Biraz da içimizi dökelim

barbycim doğru söylüyorsun....ya canım surat yapmışım inanki surat yapmadım...bide eşime şikayet ediolar gelde deli olma....zaten akşama kadar yoruluyorum bebişim sadece kucakda duruyor...dediğim gibi kolikli bir bebekk....neyine surat yapıcamki hemm....alam üşündükçe..........:s
birde canım tek bebişim yokki okula giden birde kızım var...ikisinede yetişmeye çalışıyorummmm....
nese takmıyacağım ne diosalar desinlerrrr..............

naloşum bencede senceee...inanki iyi olmanın kötü birşey olduğunu öğrendim bennnnn:çok üzgünüm:

ŞenizŞeniz bencedee canımm sen iyi ol bosver Rabbim bilioo istesende onlar gibi kotu olamazsın canını sıktıgına degmezzzz

sanki eşine mi oturmaya geliyor da onu arayıp ona soyluyorlar bastan ne yapmak istedikleri belli gostermelikkk gelmedik olmasın... onlar seni teskin edicegine anlayışsızlar ya... surekli aglayan bebegin var daha senin canını ne sıkıyorlar

naloşumm:asigim: inanki ne yapmaya çalıştıklarını bilmiyorumm...:1no2:anlayışsızlık sözcüğü az kalıyor naloşum.....nese ya boşverdimm....takıp kendimide bebişimide üzmenin bi mantığı yokkkkkk:1closedeyes:

bnm alt kattaki görümcem eşime küs die ne hayırlı olsun dedi negeldi öteki görüğmcemde gelcem dedi oda eşimle küs ama pazarda gördü msj çeken odegildi sank,i ,nsanın gücüne gidiyo eşimin ailesi yakın die eşimin ailesiyle altlı üstlüyüz nerden geldim dedim ilk zamanlar buraya alıştım artık kızımın halalalı yok öyle yetiştircem madem merak etmiyolar yigenleri hastam ısaglıklımı die halası varsın olmasınnnn

naloşum bencede senceee...inanki iyi olmanın kötü birşey olduğunu öğrendim bennnnn:çok üzgünüm:

iyilikmi heleki kaynanalara karşı yok kardeşim ben fırsat bulsam kocamın önce annanesini sonradateyzelerinin birini işkenceyle öldürürüm. yok iyilik miyilik yıllarca iyi oldumda noldu saygıda kusur etmedimde noldu kör şeytan alsın canını diye laf duydum üstüne olma canım benden sana tavsiye iyi falan olma daha çok tepene çıkıyolar çünkü.hatta onlada kalmayıp bide dövmeyede kalkıyolar en iyi kaynana ölükaynana :mymeka:

aynen canım...bir çok şey yaşadık eşimin hatrına sustum..ama artık susmuyacağım ve eşimede dedim onlar surat asma görmemişler...asmadım suratımı ama keşkem assaymışım.....:1closedeyes:iyilikden maraz doğarmış gerçektende ölee....bitti artık....:1closedeyes:
ama hepsini allaha havale ediyorum...allah herkesin gönlüne göre versin...benim için ne düşünüyorlarsa bin beteri başlarına gelsin.....:Saruboceq:

kızlar merhaba, çoktandır girememiştim biraz okudum yazılanları, nolur böyle şeyler için kendinizi üzmeyin, ben de 40 gündür saçma sapan şeylere takıp stres yapıyodum şimdi hiç aklımda olmayan bir sebepten küçük kuzumla hastanede yatıyoruz. kaç haftadır pişik gözüyle baktığımız popodaki yaralar kapanmadı, meğer popoda doğum lekesi varmış yaralar da ondan kaynaklıymış, bir sürü ilaç denendi fayda etmedi, şimdi antibiyotik ve kortizon veriliyor, ama miniğim çok acı çekiyor öyle kötü ağlıyor ki, dayanamıyorum. nolur dua edin bizim için.........mafoldumben

canım benim nasılda canı acyordur :sinifsinif: onun ağrıları acıları bizim olsun kıyamammmmm

haziran66 çok gecmiş olsun tatlımmm çok üzüldümm minnoş kızına bolbol dua edeceğim..

haziran 66 gecmis olsun canim yaa ..Allah tez zamanda sifa versin insaallah

canım benim nasılda canı acyordur :sinifsinif: onun ağrıları acıları bizim olsun kıyamammmmm

haziran66 çok gecmiş olsun tatlımmm çok üzüldümm minnoş kızına bolbol dua edeceğim..

hjaziracım allah acil şifalar versin. en kısa zamanda iyileşir miniğin

çok sağolun kızlar desteğiniz için, hala hastanedeyiz, gelişmeleri bildireceğim:a015:.

haziran geçmiş olsun canım.. kuzuna şifa, sana da sabır versin allah Saruboceq: çok zor olsa gerek onun acı çektiğini görmek..gaz çıkarırlarken bile ağlıyorlar da içimiz parçalanıyor.. geçecek inşallah, allah dermansız dertlerden korusun kuzularımızı.. :Saruboceq:

hazirancım çok geçmiş olsun..en kısa zamanda düzelir inşallah bebişin...kıyamammm yaaaaa((((((

oy cnm benim kıyamam ogüsel melegine rabbim tez zamanda şifa versin malesef bebeklerin vucutları bizim gibi dseğil aşırı dirençsiz inş bian önce kapanır yaraları saglıgına kavuşur güsel melegimizzzz annesinede sabır diliyorum stres yapma fazla cnm sütlerinkesilmesin bariii

hazirancım çok geçmiş olsun..en kısa zamanda düzelir inşallah bebişin...kıyamammm yaaaaa((((((

eksik olmayın canlarım, elimden geldiğince teskin etmeye çalışıyorum kendimi, Allah beterinden korusun , hepimizin yavrularını inşallah.

oy oyyy canım benim kıyamam ya minik meleğine çok geçmiş olsun canım allahım tez zamanda şifa versin yavruna hayatımm:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar biz bugün hastaneden çıkıyoruz, yaralar tam kapanmadı ama iyiye gidiyor dedi dr umuz. kapanması 2-3 haftayı bulacakmış, tabi bu arada ciddi bir bakım süreci olacak ilaçlara da devam. neyse en azından evimizde olucaz. ınşallah cabucak iyilesir bir daha da tekrarlamaz, destek olan herkese tekrar tşkler. allah hepimizin yavrularına önce sağlık versin, onları bize bağışlasın, acılarını göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…