birazcık sinirlendim galiba

Avukat olmadan savcı olunmuyormu yani avukatlikla savciligin ne alakası var

Tam isabet sehirlide olsaydı oylw derdim

Ben 60 kilo kaldiririm gücüm var nede olsa pehlivan torunuyum :)))) yüzümde deselerdi bende şaka yapıyorlar diye düşünür sonra belkide gönlümüde alırlardi. Ama anladım fesatlar

Kaldırmayı herkes yapar :) ben bir - iki saatlik dağ yolunda sırtta taşımaktan bahsediyorum. Ama dediğim gibi alışkınım ben öyle laflara, kadının avukatı da değilim zaten. Sadece insan kendini başka birinden daha aşağıda gördüğünde rastgele biryerlerden vurmak istiyor. Taraflar eşit olmadığı için sizin durumunuzda karşılık vermeniz şart değil.

EMine emine sabahtan beri duruyorsun orda yazsana birsey

çok çirkin de olabilirdiniz yine de bu şekilde uzun uzun bir de yorumlamak ne kadar ayıp.. insanların dış görünüşü ile alay eden hiç kimse "iyi" olamaz bana göre.. onlara laf sokmak istemeniz sinirlenmeniz doğal ama laf soksanız da anlamayacaklardır.. zaten tepkinizden korksalar kvnize bunları söyleyecek cesaretleri olmazdı.. kvnizin size bunları söylemesi gerçekten abes.. herşeyi paylaşmak değil bu.. genç bir kıza geline bunlar anlatılmaz bence..

Ben hep iyi niyetli davrandim o kızın annesine çünkü bi tek onu önceden tanıyordum. Hatta o gün bi kaç gündür hastanede kaldığından eve götürmek istedim onu banyo yapsın dinlensin yemek yesin diye. Hiç bir zaman insanları din dil ırk eğitim açısından ayırt etmedim. Ama şimdi sırf böyleler diyede alttan alamam. Doktorda olsaydı benim için yine gorgusuz köylü olurdu çünkü gün görmüş bir insan ona hiç birşey yapmamış en ufak kötülüğü yapmamış bi insan hakkında herkesin içinde öyle yorumlar yapmaz. En azından delikanlı olsunlar insatın yüzüne desinler. Benim yapacağım gibi. Arkamdan alay konusu edecekler yüzüme karşı öpüşecez. Bu cehaletin iki yuzlulugun ve sinsiligin daniskasi

Koyluleri asagilama kismi benim de ilgimi cekti ama konu sahibi surekli gittim varligimla seref verdim oraya narin ayaklarim yoruldu falan gibi cumlelerle kendini ifade edince narsist kisilik bozuklugu oldugunu dusunup takilmadim dogrusu. Yani karsisindaki koylu olmasa baska statusunden dolayi asagilar

Ben kendime göre güzelim beğeniyorum kendimi. Ama başkalarına göre degilimdir kimse demedi, ya en azından yüzüme demedi :))) ben zaten laf sorsam dış gorunusleriyle veya eğitimleriyle alakali laf sokmayacam. Ahlak ve terbiye ile alakali olacak yada yalakalik yaptiklarinda direkt sotleyecem benim hakkında konustuklarini

Benim yazma tarzım o. :))))) narin ayaklar hep derim.stilim bu

Yani konu sahibine boşuna kızmışsınız biri bana bu sözleri söylese,ben de öyle saça böyle tarak derim .
İstemediğin lafları duymak istemiyorsan , istediğini söylemeyeceksin .
Öyle düşünmesem bile zaafı neresiyse ben de ordan vururum .

Yani konu sahibine boşuna kızmışsınız biri bana bu sözleri söylese,ben de öyle saça böyle tarak derim .
Beni eleştirenler eminim o kişilerin saçlarını oksar hatta tarar ve ikiye bolerdi örgü yapardı :)))

Beni eleştirenler eminim o kişilerin saçlarını oksar hatta tarar ve ikiye bolerdi örgü yapardı :)))
Yok geçen konu açtım o zaman anladım ki biz aslın da çoğu zaman empati yapamıyoruz.
Gerçekten başımıza gelmeden anlamamız mümkün değil.
O kişilerin o şekilde konuşması seni zerrelerine kadar kıskandıklarının alameti.
Yazııık acıdım onlara , içlerin de nasıl bir fırtına var ki o an pisliklerini dökmüşler.

Valla ben insan gibi gittim geçmiş olsun demeye. Yemek sigara götürmeye. Benimde işlerim vardı ders çalışıyorum derslerim zor yinede insanlık ölmedi ya dedim. Köyden gelmisler yemek götüren yok belki eve gelmek isterler yikanmaya. Efendi gibi gittim efendi gibi döndüm. Meğerse dedikodu malzemesi vermiştim onlara özellikle saatlerce hepsi toplanıp bekleme odasinda benim cirkinligimi ve beceriksizligimi konusmuslar. Fındık toplamayı inek sagmayi bilmedigimi dedikleri için bozulmadim, gerçekten bilmiyorum koyde hiç bulunmadım ne işim olur , hiçbi Bok olmaz ondan dedikleri için kizdim

Ya zaten olayı tekrar başa alsak hikayedeki esas denyo, kayınvalideye hangi gelinin daha güzel? diye soran kişi. Sorulacak soru olarak aklına bir tek bu mu geliyor be teyze. Ordan da iş dallanıp budaklanmış kuzguna yavrusu şahin gözükür misali. Ama işte siz ağır cevap verirseniz kadın bu sefer zaten karakteri de belli hiç susmayacak. Bunun üstüne ne kibirlilik kalır, ne beni çok ezdi, oysa öyle dememiştim mağdurum, ühüler. Bir de ortada kayıt cihazı olmaksızın ben kendim olmadığım yerdeki hiç bir anlatılan konuşmaya da yüzde yüz inanmam. Lan benim kayınvalide beni övme, koruma ayağına ötekilerle düşman mı ediyor acaba derim.

Valla bilmiyorum ama o gelinin kayinpederi her fırsatta seni kendi gelinimden daha çok severim diyor. Onu duydularda ondanmi uyuz kaptilar bana. Kayinpederde ousun dedesi oluyor bu arada, kaynanamin babasi

Ağır cevap vermicem dicemki benim hakkımda böyle konusuyormussun. Sevilmedigim ortamlarda bulunmak istemiyorum dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…