- Konu Sahibi Revolucion
-
Ay anlat anlat sığarmı acaba buraya :bbo:
Kuzenim doğum yaptı,12 saa suni sancı çekdikden sonra sezeryan :bbo:
Tabi hiç bişeyini kendi yapamıyo ne bebeğine nede kendi işine,Görümcesi var çok şükür,kadın herşeyini yapıyo..Ha ne güzel işde sen nie üzülüyosun diceksiniz tabi,ben kendimi düşünüyorum,benim bu gaddarr acımasız görümcem acaba benim hamileliğimdeki gibimi davranıcak,yoksa ilgilenicekmi bakıcakmı oda bize düşünüyorum kara kara..çünkü yakınımda hemen gelebilick kimsem yok.aniden bişe olsa görümce yapmazsa kaldık sap gibi ortada..Yinede hergün şükrediyorum Allaha bulantım olmadı hiç,kendi işimi yemeğimi yapabildim hep ona muhtac etmedi Allah,ama korkuorum ya sezeryan olursam diye senağlama
hiç düşünme canım Allah büyük vericektir bi kolaylığını.hayırlısıyla sağlıkla gelsinde bebişin. başka bişey düşünme.:1hug:
schulecim bende doğumdan sonra kayınvalide vakkası attlattım
uyurken eşimle annesinin kavgasına uyandım
neden oldu bu bebek çokmu lazımdı karını işe soksaydın çalıştırsaydın da ev alsaydınız nah alırsınız bundan sonra bu bebekle diyordu kafayı yedim konuşmuyorum artık kendisiyle suratına bakmıyorum bu durumu kocik kaldıramıyor kızıyor bana bide onla aramız bozuluyor hiç yoktan off off
şuan annemin yanına geldim bursaya kafam rahat ama dönüş tarihimiz yaklaşıyor öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?