Biraz daha dertleşelim istiyorum...

Ben de babama geçen yaz boşanmak istediğimi anlattığımda "ben onaylamıyorum ama boşanırsan kapım açık , gelir bizle yaşarsın yada ben senin olduğun yere gelirim birlikte yaşarız " demişti. Kendi için yanımda olduğunu gösteren bu kelimeler benim boşanmaktan kesin olarak vazgeçmeme neden oldu

Hangisi daha kötü seçemedim. Boşanmış olarak babayla yaşamak mı , yoksa somut bir neden olmadan duygusal olarak tatmin olmadığım evliliği devam ettirmek mi...

Senin ek olarak cinselliğin olmayışı var ki bu boşanmak istemene somut bir neden oluyor... eşinle konuştuktan ve boşanalım ben değişmem cevabını aldıktan sonra da evliliği düzeltebilmeye pek ihtimal kalmamış gibi duruyor...

Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

xpreiaZ canim eşinle şuan ne durumdasin? Beni haklı bulan ve çözümü boşanmak olarak gören başka çare aramayan adamla ne yapiyim duygusal açlık cinsel açlık ne ararsan var
Çok teşekkür ederim.

Seni gebelik konularında tanıyorum canım az da olsa. Baban madem Arkanda, hiç durma derim böyle bencil bir adamla ömür geçmez geçmemeli ve şimdi diyorum ki iyi ki hamile kalmamışsn.

Seni gebelik konularında tanıyorum canım az da olsa. Baban madem Arkanda, hiç durma derim böyle bencil bir adamla ömür geçmez geçmemeli ve şimdi diyorum ki iyi ki hamile kalmamışsn.
Canim tesekkr ederim. .Hamileydim tam bir sene önce kalbi durdu kürtaj olmuştum şimdi 8 aylık falan olurdu sanırım nasip işte böyle adama çocuk yapılır mı. .

Eşinizle hiç bir cinsel terapiste gittiniz mi peki ?
Sizin en büyük hataniz 10 yıl beklemek olmuş.
pardon hiç erkek dediğin normal Terapiste gitmeyi bırak cinsel Terapiste gider mi gitmez...ben teklif ettim elimden geleni 10 yıl yaptım ve artık yapmıyorum.. çözüm kalmadı üretecek.. bu adama göre en iyi çözüm benim tekrar alttan almam susmam ve mal gibi köşede oturup ağlamam ama yok artık buraya kadar.

Canim tesekkr ederim. .Hamileydim tam bir sene önce kalbi durdu kürtaj olmuştum şimdi 8 aylık falan olurdu sanırım nasip işte böyle adama çocuk yapılır mı. .
Bazen iyi ki deniliyor işte. Boşver canim iyi ki olmamış vardır bir hayır... Kendini daha fazla üzme lütfen... Böyle bir adama çocuk verilmez

Ben de aynı sorunu yaşadım da o nedenle sordum.Biz terapiste giderek çözdük durumu ama gerçi siz de cinsel açlık dışında duygusal açlık da varmış.
Çok çok haklısınız boşanma kararı almakla.
Babanizin desteği de süper ancak başka biri ile evli olduğu için aynı evde illaki çatışmalar olacaktır.
O nedenle bi an önce çalışıp ayrı ev kurmaya bakın derim .
Eşiniz de öyle koltukta yaslanıp curusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…