Biraz daha dertleşelim istiyorum...

burda ki dangoz baba modellerini okumaya alışmışken cok sevindim senin adina patates. ama sen gene de bi yolunu bul catini ayır. bosanmis biri olarak baskasinin düzenine ayak uydurmaya calismak cok zor. babanin desteğini bilmek bile yeter. kizin kac yasinda? esinin bu fikrinden haberi var mi? baska şehir diyosun. kizimi goremiycem diye ariza cikarma potansiyeli var mi ?

Evet ben kesinlikle ayrı evde kızıma kendime güzel bir hayat kurmak istiyorum. Kızım 7 yasinda. .O zaten ayrılik muhabbeti yaprken kızım seni okuduğun okulda okur dedi yani başka şehire gidecegimi biliyor.

Evet ben kesinlikle ayrı evde kızıma kendime güzel bir hayat kurmak istiyorum. Kızım 7 yasinda. .O zaten ayrılik muhabbeti yaprken kızım seni okuduğun okulda okur dedi yani başka şehire gidecegimi biliyor.
kafada bitirmis yani. bosver hic ugrasma, düzelir diye de bekleme zaten söylemis.insallah hersey gönlünce olsun. bundan sonra mutlu ol insallah.

Size huzurlu hayatlar diliyorum .Bunu bosayin tekmeyi basin . Kızınız icin endiselenmeyin sizi buyuten adam onu da büyutur.Calisirsiniz da kimden ne eksiginiz var .Mis gibi huzurlu mutlu yasamlar

Size huzurlu hayatlar diliyorum .Bunu bosayin tekmeyi basin . Kızınız icin endiselenmeyin sizi buyuten adam onu da büyutur.Calisirsiniz da kimden ne eksiginiz var .Mis gibi huzurlu mutlu yasamlar
Çok teşekkür ederim canım iyi ki kadınlar kulübü var .cesarete ihtiyacım var.

kızımın haberi yok henüz canım ama tartışma varsa kulağını kapatıyor hoş ben artık tartışmiyorum birseyler için çaba yeterince verdim yeter .
Ah yavrum yaa.. kendi hayatını mis gibi kurarsın mutlu bir anneyle çook daha mutlu olacaktır oda inşallah. Allah yolunu açık etsin inşallah kararından pişman etmesin..

Bu üyeyi tanırım bilirim konusu da"dertleşmek " hani bi ima yok kendi de bilir bunu neden rahatsız etti ki sizi ??

Guzel bir olay olmus ..
Sizin ona takilmaniz rahatsiz etti .
Hic hayirli olsun
Hakkinda hayirlisi olsun falan yok .
Direkt babayla bunu mu konustunuz ???
Rahatsiz oldugumu kim soyledi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…