Valla pes. Allahin koyluleri yazmissin.hicbir
diploma sana belli bir kesimi asagilama
hakkini vermez.bal gibide kucumsuyorsun.
Sen daha denklik alip avukat olamadan
savciligindan bahsetmissin. Bak simdi
meslegimi gozune sokuyorum. Edepsizlere
edep dersi veririm. Lakin bunu
anlayacak bi talebe yok karsimda.
Yazima laf edene bak eşim yerine ous yazan biri :) cok guldum
Agac yasken egilir zaten. Hadi aeo
Konu sahibine bildiğiniz hakaret ediliyor dedikodusu yapılıyor bu trbiyesizliği yapan köylü olmuş şehirli olmuş ne fark eder yapılan davranış ayıptır ve günahtır haa şu var anlatım tarzı olayların yanlış yöne gitmesine müsait ama bu konu sahibine yapılan terbiyesizliği değiştirmez kadının tipine şahsiyetine her türlü hakaret yapılmış ve köylü yada şehirli yapanlar hak ediyor tüm o lafları
Ben 60 kilo kaldiririm gücüm var nede olsa pehlivan torunuyum :)))) yüzümde deselerdi bende şaka yapıyorlar diye düşünür sonra belkide gönlümüde alırlardi. Ama anladım fesatlar
Kaldırmayı herkes yapar :) ben bir - iki saatlik dağ yolunda sırtta taşımaktan bahsediyorum. Ama dediğim gibi alışkınım ben öyle laflara, kadının avukatı da değilim zaten. Sadece insan kendini başka birinden daha aşağıda gördüğünde rastgele biryerlerden vurmak istiyor. Taraflar eşit olmadığı için sizin durumunuzda karşılık vermeniz şart değil.
Ben kendime göre güzelim beğeniyorum kendimi. Ama başkalarına göre degilimdir kimse demedi, ya en azından yüzüme demedi :))) ben zaten laf sorsam dış gorunusleriyle veya eğitimleriyle alakali laf sokmayacam. Ahlak ve terbiye ile alakali olacak yada yalakalik yaptiklarinda direkt sotleyecem benim hakkında konustuklariniçok çirkin de olabilirdiniz yine de bu şekilde uzun uzun bir de yorumlamak ne kadar ayıp.. insanların dış görünüşü ile alay eden hiç kimse "iyi" olamaz bana göre.. onlara laf sokmak istemeniz sinirlenmeniz doğal ama laf soksanız da anlamayacaklardır.. zaten tepkinizden korksalar kvnize bunları söyleyecek cesaretleri olmazdı.. kvnizin size bunları söylemesi gerçekten abes.. herşeyi paylaşmak değil bu.. genç bir kıza geline bunlar anlatılmaz bence..
Benim yazma tarzım o. :))))) narin ayaklar hep derim.stilim buKoyluleri asagilama kismi benim de ilgimi cekti ama konu sahibi surekli gittim varligimla seref verdim oraya narin ayaklarim yoruldu falan gibi cumlelerle kendini ifade edince narsist kisilik bozuklugu oldugunu dusunup takilmadim dogrusu. Yani karsisindaki koylu olmasa baska statusunden dolayi asagilar
Beni eleştirenler eminim o kişilerin saçlarını oksar hatta tarar ve ikiye bolerdi örgü yapardı :)))Yani konu sahibine boşuna kızmışsınız biri bana bu sözleri söylese,ben de öyle saça böyle tarak derim .
Yok geçen konu açtım o zaman anladım ki biz aslın da çoğu zaman empati yapamıyoruz.Beni eleştirenler eminim o kişilerin saçlarını oksar hatta tarar ve ikiye bolerdi örgü yapardı :)))
Yok geçen konu açtım o zaman anladım ki biz aslın da çoğu zaman empati yapamıyoruz.
Gerçekten başımıza gelmeden anlamamız mümkün değil.
O kişilerin o şekilde konuşması seni zerrelerine kadar kıskandıklarının alameti.
Yazııık acıdım onlara , içlerin de nasıl bir fırtına var ki o an pisliklerini dökmüşler.
Ben hep iyi niyetli davrandim o kızın annesine çünkü bi tek onu önceden tanıyordum. Hatta o gün bi kaç gündür hastanede kaldığından eve götürmek istedim onu banyo yapsın dinlensin yemek yesin diye. Hiç bir zaman insanları din dil ırk eğitim açısından ayırt etmedim. Ama şimdi sırf böyleler diyede alttan alamam. Doktorda olsaydı benim için yine gorgusuz köylü olurdu çünkü gün görmüş bir insan ona hiç birşey yapmamış en ufak kötülüğü yapmamış bi insan hakkında herkesin içinde öyle yorumlar yapmaz. En azından delikanlı olsunlar insatın yüzüne desinler. Benim yapacağım gibi. Arkamdan alay konusu edecekler yüzüme karşı öpüşecez. Bu cehaletin iki yuzlulugun ve sinsiligin daniskasi
Ya zaten olayı tekrar başa alsak hikayedeki esas denyo, kayınvalideye hangi gelinin daha güzel? diye soran kişi. Hasta ziyaretinde aklına bu mu geliyor be teyze. Ordan da iş dallanıp budaklanmış kuzguna yavrusu şahin gözükür misali. Ama işte siz ağır cevap verirseniz kadın bu sefer zaten karakteri de belli hiç susmayacak. Bunun üstüne ne kibirlilik kalır, ne beni çok ezdi, oysa öyle dememiştim mağdurum, ühüler. Bir de ortada kayıt cihazı olmaksızın ben kendim olmadığım yerdeki hiç bir anlatılan konuşmaya da yüzde yüz inanmam. Lan benim kayınvalide beni övme, koruma ayağına ötekilerle düşman mı ediyor acaba derim.
Ya zaten olayı tekrar başa alsak hikayedeki esas denyo, kayınvalideye hangi gelinin daha güzel? diye soran kişi. Sorulacak soru olarak aklına bir tek bu mu geliyor be teyze. Ordan da iş dallanıp budaklanmış kuzguna yavrusu şahin gözükür misali. Ama işte siz ağır cevap verirseniz kadın bu sefer zaten karakteri de belli hiç susmayacak. Bunun üstüne ne kibirlilik kalır, ne beni çok ezdi, oysa öyle dememiştim mağdurum, ühüler. Bir de ortada kayıt cihazı olmaksızın ben kendim olmadığım yerdeki hiç bir anlatılan konuşmaya da yüzde yüz inanmam. Lan benim kayınvalide beni övme, koruma ayağına ötekilerle düşman mı ediyor acaba derim.
Ağır cevap vermicem dicemki benim hakkımda böyle konusuyormussun. Sevilmedigim ortamlarda bulunmak istemiyorum dicem
Birsey olmaz dedimki kaynanamin telefonu açık kalmıştı hepsini duydum :)))))carrie: benim hakkımda böyle konuşuyormussun?
kadın: nealakası var yaa, kim dedi?
kayınvalide:
Çok sinirşken bir insanım. Bi Ara bi arkadas bi konu açmıştı buraya eleştiriye açık değilim diye galiba bende öyleyim. Ama kollayacam o lafları tek tek yedirecem, ben o laflarin altında kalsam ahada bana carrie demeyin
HayirSiz mi savcı olacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?