Biraz da içimizi dökelim

harika bir haber, gözün aydın gizemcim, senin adına çok sevindim.:dance:

hymarry Allah'tan zillilerinin senin gibi aklı başında anneleri var :)) bence bızdıkların onlardan ne kadar uzak olursa o kadar iyi...bi de ağıt yakmış Allah onları kendi evlatlarıyla terbiye etsin sende kızlarınla hep mutlu ol inş:)) gizemcim demiştim sana seni bir kere görseler çok pişman olucaklar diye :)) ee bundan sonra tadını çıkar ailenle geçen zamanın hamileliğin :)))))))

hymarry bu ne yaaa?? ben böyle şeyler dizilerde oluyo zannediyordum, hayret doğrusu. bi de kendi düşünceleri öyle olsa bile bunu bu kadar açık bir şekilde sana da ifade etmeleri ayrı bir medeni cesaret örneği yani !! neyse ki sen de eşinde vermişsiniz ağızlarının payını, hiç dert etme kendine.

gizemcim çok sevindim canım Allah bi daha ayrı düşürmesin inş.
hymarry boşver canım yaa dengesizler çok malesef kızı erkeğimi var ne kızlar varki cengaverler indirir ne erkekler varki sonrası kötüdür. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsinde hiç önemli deil gerisi.

Ay şaka gibi !
Ne erkek evlatlar varrki hemde nee!
Bende size bi hikaye anlatayım,Erkek evlat! ve birebir gerçekk..iş yerinde bi abla vardı bir tane oğlu var ve bu kadın dul..Oğlu öyle hayırsızki 1 sene önce kadının tek başına borç harç alıp daha parasını bile ödemediği beyaz eşyasını alıp kaçmış bu kadın evde yokken ve satıp zonguldağa gitmiş güya çalışmaya..1 hafta filan öncede çıkmış gelmiş yanında bir dul kadınla,kaçırmış. yalvar yakar annesini ikna etmiş almış kadında evine..kadın geliniyle anlaşamamış doğal olarak..çocuuğuda sen benim karımı istemiyosun die kadının evinde (oğlundan sonra tekrar düzdüğü evinde)yine nesi var nesi yok almış gitmiş çamaşırlarına varana kadarr!!
işde erkek evlat..
Benimde bi oğlum olucak hayırlısı olsun umarım.Ama eşimde bende kız kız diye ölüyoduk.Dr.ilk kız demişti ve biz havalara uçmuştuk..Allahım ne veriyosa hayırlısını versin hepimiz için..

harika bir haber, gözün aydın gizemcim, senin adına çok sevindim.:dance:

ay gizem çok sevindimmmmmopuyorumnanaktan
hymery boşver ya saçmalamış hatun!
ben öldüm bittim manyak oldum kız olsun kız olsun diye,saçmalık cidden hee

sağolun kıslar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hymarry kız evlattan iyi şeymi var her zamanın annenin destekçisi...gerizekalı bu insanlar ya..erkekler sanki kuş konduruyor...yanlış anlamayın erkek bekleyen anneler benimde bir oğlum var ama kız evlat her zaman başkadır bence...

zeynep, antika çok zor günler geçirmişsiniz, umarım bundan sonra tüm olanları unutacak kadar güzel günler yaşarsınız yavrularınızla.

Zeynepcim seninde meleğini Allah bağışlasın canım... sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah... Amin...

amin canlarım inşallah hepimizi yavrularımızı sağsalim kucağımıza alırız...

bugünlerde çok bunaldım... herkes üstüme geliyormuş gibi... annem,eşim,etrafımdaki herkes... ağlamak hiç istemiyorum ama ağlıyorum işte... söylemek istemiyorum ama içimden keşke hamile kalmasaydım diyorum... çok sıkıldım herşeyden... benim nazlanmam gerekirken ben insanları nazlıyorum... yoruldum hem de çok yoruldum... boğuluyor gibi hissediyorum,nefesim yetmiyor... hava yetmiyor... canım oğlum seni de üzüyorum özür dilerim...
içimi dökmek istedim sadece...

oYY canımmm mafoldumben
Dök içini yapabiliceğimiz bişe varsa yapalım mafoldumben
En azından dinler destek oluruz senağlama

sağol beyazcım...
aynı gün annemle sabah akşamda eşimle tartıştık sudan sebeplerle,çok ağır geldi bana...
patlamak üzereyim sanki... yazma ihtiyacı hissettim...

canım ben de neredeyse her gece ağlıyorum..kimseye de demiyorum üzmemek için..ben endişeden ağlıyorum gerçi..

sıkma canını anlat ne derdin varsa,ağla,rahatlarsın..

ama keşke hamile olmasaydım deme nolur...biliyorum içinden gelerek demezsin ama..üzme evladını,içinden hisseder..

anlatmıycaktım ama...ben de içten gelerek olmasa da ilk gebeliğimde kullandım o cümleyi..şu an çok pişmanım...Allah korusun ona bişey olursa vicdan azabı çok büyük...

ayrıca kimseyi nazlamak zorunda değilsin gülüm...senin yükün sana yeter..

ben içim sıkıldığında yasin okuyorum canım,yüreğimi ferahlatıyor,deneyebilirsin..

sağol beyazcım...
aynı gün annemle sabah akşamda eşimle tartıştık sudan sebeplerle,çok ağır geldi bana...

En iyisini yapdın canım,kafaya takıp içe atmamak lazım..
herşey düzeliyo biz kendimize ettiğimizle kalıyoruz :sinifsinif:

sağol canım benim... benim de ikinci gebeliğim bu ilki düşük oldu... elbette Allah korusun kılına zarar gelmesini istemem meleğimin... ama çok doldum işte bu bebeğim bile ne badireler atlattı... yıprandım kendimce ve kimseyi ve kimsenin lafını kaldıramaz oldum...

sağol beyazcım...

bak kendin yazmışsın sudan sebeplerle diye..değer mi kuzunu üzmeye...yarına her şey düzelir merak etmekaydirigubbakcemile5

yalnız aranız düzelince annenle ve eşinle uygun bi dille konuş bence canım..hassas bi dönemde olduğunu ve doğum yaklaştıkça stresinin arttığını hatırlat onlara..bence unuttukları için seni üzmüşlerlmaz:

beyazcım evet malesef olan bize oluyo...
zezecim zaten konuştum ama işte diyorum ya patlama noktasındayım diye... yazmasaydım daha çok yıpranırdım... çok sağolun kızlar...

zezecim zaten konuştum ama işte diyorum ya patlama noktasındayım diye... yazmasaydım daha çok yıpranırdım... çok sağolun kızlar...

evet canım...yazmak rahatlatıyorr gerçekten...birbirimizn yüzünü görmesek de destek olabiliyorsak ne güzel..kaydirigubbakcemile5

ben de şu an izmir de annemin evindeyim canım...doğumun nerde olcak belli mi?

Galiba bizlerde bu dönemlerde biraz hassasız canım,yani stres endişe acaba nolcak nası olcak telaşı var sürekli.Son zmnlar artık ne düşünüceğini şaşırıyo insan..Tabiki insanların bize karşı anlayışlı olmaları lazım ama her zmn olmuyo işde :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…