Biraz da içimizi dökelim

Herkesin sinirleri iyice yıpranmış sanırım hormanal bişey çünkü bende gerginim son zamanlarda
Sıze bireşy soracağım.
Ben son birkaç gündür kokuya karşı iyice hassaslaştım sanki herşey kokuyor gibi geliyor delireceğim... Sizdede varmı böyle bir durum

greencim kokuya hassaslık hamileliğin başından beri devam ediyor bende... en ufak kokuyu bile ayırdedebiliyorum... tazı gibi kaydirigubbakcemile3

sanırım aynı sıkıntılar hepimizde var.son bi kaç gündür bende iyice bunalımdayım.en ufak bişeye bile ağlıyorum.herşey batıyo.bazen böyle herşeyi kırıp dökmek geliyo içimden.Çok üzgünüm çoook ve sürekli dışarı atıyorum kendimi evde durdukça boğazımı sıkıyo sanki görmediğim bi el. Allah'tan eşim o konuda anlayışlıda gece yarısı bile olsa ben gidiyorum dediğimde sesini çıkarmıyo isterse geliyo arkamdan istemezse vurup kapıyı ben gidiyom.doktorum hormanlardan kaynaklandığını bu dönemde olabileceğini gayet normal olduğunu loğusalıktan sonra geçeceğini söylüyor.hatta bi ara o kadar kötüydümki halisülasyonlar görmeye başlamıştım.:1shok: duvarlarda böcekler geziniyodu gözümün önünde bazen gafletime denk geliyo korkuyodum sonra toparlayıp gerçek olmadığını farkediyodum.bunlar içinde sakinleştirici takviyesi yaptı hatta bu dönemde artık kullanabilirsin zararı deil yararı olur stresini azaltır demişti.çok az kaldı kızlar ha gayret yaknda herşey biticek. yumurcaklar kucaklarımızda boncuk boncuk bakarlarken, o küçücük ellerini bilinçsizce sallayıp dururlarken herşeyi unutturucaklar bize.:ecrin_bebek:
ben ççok bunaldığımda sadece oğluma endexliyorum kendimi bu aralar yanlız bi odaya kapanık saatlerce onunla konuşuyorum şarkılar söylüyorum ona masallar anlatıyorum ben anlattıkça oda fıkırdayıp duruyo sakinleştiriyo beni birbirimizi dinliyoruz :asigim::CüvCüv:

antikacım inşallah gelip geçer bunlarda...

zeze sen nerede yapacaksın canım?

riskli bi durum olursa ege de,her şey yolunda giderse özel gazi de olcak canım..benim doktor gaziyle anlaşmalı ..hayırlısı olsun..Rabbim kucağımızı boş bırakmasın...sağ salim ve arızasız gelsin yavrularımız inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnn zezecim aminnnnnnnn inş. hiçbirimiz boş kollarla çıkmalayım o kapılardan Rabbim sağlıkla yüzlerini görmeyi nasip etsin uzun ömürler versin bebişlerimize.

bunaltım çokkkk
bebekle ilgili bitakım sıkıntılar atlattık
kalp ritmi bozulmuştu kuşumun..neyseki düzene girdi
düzene girmeyen bi kocam kaldı..
nerdeyse pamuğa sarıp saklıcak beni..
eve hapsetti çıkmama gezmeme izin vermio bunaldım deyince gel sokağın başındaki pastaneye götüreym seni diyo..
bugün gönlümü almak için gezidrdi bilin nereyi:mahallemizi..

evet artık son günlerim 5 günüm kaldı ve bende gezmeyi çok seven biri olarak evde oturmak çokkk zor geliyordu.bende kendimi ev temizliğine ve bebişin kıyafetlerine verdim.hergün birsürü işim çıkıyo ütü çamaşır bebişe ay şunuda alacaktık gibi... eşim gülüyor artık . hayırlısıyla doğum yapsaydın diyor.kendini çok yoruyosun diyor.eğer iş yapmasam sinirli oluyorum ve eşimi kırmak istemiyorum.çalışan biri olarak evde oturmak gerçekten zor geliyordu ama böyle yaparak evde kalmayı eğlenceli kılıyorum.

ne yazıkki iş yapmama da izin vermiyor sabah kahvaltıdan sonra heryeri topluyor süpürge açıyor bide paspas bana bişi kalmıyor..
ütü işinide %70 ini eşim yaptı ondan kalanını ben yaptım heves ettim mini mini okadar zevkli ki..
tv de gündüz bişi yok
pc başında otur otur nereye kadar
öğlene kada yanımda eşim sonrada bekle dur
saçımı bigudilerle sarıyorum bigün düzleştiriyorum manikir yapıyorum oje moje bakım fln
başka bi uğraş bulamadım varsa bi tavsiyeniz süper olur hee kitaba da başladım..daha napim ??
mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:

bizim tartışma nedenimizde bu yüzden çıkmıştı canım... hep evdeyim hiç bişey yapmıyorum akşam eşimin gelmesini bekliyorum,felancaya gidelim yok diyor gezelim diyorum yok diyor en son patladım artık kavga çıktı bu sefer :sinifsinif: ama bugün çıktık öğlen,ben yürüyemedim pişik olmuş bacaklarımın arası kaydirigubbakcemile3 aaaayyyyyyyyyyy diye bağırasım var...

evet işin kötüsü ben sabah kadıköye gidicem bahariyede fink atıcam diye tutturdum
kocik önce bi mahallede tur atalım sonra dedi
tabi benim nefesim kesildi eve zor attım kendimi meğer bi bildiği varmış ama napim benim de uhum sıkılıo dengesizmiyim neymkafamçokkarıştı

evet yaa evde otur otur nereye kadar bende bakkala gideyim bari diyorum sırf dışarı çıkmak olsun diye
evdede iş miş nereye kadar hep aynı şeylerrr öğlen 12 ye kadar yatakda oyalnıoyorum uyurum belki diyee

vallahi hastamıyım ben niye çıkamıycakmışım diyorum ama bi bildikleri varmış... bi de merdiven çıkıyorum 4 kat sonra lmaz:

var canım olmaz mı ?koku ve sese karşı duyarlılığımız artıyormuş :)) mesela benim uykum çok ağırdı şimdi tıka uyanır oldum kokulara karşı da aynı hassasiyet oluşuyormuş :=) annelik duygularımız artıyor :))

ayyy zaman yaklaştı benim velet gelmekten vazgeçti.son haftalarda ne sancı kaldı ne bişey ilk zamanlarıma geri döndüm resmen. aynen ilk gülerdeki bulantılarla başbaşayım.bi uyku bi sıkıntı basıyoki sormayın.ve böle bi panik bi stres noluyoruz anlamıyorum

hani derler ya dokuz doğuruyorum diye bende aynı o duyguları paylaşıyorum son günlerdir nerelere saldırayım diyorum antikacım :;((( bizler mi çok paniğiz yoksa bunlar normal mi bilemiyorum çok çok az kaldı belki de ondandır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…