- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Hemde 4 tane insAllah komsun yukari goturmustur yada baskasina yoksa yarin cicekcide 100 luk olursun yerinde olsam cok degisik bir kaktus alirdim anca telafi edersinEvet bildigimiz 5 lt saksı ..
Kaktusleri kök salsın yavrulasin diye büyük saksılara dikiyor sabah 7.8 gibi muhakkak hepsini kalkıp tek tek sular ..
Evet bildigimiz 5 lt saksı ..
Kaktusleri kök salsın yavrulasin diye büyük saksılara dikiyor sabah 7.8 gibi muhakkak hepsini kalkıp tek tek sular ..
Komşum yavrularını vermeyi çok sever kaktusu yavrular hemen birine verir ..Bu tip ınsanlarla gorusup merhamet duydugunuz ıcın yasadıklarınızı hakedıyorsunuz.
Eltinin ne oldugunu bılıyosundur, kaynının bavulu Kafı olmalıydı hatta.
Ne diye al diyorsun ki?
Ne munasebet komsunun cıcegı ıcın al diyorsun, benım degıl komsunun neden demiyorsun? Mecbur musun herkese iyi davranmaya?
Maddi durumun kotuyken o eltinin hacıladıgı alısverıs yerıne dolabına yiyecek ıcecek alsaydın mesela?
Komsum yavruyu vermeyi sever sevmez, sız neden veriyorsunuz.Komşum yavrularını vermeyi çok sever kaktusu yavrular hemen birine verir ..
Bereketleniyor gözde verdikçe daha çok yavruluyor der ..
Ama saksıyla alıp götürmek nedir ..
Çocuk ağlıyordu inemedim keşke inseydim bilemedim bu kadar olacağını ..Komsum yavruyu vermeyi sever sevmez, sız neden veriyorsunuz.
Komsunun cıcek verir, sızınle cıcegın ılgısı yok
Ya da inip yavru koparsaydın.
Al nasıl diyorsunuz?
Siz bundan sonra sizin olmayan hıcbısey ıcın kimseye al demeyin.emek harcamadıgınız bıseyı kimseye vermeye hakkınız yok, Gordugunuz gıbı yavru alınmamış kadının para verip baktigi Koca cıcek alınmış.Çocuk ağlıyordu inemedim keşke inseydim bilemedim bu kadar olacağını ..
Kökünü kurutmussun canimKomşum yavrularını vermeyi çok sever kaktusu yavrular hemen birine verir ..
Bereketleniyor gözde verdikçe daha çok yavruluyor der ..
Ama saksıyla alıp götürmek nedir ..
Allah boyle komsu vermesinBen olsam arar isterdim. 5 tane saksı çiçek götürmüş. Getirsin geri. Gerçekten isteyin. Malın sahibi belli,alan belli, yeri belli. Ben olsam havluyu da isterdim de hadi o sizin, hakkınızdan vazgeçtiniz diyelim. Ama zaten komşunun çiçeğini habersiz vermişsiniz ve hala müdahale etmeyerek yapılan şeye göz yummuş oluyorsunuz.
Çocuğunuz var annesiniz dolayısıyla öyle bir söze kanma lüksünüz yok. Kendi çocuğunuzun rıskından vermişsiniz kadın almış hepsini tek laf etmeyip daha evde mevde ağırlıyosunuz.Kaynima soyledikleriniz kesinlikle nokta atışı ama vicdanım bir söze kanma huyum beni böyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?