beş kardeş mi geliyor ablası..aç ağzını büyüklere saygıyı geçtim saygı literatürde yok farkındayım zaten .demirden korkan trene binmez..karşındakine saygın olsun..bak sana beş tane yorum yazdım..hepsini oku..sonra gel,son yorumumun fizibilitesini çıkaralım senle hadi..sen iyimisin? açacam şimdi ağzımı çoktandır ban yememişim zaten.
az kaldı geliyolar
doğru inadına inadına doğal yazıyorsun. şimdi sen kendine maymun benzetmesi yaparken, insanların çoğu da tezatlama yapıyorsun da top model gibi olduğunu vurgulamak istiyorsun gibi düşündü.ben gerçektede neysem burdada oyum. eleştirileride kabul ederim yani sıkıntı yok, öyle bir düşüncem olsaydı zaten burda süslü laflar edip herkesin bana pozitif yorumlar yazmasını sağlardım.
bu onlara kalmış birşey ben ilgilenmiyorum artık o konuyla kendi düşen ağlamazKim köylü kim inek bilmiyorum ama ortada bir adet midesiz var.
Elti adayiniz esinizin pesinde dolanmis evli olduğunu bile bile.. Kayniniz da bunu bile bile nisanlanmis kizla. Yok artik Lebron james !!!
bunları onların yüzüne söylememiş olmanız saygısız olduğunuz gerçeğini değiştirmez....leydim mesgul ettim yordum siizi pardon......evet doğru dedim, burda yazdım. bunu ne onlara söylemedim, kaynanama bile demedim :)) sadece dedimki beni sorsalar deki sizi beğenmedi
lütfen beni yormayın
anlamayan bir daha okusun bi daha süzgeçten geçirsin tek tek anlatamam burda aynı şeyleri
ben oraya gittim yemek götürdüm eve davet ettm sonra gittim .başka bişeyde konuşmadım. ne inek konusu ne fındık konusu açıldı ben ordayken ve bir kişi hariç diğerleri hayatlarında beni ilk defa gördüler.
nokta
bir daha bununla alakalı biri birşey sorarsa görmezden gelirim o mesajları
tahmin etmesi güç değil(azerbeycan.Kırgızistan,Makedonya,Bulgaristan...daha da uç (ihtimal vermiyorum ) kiev falandır zaar..malum burdaki düşük puanlarla orda sefa sürüyor gençler..türk manas hukuğu tutturduğum zaman bile bile gitmemiştim..iyikide gitmemişim bak)Enee ne denkliği..
Ben de savcılık sınavına gireceksin de onu bekliyorsun sandım. Lisans denkliği mi bekliyorsun?
Alla alla nereden mezun oldun ki sen?
Ayrılırlarsa ve diğerleri çıkarsa bana haber ver gidip şans topu falan oynicamAyrilmalari hariç hepsi çıkabilir :)
çıkar bakalım fizibiliteyi merak ettim sen ne çıkardın o yorumdan ama boşver fazla yorma kendini nöronlar yorulabilirbeş kardeş mi geliyor ablası..aç ağzını büyüklere saygıyı geçtim saygı literatürde yok farkındayım zaten .demirden korkan trene binmez..karşındakine saygın olsun..bak sana beş tane yorum yazdım..hepsini oku..sonra gel,son yorumumun fizibilitesini çıkaralım senle hadi..
doğru inadına inadına doğal yazıyorsun. şimdi sen kendine maymun benzetmesi yaparken, insanların çoğu da tezatlama yapıyorsun da top model gibi olduğunu vurgulamak istiyorsun gibi düşündü.
güzellik görecelidir, ancak kişinin kendisinde güzel bulmadığı yerleri bu kadar doğal ötesi cümlelerle anlatılması seni tanımayanlarda farklı bir bakış açısı uyandırdı.
benim nöronlarım senin akıl alamayacağın bir boyutta ,frekans tutturamayız biz sana yaşamında başarılar...çıkar bakalım fizibiliteyi merak ettim sen ne çıkardın o yorumdan ama boşver fazla yorma kendini nöronlar yorulabilir
Ben sizi gayet de iyi anladim. İnsanlar eger sizi yanlis anlamaya meyilliyseler ne derseniz deyin bosa ugrasmis olursunuz. O yüzden takmayacaksiniz. Eger onlarin yasam sekillerini elestirmis olsaydiniz konuyu actiginizda da onlari ezici cümleler kurardiniz. Öyle bir sey yapmadiniz, sadece onlara karsi sinirlendiginizi belirten seyler söylediniz. Kim ne düsünürse düsünsün, boşverin.
onlarla bi daha yüz yüze gelmedim ki kısasa kısas yapayımben onların yaptığını tasvip etmiyorum zaten.... ama kısasa kısas yaparak onlardan farkınız kalmamış
neye mantık yürüteyim ?direkt eğitimsiz olduğumu düşündün ve gülünç geliyorsun dedin. mantık yürüt
bişey yapmıcam sadece yüzlerine diycemki size kırıldım böyle böyle demişsiniz arkamdan hiç hoş değil. kimsede beni sevmek iltifatlar etmek zorunda değil.Sonucu bizede bildir bari, dert dinledik dertlendik olmasın sadece, bizde rahatlayalım da demi ama :)
tahmin etmesi güç değil(azerbeycan.Kırgızistan,Makedonya,Bulgaristan...daha da uç (ihtimal vermiyorum ) kiev falandır zaar..malum burdaki düşük puanlarla orda sefa sürüyor gençler..türk manas hukuğu tutturduğum zaman bile bile gitmemiştim..iyikide gitmemişim bak)
bişey yapmıcam sadece yüzlerine diycemki size kırıldım böyle böyle demişsiniz arkamdan hiç hoş değil. kimsede beni sevmek iltifatlar etmek zorunda değil.Sonucu bizede bildir bari, dert dinledik dertlendik olmasın sadece, bizde rahatlayalım da demi ama :)
yaaa canım aynen öyle....hele bi arkadaş var sen sadece onun istemediği konu açtın diye çemkirir.... anlayıştan duygulardan bahseder iş tanıdık olunca hertürlü saygısızlık mübah.....Ya ben sizin savcı olabileceğinize inanmıyorum. Bu üslupla o kadar zor ki...
Ayrıca savcılık gibi bir meslek 'ilerde savcı olunca görecek onlar' gibi basit emellere alet edilecek bir meslek değildir. Savcı olabilecek insanların çok daha ciddi hedefleri olmalıdır.
Ayrıca üslubunuza rağmen size tek kelime etmeyen arkadaşlarınıza da diyecek kelime bulamıyorum. Başkası yapsa topa tutarlar, ama tanıdık olunca işler değişiyor demek ki.
onları ben kışkırtmış olsaydım emin olun onlarıda buraya yazardım sonuçta burda kimden neden çekinecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?