Biraz da içimizi dökelim

zeynep, antika çok zor günler geçirmişsiniz, umarım bundan sonra tüm olanları unutacak kadar güzel günler yaşarsınız yavrularınızla.

amin kızlar inş. hepimiz için bebişlerimizle birlikte güzel günler gelecek ve sıkıntılarımız biticek.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. evlatlarımıza sağlık bizede onlara iyi birer anne olabilmemiz için güç versin.
evet gerçektende küçük herifim çok istikrarlı çok güçlüymüş herşeye rağmen bırakmadı beni sıkı sıkı tutunabildi.inş. hayatında da bu kadar güçlü olur. inş. hepimizinkiler güçlü sağlam karakterli olurlar, hayat yıkamaz, olumsuzluklar incitemez onları.

kıslarr çok güzel bişi oldu bayramın birinci günü ne olursa olsun annemler diye onlara bayrama gittik bugünde meleğime bir sürü cicilerle beraber biz geldilerr ayyyyyyyyyyyyy çook mutluyum çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk galiba herşey düzelecek ayy bi umudumuz var gene galiba :asigim:

canım ya çook sevindim senin adına ne güzel işte bundan sonra herşey yoluna girer inşallah...sen dur hele onlar bide oğluşunun yüzünü görünce hiç ayrılamazlar sizden..

gizemimm annenden bahsediyoruz anneeeeopuyorumnanaktan,
öyle kalır mı hiiçç,
düzelmez mi hiçç
seni düşünmezler mi hiiçç,
tabi ki herşey yoluna girecekk,,
onları hiç bırakma lütfennn Şeniz

bakın size ne anlatıcam,dinleyin de kimlerle akrabayım görün,

eşim doğulu bir ailenin son çocuğu,5 kardeşler,kendisi devlet bünysinde hekim,aiede tek okuyan evlat diyebilirim
bunu neden yazıyorum,hani ailenin yapısını anlayabilmeniz için..

tedvi ile ikizlerime hamile iken 20.haftaya kadar iki erkek dediler burda paylaşmışımdır belki,20-21.haftalarda iki kız dediler en son,,
işin tüm seyri ondan sonra değişti,bunu da anlatmışımdır tekrarlamıycam..

bugün de ne oldu onu konu edeyim dedim,gerçek bir hikaye,eksiği vardır,fazlası yoktur..
benim büyük görümcem var,anam yaşında,iyidir aslında,yani hepsinin içinde en iyisi,yani kötünün iyisi işte..
onun bir kızı var Diyarbakıra evli,çooookk iyi bir kız aslında,o da benimle yaşıt,
erken evlenmiş bir kızı olmuş,7 yaşında,arkasaından ikiz hamile kalmış 2 oğlu olmuş,doğal yolla ve normal doğumla..
biz bununla iki erkeğin iki kız olduğu haberinden sonra hiç konuşmadık,benden duymamıştı yani
bugün telefonla konuştuk,eşim dayısı olur,önce onunla bayramlaştılar,sonra beni telefona işstedi,
biraz havadan sudan konuştuk,ama normal değil,dedi cinsiyetleri ne şimdi,dedim o iş değişti senden sonra konuşamadıkkk,iki kız diyorlar,,
birden sesi düştü dedi "ben duydum",ve birden böyle ağıt yakar gibi inanırmısınız "bir üzüldüüümmm,bir üzüldüüüüümmm,neydi suçunn neydi günüüüüünnn,olsaydı sana bir düüüğüüüüünn"..... bilmem ne,ayrıntılarını hatırlmıyorum,kelimeleri böyle kafiyeli kafiyeli,telin ucunda ağıt yakıyor ağalamklı...
tabi ben şok,
eşim yanımda hoparlör açık,dedim huuuu bi dursana sen,sen nedenbahsediyorsun,neye üzülüyorsun,ne düğününden bahesiyorsun,,
tabi duymuyor beni,sayıyor sayıyorrr,
susturdum bağır çağır,dedim kızım sizin derdiniz ne,ben çocuklarımı alıcam kucağıma,bi hayırlı olsuna aradın sandım,benim sağlıklı çocuklarım olmuş,daha ne istiyim,sizin de başka beklentileriniz varsa kendinize saklayın,beni de bu konuda bir daha rahatsız etmeyin dedim,pat kapattım telefonu,
arkasından arıyor yine eşime "dayı yengem üzüldü mü,sen üzülmedin mi,biz burda kahroldukkk,"
eşim de bi temiz fırça sizin derdiniz ne diye...........................
Hymarrye evlenmeden önce anltsalardı bu hikayeleri Hmaryy g...le gülmezmiydi bunlara da,bugün nasıl başıma geliyor şaşıyorum.......

bu hikaye böyle uzar gider..........

oğulları olanlar sahip çıkın oğullarınıza çok kıymetliler hee ona göre......

ama ben de minik kızlarım için deli oluyor,sabırsızlıkla onları koklamayı bekliyor ve hayatta onların tek dayanağı olacağıma hep söz veriyorum...

antikacım canım benimm...ne zor şeyler yaşamışsınn...sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin bebişin....:Saruboceq:
hymarry canım hala böle insanlar var demekkk..klava:
takma salla gitsin...dengesizlerrr işte.....klava:
canım allah prenseslerini sana bağışlasın ve hep birlikte hep mutlu olunnnn:Saruboceqpuyorumnanaktan

allahım yarebbim doğulu olmamdan utandım yani varyaa hala böle zihniyet var mıı klava: klava: klava: allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. öle mutlu olursunizki kıskanırlar size hayırlı evlat olsun kuzuların canımmhepsi kıskansınlarr orta yerlerinden çatlasınlarr canım hiç üzme kendini lütfen opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gizemcim çok sevindim canımm herşey yolunda olucak bundan sonraa
hatta daha bile güzel olucak inşallah

ayy ne zihniyet yarabbim bizim için kızda erkekde evlat dimi ama ne önemi var canımızın canı onlarr
canım sen onları hiççççç sallamma kocanla kızlarınla çokkkk mutlu olcaksın
Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin

benim elimin tarafındada kız torun yok hep erkek bizimkilerde aa erkekmi tüh gibi bi tepki vermişlerdi illa bişeyler çıkıyo yanii cinsiyet konusunda

llall imm , gizemimm , bulcukum canlarım ilginize ve güzel sözlerle dolu desteklerinize teşekkür ediyorum..
oluyor böyle şeyler işte,
insan neler duyuyor,nelerrrr,,
yavrularımız sağlıklı olsunlar da,biz onlar için varız,,

bu yüzden gizemim annen-baban insanın canıdır,onlar her nekadar istediğimiz gibi olmasalar da bazen,hep bizim için düşünürler,bundan şüphem yokk..

canım ben batıda yaşıyorum..,çevremdekiler de batılı ama zihniyet aynı zihniyet...

kız mı oğlan mı diye soruyolar,kız deyince: "OLSUN! bidahakine oğlan olur!" diyolar..

ben de ne demek "olsun", iyiki kız diyorum..uzatmıyorum,ne yorcam çenemi...üstelik ilk evladımı kaybettiğimi ve bunun üzerine ne kadar titrediğimi de biliyolar...ben artık ciddiye bile almıyorum,gülüp geçiyorumnaniknanik

Allah akıl fikir versin bunlara..peygamberimizden önceki cahiliye devrinden kalmış bunlarlülülülülülü

Gizoşcum allah hiç ayrı tutmasın artık ailenle seni canım,çok sevindim opuyorumnanaktan

hymarry canım bu tip insanlar malesef hep varolacaklar... ya düşünmüyolar hiç sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun diye... nedir bu oğlan sevdası anlamadım,kızlar olmasa oğlanlar nasıl olacak kaydirigubbakcemile3 Allah akıl fikir versin böyle düşünenlere laelaelaelaelae

mafoldumben mafoldumben mafoldumben Allah hayırlı evlat etsinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…