- Konu Sahibi Revolucion
-
kıslarr çok güzel bişi oldu bayramın birinci günü ne olursa olsun annemler diye onlara bayrama gittik bugünde meleğime bir sürü cicilerle beraber biz geldilerr ayyyyyyyyyyyyy çook mutluyum çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk galiba herşey düzelecek ayy bi umudumuz var gene galiba :asigim:
bakın size ne anlatıcam,dinleyin de kimlerle akrabayım görün,
eşim doğulu bir ailenin son çocuğu,5 kardeşler,kendisi devlet bünysinde hekim,aiede tek okuyan evlat diyebilirim
bunu neden yazıyorum,hani ailenin yapısını anlayabilmeniz için..
tedvi ile ikizlerime hamile iken 20.haftaya kadar iki erkek dediler burda paylaşmışımdır belki,20-21.haftalarda iki kız dediler en son,,
işin tüm seyri ondan sonra değişti,bunu da anlatmışımdır tekrarlamıycam..
bugün de ne oldu onu konu edeyim dedim,gerçek bir hikaye,eksiği vardır,fazlası yoktur..
benim büyük görümcem var,anam yaşında,iyidir aslında,yani hepsinin içinde en iyisi,yani kötünün iyisi işte..
onun bir kızı var Diyarbakıra evli,çooookk iyi bir kız aslında,o da benimle yaşıt,
erken evlenmiş bir kızı olmuş,7 yaşında,arkasaından ikiz hamile kalmış 2 oğlu olmuş,doğal yolla ve normal doğumla..
biz bununla iki erkeğin iki kız olduğu haberinden sonra hiç konuşmadık,benden duymamıştı yani
bugün telefonla konuştuk,eşim dayısı olur,önce onunla bayramlaştılar,sonra beni telefona işstedi,
biraz havadan sudan konuştuk,ama normal değil,dedi cinsiyetleri ne şimdi,dedim o iş değişti senden sonra konuşamadıkkk,iki kız diyorlar,,
birden sesi düştü dedi "ben duydum",ve birden böyle ağıt yakar gibi inanırmısınız "bir üzüldüüümmm,bir üzüldüüüüümmm,neydi suçunn neydi günüüüüünnn,olsaydı sana bir düüüğüüüüünn"..... bilmem ne,ayrıntılarını hatırlmıyorum,kelimeleri böyle kafiyeli kafiyeli,telin ucunda ağıt yakıyor ağalamklı...
tabi ben şok,
eşim yanımda hoparlör açık,dedim huuuu bi dursana sen,sen nedenbahsediyorsun,neye üzülüyorsun,ne düğününden bahesiyorsun,,
tabi duymuyor beni,sayıyor sayıyorrr,
susturdum bağır çağır,dedim kızım sizin derdiniz ne,ben çocuklarımı alıcam kucağıma,bi hayırlı olsuna aradın sandım,benim sağlıklı çocuklarım olmuş,daha ne istiyim,sizin de başka beklentileriniz varsa kendinize saklayın,beni de bu konuda bir daha rahatsız etmeyin dedim,pat kapattım telefonu,
arkasından arıyor yine eşime "dayı yengem üzüldü mü,sen üzülmedin mi,biz burda kahroldukkk,"
eşim de bi temiz fırça sizin derdiniz ne diye...........................
Hymarrye evlenmeden önce anltsalardı bu hikayeleri Hmaryy g...le gülmezmiydi bunlara da,bugün nasıl başıma geliyor şaşıyorum.......
bu hikaye böyle uzar gider..........
oğulları olanlar sahip çıkın oğullarınıza çok kıymetliler hee ona göre......
ama ben de minik kızlarım için deli oluyor,sabırsızlıkla onları koklamayı bekliyor ve hayatta onların tek dayanağı olacağıma hep söz veriyorum...
Gizoşcum allah hiç ayrı tutmasın artık ailenle seni canım,çok sevindim opuyorumnanaktan
hymarry canım bu tip insanlar malesef hep varolacaklar... ya düşünmüyolar hiç sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun diye... nedir bu oğlan sevdası anlamadım,kızlar olmasa oğlanlar nasıl olacak kaydirigubbakcemile3 Allah akıl fikir versin böyle düşünenlere laelaelaelaelae
harika bir haber, gözün aydın gizemcim, senin adına çok sevindim.:dance:
hymarry Allah'tan zillilerinin senin gibi aklı başında anneleri var :)) bence bızdıkların onlardan ne kadar uzak olursa o kadar iyi...bi de ağıt yakmış Allah onları kendi evlatlarıyla terbiye etsin sende kızlarınla hep mutlu ol inş:)) gizemcim demiştim sana seni bir kere görseler çok pişman olucaklar diye :)) ee bundan sonra tadını çıkar ailenle geçen zamanın hamileliğin :)))))))
gizemcim çok sevindim canım Allah bi daha ayrı düşürmesin inş.
hymarry boşver canım yaa dengesizler çok malesef kızı erkeğimi var ne kızlar varki cengaverler indirir ne erkekler varki sonrası kötüdür. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsinde hiç önemli deil gerisi.
ay gizem çok sevindimmmmmopuyorumnanaktan
hymery boşver ya saçmalamış hatun!
ben öldüm bittim manyak oldum kız olsun kız olsun diye,saçmalık cidden hee
zeynep, antika çok zor günler geçirmişsiniz, umarım bundan sonra tüm olanları unutacak kadar güzel günler yaşarsınız yavrularınızla.
Zeynepcim seninde meleğini Allah bağışlasın canım... sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah... Amin...
bugünlerde çok bunaldım... herkes üstüme geliyormuş gibi... annem,eşim,etrafımdaki herkes... ağlamak hiç istemiyorum ama ağlıyorum işte... söylemek istemiyorum ama içimden keşke hamile kalmasaydım diyorum... çok sıkıldım herşeyden... benim nazlanmam gerekirken ben insanları nazlıyorum... yoruldum hem de çok yoruldum... boğuluyor gibi hissediyorum,nefesim yetmiyor... hava yetmiyor... canım oğlum seni de üzüyorum özür dilerim...
içimi dökmek istedim sadece...
bugünlerde çok bunaldım... herkes üstüme geliyormuş gibi... annem,eşim,etrafımdaki herkes... ağlamak hiç istemiyorum ama ağlıyorum işte... söylemek istemiyorum ama içimden keşke hamile kalmasaydım diyorum... çok sıkıldım herşeyden... benim nazlanmam gerekirken ben insanları nazlıyorum... yoruldum hem de çok yoruldum... boğuluyor gibi hissediyorum,nefesim yetmiyor... hava yetmiyor... canım oğlum seni de üzüyorum özür dilerim...
içimi dökmek istedim sadece...
sağol beyazcım...
aynı gün annemle sabah akşamda eşimle tartıştık sudan sebeplerle,çok ağır geldi bana...
patlamak üzereyim sanki... yazma ihtiyacı hissettim...
canım ben de neredeyse her gece ağlıyorum..kimseye de demiyorum üzmemek için..ben endişeden ağlıyorum gerçi..
sıkma canını anlat ne derdin varsa,ağla,rahatlarsın..
ama keşke hamile olmasaydım deme nolur...biliyorum içinden gelerek demezsin ama..üzme evladını,içinden hisseder..
anlatmıycaktım ama...ben de içten gelerek olmasa da ilk gebeliğimde kullandım o cümleyi..şu an çok pişmanım...Allah korusun ona bişey olursa vicdan azabı çok büyük...
ayrıca kimseyi nazlamak zorunda değilsin gülüm...senin yükün sana yeter..
ben içim sıkıldığında yasin okuyorum canım,yüreğimi ferahlatıyor,deneyebilirsin..
sağol beyazcım...
aynı gün annemle sabah akşamda eşimle tartıştık sudan sebeplerle,çok ağır geldi bana...
patlamak üzereyim sanki... yazma ihtiyacı hissettim...
beyazcım evet malesef olan bize oluyo...
zezecim zaten konuştum ama işte diyorum ya patlama noktasındayım diye... yazmasaydım daha çok yıpranırdım... çok sağolun kızlar...
beyazcım evet malesef olan bize oluyo...
zezecim zaten konuştum ama işte diyorum ya patlama noktasındayım diye... yazmasaydım daha çok yıpranırdım... çok sağolun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?