- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Sizin yasadiklarinizi bende yasadim. Benimde annem vefat etmisti. Kendimi toparladim ve babami aradim. Ben geliyorum diye. Gel kizim dedi. Ben daha olmedim. Cok sukur yedirecek ekmegimde var dedi.[/QUOTE? Böyle babaların sayısı çoğalsin. Allah razı olsun.
Aldatilmak çok zor ...nerdeyse Aldatilmak için dualar edicem daha kolay basonmak diye ..Benim bosanma sebebim aldatmaydi. 9 senelik evliydik.
Esini cok sevdigini ve seni aldattigini dusun. Inan cok aci tarifi yok.Aldatilmak çok zor ...nerdeyse Aldatilmak için dualar edicem daha kolay basonmak diye ..
Evet ben kesinlikle ayrı evde kızıma kendime güzel bir hayat kurmak istiyorum. Kızım 7 yasinda. .O zaten ayrılik muhabbeti yaprken kızım seni okuduğun okulda okur dedi yani başka şehire gidecegimi biliyor.burda ki dangoz baba modellerini okumaya alışmışken cok sevindim senin adina patates. ama sen gene de bi yolunu bul catini ayır. bosanmis biri olarak baskasinin düzenine ayak uydurmaya calismak cok zor. babanin desteğini bilmek bile yeter. kizin kac yasinda? esinin bu fikrinden haberi var mi? baska şehir diyosun. kizimi goremiycem diye ariza cikarma potansiyeli var mi ?
kafada bitirmis yani. bosver hic ugrasma, düzelir diye de bekleme zaten söylemis.insallah hersey gönlünce olsun. bundan sonra mutlu ol insallah.Evet ben kesinlikle ayrı evde kızıma kendime güzel bir hayat kurmak istiyorum. Kızım 7 yasinda. .O zaten ayrılik muhabbeti yaprken kızım seni okuduğun okulda okur dedi yani başka şehire gidecegimi biliyor.
bence kesinlikle zannediyor oda artık bitirmiş gibi geldi bana. Peki kızının bundan haberi var mı farkediyor mu olan biteni?accessdenied çok teşekkür ederim canım... evet kafada bitirmiş gibi duruyor saskinim. .ya da benim gidecegimi zannetmiyor.
kızımın haberi yok henüz canım ama tartışma varsa kulağını kapatıyor hoş ben artık tartışmiyorum birseyler için çaba yeterince verdim yeter .B
bence kesinlikle zannediyor oda artık bitirmiş gibi geldi bana. Peki kızının bundan haberi var mı farkediyor mu olan biteni?
Çok teşekkür ederim canım iyi ki kadınlar kulübü var .cesarete ihtiyacım var.Size huzurlu hayatlar diliyorum .Bunu bosayin tekmeyi basin . Kızınız icin endiselenmeyin sizi buyuten adam onu da büyutur.Calisirsiniz da kimden ne eksiginiz var .Mis gibi huzurlu mutlu yasamlar
Ah yavrum yaa.. kendi hayatını mis gibi kurarsın mutlu bir anneyle çook daha mutlu olacaktır oda inşallah. Allah yolunu açık etsin inşallah kararından pişman etmesin..kızımın haberi yok henüz canım ama tartışma varsa kulağını kapatıyor hoş ben artık tartışmiyorum birseyler için çaba yeterince verdim yeter .
Allah razı olsun canım insallah kararımdan pişman olmam.Ah yavrum yaa.. kendi hayatını mis gibi kurarsın mutlu bir anneyle çook daha mutlu olacaktır oda inşallah. Allah yolunu açık etsin inşallah kararından pişman etmesin..
Kötü olmuş ben çekinirim şahsen
Buna mi takildiniz gercekten ?
Kadin kurtulusunu ilan etmis
Imi bibiyli cinsillik kinisilmiz....
Algida secicilik bu olsa gerek
Bu üyeyi tanırım bilirim konusu da"dertleşmek " hani bi ima yok kendi de bilir bunu neden rahatsız etti ki sizi ??
Guzel bir olay olmus ..
Sizin ona takilmaniz rahatsiz etti .
Hic hayirli olsun
Hakkinda hayirlisi olsun falan yok .
Direkt babayla bunu mu konustunuz ???
Rahatsiz oldugumu kim soyledi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?