- Konu Sahibi Revolucion
-
bencede ii bi fikri olan var mı ben hergün gelip beni kontrol etmesinden sıkıldım çook oğlumla yanlız kalmak istiyom yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka:
kızım herkeste aglayıp ben,m kucagıma gelince anlıyorum ki anneliği kötüye kullanmak isteyen herkes - ki bunlar kaynanalarımız- bunu rahatlıkla yapabiilir. ufacık cocuk senin sıcaklıgınla uysallaşıosa seneelerce onların hükümranlığında yasayan kocalarımız için 2-3 senelik eşlerinin tabi ki yeri sıfıra yakın olacak ne yazık ki.
dün agzımı acıp bir cumle soyledim kocama onla ilgili hemen bagırdı beni anneme düşman etme bana bahsetme olanlardan diye.
belki de yapacak bişeyleri olmaddıgı için bize destek gibi gorunmuyolar. ---bu da avunma cumlemiz olsun----
ahhhhhhhh ahhhhhh halinize şükredin kızlar biz bi hafta önce herifle birbirimize girdik üstelik kaynana da deil anası yüzünden yani kayınvalidemin annesi hatun resmen üzerime yürüdü dövecekmiş bende açtım ağzımı yumdum gözümü benim elim armutmu topluyo hele bi dene bak neler olcak deyince vurdu kapıyı gitti sonrada sanki haksız benmişim gibi herifle birbirimize girdik üstelik herşey on gözü önünde olmasına rağmen sen yanlış anladın çok agresifsin demezmi hadi bide onla kapıştık. bende onu koruyosan git onunla yaşa dedim. adam bide çıkıp gitmezmi iyice delirdim 1 saat sonrada geldi yinede sen haksızdın diyo.ayyy şu kadını öldürecek bi yöntem söyleyin bana.
kis gizem hani senin kayinvalide iyiydi anlasiodunuz kaydirigubbakcemile3
anam hepsi ayni ayniiiiiiiiiiiiiiii
offf antikacım yöntemi filan yok geberip gitmesini beklemekten başka.......tövbe tövbe lohusa lohusa konuşturma beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?