- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Sucuklu fasulye lütfen didikleyip durmayın konu sahibi tek muhattabım iyi geceler :)
Tesekkur ederim.Çaresizlik demeyim de belki birseyler hala yoluna girebilir diye bekledim ve tabiki sevgim vardı şimdi sevgi yok tahmamül yok.Arkanda dag gibi baban varmis niye bu zaman kadar cesaretsizdin ki sırtın yere gelmez senim bu babayla helal olsun babana
Canim tesekkr ederim. .Hamileydim tam bir sene önce kalbi durdu kürtaj olmuştum şimdi 8 aylık falan olurdu sanırım nasip işte böyle adama çocuk yapılır mı. .Seni gebelik konularında tanıyorum canım az da olsa. Baban madem Arkanda, hiç durma derim böyle bencil bir adamla ömür geçmez geçmemeli ve şimdi diyorum ki iyi ki hamile kalmamışsn.
pardon hiç erkek dediğin normal Terapiste gitmeyi bırak cinsel Terapiste gider mi gitmez...ben teklif ettim elimden geleni 10 yıl yaptım ve artık yapmıyorum.. çözüm kalmadı üretecek.. bu adama göre en iyi çözüm benim tekrar alttan almam susmam ve mal gibi köşede oturup ağlamam ama yok artık buraya kadar.Eşinizle hiç bir cinsel terapiste gittiniz mi peki ?
Sizin en büyük hataniz 10 yıl beklemek olmuş.
Bazen iyi ki deniliyor işte. Boşver canim iyi ki olmamış vardır bir hayır... Kendini daha fazla üzme lütfen... Böyle bir adama çocuk verilmezCanim tesekkr ederim. .Hamileydim tam bir sene önce kalbi durdu kürtaj olmuştum şimdi 8 aylık falan olurdu sanırım nasip işte böyle adama çocuk yapılır mı. .
çok teşekkür ederim canım benim yapacak birsey yok artık kendim ve kızım için bir hayat kurmaliyim.Üzüldüm yaşadıklarına.
Hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah güçlü kadın.
canım ya sen aswen nicki olan uye miydin?evet şimdi 2 çocukla hersey daha zor olurdu buna şükür.Bazen iyi ki deniliyor işte. Boşver canim iyi ki olmamış vardır bir hayır... Kendini daha fazla üzme lütfen... Böyle bir adama çocuk verilmez
Evet canım benim o :) öyle bir baba varken Arkanda hiç zor olmazdi ama böyle bir adam ikinci defa baba olmayı haketmiyor.canım ya sen aswen nicki olan uye miydin?evet şimdi 2 çocukla hersey daha zor olurdu buna şükür.
Ya niye kötü olsun bence iyi olmuş. Neyin ne derece eksik olduğunu eşinin ne kadar alakasız olduğunu görmüş.Kötü olmuş ben çekinirim şahsen
Bende eşime kızarım , kırıyorum uyku sersemi .(@alwayswish eşim evlendiginden beri hep öyleydi cinsellik konusunda yanına yaklaşsam uykuda bağırır falan çok aşağılayıci bir durum benim durum.
Ben de aynı sorunu yaşadım da o nedenle sordum.Biz terapiste giderek çözdük durumu ama gerçi siz de cinsel açlık dışında duygusal açlık da varmış.pardon hiç erkek dediğin normal Terapiste gitmeyi bırak cinsel Terapiste gider mi gitmez...ben teklif ettim elimden geleni 10 yıl yaptım ve artık yapmıyorum.. çözüm kalmadı üretecek.. bu adama göre en iyi çözüm benim tekrar alttan almam susmam ve mal gibi köşede oturup ağlamam ama yok artık buraya kadar.
Canım ben uyanık yanına gittiğimde reddetti diyelim o zaman uykuda şansımı denerdim ve havamı alırdım.Bende eşime kızarım , kırıyorum uyku sersemi .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?