- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
- Konu Sahibi Revolucion
-
ayy kızlarrrrrrrrr gördüğüm kadarıyla hepiniz kaynanalardan dertli
halinize şükredinnnnnnnn size yine misafir geliyolar ama biz beraber oturyoruzzzzzzzzz
ki iyi ki çalışıyorummmmmm yoksa bizde yapamazdık heraldeklava: klava:
anaaaaaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı Allah yardımcın olsun ama senin işin daha kolay zehirlesende anlaşılmaz kaydirigubbakcemile3 benim kuyu cadısı arada bir geliyo hemen farkdilir diye yapamıyomda :roflol::roflol:
ay antikacım nasıl güldürdün beni ya allah da seni güldürsün anacımmmm:roflol::roflol::roflol:
kız onuda yapamam yemekleri kendi yapıyooooooomafoldumben heralde benden o bakımdan şüphesi var kadınınnn işi garntiye alıyooo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız daha iyi ya içine çaktırmadan katıver yemekten zehirlenmiş derlerse bide haklı olursun bak bak beni öldürcekti kendi zehirlendi diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay allah iyiliğini versin senin kaydirigubbakcemile3 aklınla bin yaşa kaydirigubbakcemile2doğru söylüyon kız bide bi yaygara kopardınmı al sana sütten çıkmış akkaşıksın vallahiiiiiiizemuszemuszemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama bak aklında olsun bu yazışmaları sil unutma sakın sonra komplo hazırladığımız belli olur :roflol::roflol:
kız sinir yapma o kadar unutma onların istediği de o çekip gitmen kocanla kavga etmen sakın sakıngerçekten içimi döküp rahatlamak istiyorummm....
neerden başlasamkiii.....
oğluşum doğdu ve görümcemgil 36 günde geldiler...geçen perşembe günü kayınvalidem görümcemin kayınvalidesi v.s.ve gelip gittikden sonrada laf ettiler neymiş surat etmişim...klava:
çocuğumun kolik sancıısı var artı uykuusuzum ve sürekli ağlaması zaten beni yeterince üzüyor surat yapmaya zamanım yok ...:1no2:
eşim gelmeden gelip gittiler kalın dedim yok biz gidelim çocuk durmuyor zaten dediler ama ben surat yapmışımda ondan dolayı erken gitmişler...eşime şikayet ediolar beni varmı böle bişey...klava:gıjık oldum
gelmeden beni değil eşimi arıyorlar size geleceğiz diye eşim bana haber veriyor annemgil ve kardeşlerim gelecekmiş diye ben bostan korkuluğuyumya ....ya sinirden yazamıom bile yazılacak anlatılacak o kadar şey varkii...ama sinirden hatırlamıom....mafoldumben
aklıma geldikçe yazarım içimi dökerim artık...şeytan diyo topla pılını pırtını çekk gittt:çok üzgünüm:
kız sinir yapma o kadar unutma onların istediği de o çekip gitmen kocanla kavga etmen sakın sakınlmaz::))) bebişinin elini tut sinirlerini yatıştır :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?