Biraz da içimizi dökelim

aynı şehirde olmanıza üzüldüm hakikaten iyi ki farklı yerlerdeyiz gerci onla farklı yerde olmak kendi ailemle de farklı yerde olmak anlamına geliyor. ve sırf onla aynı sehirde olmamak için ailemden ayrılmayı goze aldım hem de 21 saat uzaklıkta olmayı.. off off inşallah bizler de boyle olmayız. Allah tüm gelinlere sabır ve kolaylık versin.

ahh kıslarr keşke sadece aynı şehirde olsakk benim kayınvalide 1 sokak arkada oturuyoo burnumun dibinde yani ıyyyyyyyyyy

yaa bir olsak hadlerini bildirsek şu kayınvalidelerinn klava:

bencede ii bi fikri olan var mı ben hergün gelip beni kontrol etmesinden sıkıldım çook oğlumla yanlız kalmak istiyom yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka:

ben harekete geçrim ve konuşmadım o olaylardan sonra küs olduğumu belli ettim
hatta okadarki en son vedalaşmak için kucağını açıp bana doğru eğildiğinde ittim elime öptürmedim kendimi

ahhhhhhhh ahhhhhh halinize şükredin kızlar biz bi hafta önce herifle birbirimize girdik üstelik kaynana da deil anası yüzünden yani kayınvalidemin annesi hatun resmen üzerime yürüdü dövecekmiş bende açtım ağzımı yumdum gözümü benim elim armutmu topluyo hele bi dene bak neler olcak deyince vurdu kapıyı gitti sonrada sanki haksız benmişim gibi herifle birbirimize girdik üstelik herşey on gözü önünde olmasına rağmen sen yanlış anladın çok agresifsin demezmi hadi bide onla kapıştık. bende onu koruyosan git onunla yaşa dedim. adam bide çıkıp gitmezmi iyice delirdim 1 saat sonrada geldi yinede sen haksızdın diyo.ayyy şu kadını öldürecek bi yöntem söyleyin bana.

kızım herkeste aglayıp ben,m kucagıma gelince anlıyorum ki anneliği kötüye kullanmak isteyen herkes - ki bunlar kaynanalarımız- bunu rahatlıkla yapabiilir. ufacık cocuk senin sıcaklıgınla uysallaşıosa seneelerce onların hükümranlığında yasayan kocalarımız için 2-3 senelik eşlerinin tabi ki yeri sıfıra yakın olacak ne yazık ki.
dün agzımı acıp bir cumle soyledim kocama onla ilgili hemen bagırdı beni anneme düşman etme bana bahsetme olanlardan diye.
belki de yapacak bişeyleri olmaddıgı için bize destek gibi gorunmuyolar. ---bu da avunma cumlemiz olsun----

bencede ii bi fikri olan var mı ben hergün gelip beni kontrol etmesinden sıkıldım çook oğlumla yanlız kalmak istiyom yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka:

bende oglumla yalniz kalmak istiyorum yaaa. birakmiyorlar cocuga bi düzen tutturamadim o karisir bu karisir yeter...................akannehir

canim onlar eslerimizin bizden önce en yakinlariydi. Nekadar kötülüklerini dahi görseler anne babalarina ve kardeslerine kiyamaz toz konduramazlar... Ben yasadim cünki arkadasimdanda biliyorum.....

aman sakin haaaa öldürmüs olsan bide kadini kocanin gözünde hepten hakli sinifina sokarsin :1rolleyes::roflol:

kis gizem hani senin kayinvalide iyiydi anlasiodunuz kaydirigubbakcemile3
anam hepsi ayni ayniiiiiiiiiiiiiiii

anam iki senedir iyiydi meğer yalanmışş herşey yanlış tanımışım hemde ne kkadar yanlış aman amann dilime acı iber sürcem ona ii dediğim günler için klava:

meleklerinizi yeni kucağınıza aldınız,bence bu hassas dönemde kayınvalideden uzak durun kıslar.insanın kendine tajhammülü olmuyor çoğu zaman...

ben uzak durmak için can atıyorum ama çalışan kaynanama benim ev tatil köyü oldu annem sayesinde biletini aldı ama gidesi yok bi türlü...

offf antikacım yöntemi filan yok geberip gitmesini beklemekten başka.......tövbe tövbe lohusa lohusa konuşturma beniiiii

offf antikacım yöntemi filan yok geberip gitmesini beklemekten başka.......tövbe tövbe lohusa lohusa konuşturma beniiiii

konuş konuş belki tutar kaydirigubbakcemile3 ben konuşup duruyom ama bi türlü tutmuyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tutsa rahatlıcaz galiba töbe yarebbim nolur bu kaynanalar bulaşmasa offffffff klava:

benim ki 2 kere ggeldi bir mevlütte gördüm bi de hastaneden geldiğim gün biz önceden koparmıştık bağları zaten ŞÜKÜR ama o bile batıyo işte hele böle konuşanları görünce çok etkilenip saydırıyorum :)))))))

ayy kızlarrrrrrrrr gördüğüm kadarıyla hepiniz kaynanalardan dertli
halinize şükredinnnnnnnn size yine misafir geliyolar ama biz beraber oturyoruzzzzzzzzz
ki iyi ki çalışıyorummmmmm yoksa bizde yapamazdık heraldeklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…