ki hiç bir kayınvalide gelinini sevmez kıslar bu kocalar yalandan bi tutunmuşlarr seni kısı gibi seviyo hayır canım sevemez beni omu doğurdu ben onun kızı değilim yaa olamamda aslaaa klava:

bana bir kere kızım dese inanacagım gelinim şulecim agzından cıkan hani nerde kızı gibi sevmek. Ama şu bi gercek benimki kendinden baska kimseyi sevmio aslında.
bu arada iyi haber kaynanam biletini aldı en fazla 5 gün daha burda sonra gidiyor cok şükür kaydirigubbakcemile2

aybikecim yuhhhh kayınvalidene........başka bişeyde diyemiom...klava:
ya bu kayınvalidelerin hepsimi böylee cinssss.......klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…