Biraz Galeta, bolca salata ama en çok İ R A D E !...

Hemen bu günkü menümü yazmak istiyorum akşam düğün var, :118radan geç gelirsem belki yazamam :26:

Öncelikle bu gün su içmem ve sporum oldukça başarılı..şimdiden 2 litre oldu bile..

Sabah Menüm

3 zeytin
çeyrek kibrit kutusu peynir
1 Dilim tam buğday ekmeği

Ara 1 avuç sarı leblebi.

Öğlen bol salata ve 2 dilim kepek ekmeği
5 zeytin

Ara 1 bardak çay ve 1 adet bisküvi

Akşam Menüm

1 adet küçük baget ve yanında 1 patates (fırında, hiç yağsız)
haşlanmış bol pul biberli lahana
4 yemek kaşığı yoğurt

Not:düğünde yaş ve kuru olarak pasta namına hiç bir şey yenmeyecek ve ağzımıza dahi sürülmeyecek.Hatta aklımızdan bile geçirilmeyecek.. Şöyle düşünülebilir..Nerde imal edildikleri çok bilinmez düğün ikramlarının :18::18:

Genel toplam 600 gibi duruyor, eeee Bence süpperrr

.

Bu gün sadece ekmeği biraz abarttım, ve şu an bile o kadar tokum ki sanırım artık yemek konusu kapanır..karnım acıkmaz gibi..yazmaya başlamışken listemide yazayım bari

Sabah Menüm

1 Patates (büyük boy) fırında ve haşlama
5 zeytin
2 kibrit kutusu kadar peynir
yarım dilim kızarmış ekmek, tereyağlı :26:
3 dilim sade ekmek :26:

Not: Kahvaltı öğünümü haftada bir kez uygun görülürse eğer, ödül menü şeklinde yaptım, yani bu menünün diyetle alakası olmadığı bilincindeyim :44:

Akşam Menüm

3 mercimek köftesi
1 salatalık turşusu
yarım domates
1 bardak ayran

Ara öğün

1 fincan şekersiz Nescafe

Zannediyorum ki bununla günü kapatırım, su içmeye devam..spor bu gün birazcık az oldu ama neyse
Yarın çok pis acısını çıkarıcağım :44:

.

Günüm aydııııııı

Evet bu gün bir bardak suyla açtım günümü, ardından da kahvaltı

Kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kkb peynir
1 salatalık

Ara 1 Nescafe (şekersiz)

.

ayy tatlım sen evli misin ben sevimli sevimli minik kız fotografı görünce seni üniversiteli fln diye düşünmüştüm

ayy tatlım sen evli misin ben sevimli sevimli minik kız fotografı görünce seni üniversiteli fln diye düşünmüştüm

hahahahaha sıkıntı yok tatlım yine öğrenci sayılırım açıktan okuyorum çünkü fotoğrafa gelince, ben bu kızı çok seviyorum eeee belkide kızım olmasını istediğmdendir

.

hahahahaha sıkıntı yok tatlım yine öğrenci sayılırım açıktan okuyorum çünkü fotoğrafa gelince, ben bu kızı çok seviyorum eeee belkide kızım olmasını istediğmdendir

.

Rabbim gönlüne göre versin tatlım ya böyle sevimli bi kızın olur inşallah

Öğle

1 porsiyon tavuk (haşlama)
3 yemek kaşığı yoğurt
1 adet soğan halkası (ızgara)
3-5 acı biber (turşu)

30 dk. yürüyüş (açık havada)

sabah menüm hazır çorba bi kase

ara: yeşil çay

öğlen yemeğim

4-5 küp doğranmıs et

3 kasık bulgur pılavı

şehriye çorbası yarım kase ve 2 litre su çokmu yiyorum sankı ya

sabah menüm hazır çorba bi kase

ara: yeşil çay

öğlen yemeğim

4-5 küp doğranmıs et

3 kasık bulgur pılavı

şehriye çorbası yarım kase ve 2 litre su çokmu yiyorum sankı ya

Gayet normal bence, böyle devam edebilirsin..Benim şahsi fikrimde şöyle, arada diyetini katılaştır..Daha az ye, hızlanır kilo verişin..

.

Öğle

1 porsiyon tavuk (haşlama)
3 yemek kaşığı yoğurt
1 adet soğan halkası (ızgara)
3-5 acı biber (turşu)

30 dk. yürüyüş (açık havada)

Ara 1 meyva

Akşam

1 havuç haşalyıp, yoğurtlu yaptım
1 adet turp

Ara 1 meyva ile günü kapatacağımı düşünüyorum

.

Evvettt yeni bir güne daha merhaba!...

Sabah menüm

1 kibrit kutusu peynir
1 fincan şekersiz Nescafe

(Rahatsız olduğum için, hiç canım istemediği halde mecburen yedim)

.

Mrb bende 3aydir diyetteyim dun tesadufen gordum senin gunlugunu sende ben gibi nescafesiz yapamiyosun galiba.

Son düzenleme:
Mademki kendinde bir dert veya pişmanlık hissediyorsun; bu, Allah’ın sana olan yardımının ve sevgisinin bir delilidir.
Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Bazı insanlar vardır ki selam verirler ve selamlarından is kokusu gelir. Bazıları da vardır ki selam verirler ve onların selamından misk kokusu gelir.
Denizin kenarına kadar, ayakların izi vardır. Ama denize girdikten sonra ne iz kalır, ne işaret.
Sen bizim suretimize [yüzümüze] değil, siretimize [ahlakımıza] bak.

.

75,6 dan 72,6 ya dusmusum üç kilo vermısım bi haftada zararlımı ya mutlu oldum ama ben

ooooo süperrr, neden zararlı olsun ki, eminim sağlıklı beslendin ve spor yaptın hem senin kilon çok az değil, vermen çok doğl canım..Tebrik ederim

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…