Birbirimize zaman verelim dedi?

Kaç kaç kaç!

Evlilik masrafları zor gelmiş kendisine.
E arabanızı satıp düğünü yapabilirdiniz? Sonra bir taraftan maaşınızla evi geçindirirken bir taraftan da paşaya evde hizmetçilik yapardınız? Üstüne bir de çocuk ohh.. Kaçırmasaydınız iyiydi sonuçta her türlü cefa kendi ayaklarının üzerinde duran bir bekar olmaktan iyidir heralde sizin mantığınızla.

Büyüğünüz olarak söylüyorum.İyi ki bu adam ve aile yüzlerini erken göstermişler.Hemen hemen bırakacaksın bu adamı.Nasıl öğretmen bunlar kişiliksiz silik adam.
Aile tabi seni çok sever elbette Maaşlı öğretmensin.Eş adayı bundan iyi mi olur.Yarın evlendiniz ne iki ayı tüm kışı sizde geçirir bunlar.Bu baba utanmadan nasıl söylüyor bunu.Resmen kendi menfaatleri peşinde aile.
Öğretmen adama neden arabanı veriyorsun, hem de memleketine bile gidiyor.Bu nasıl kafa sizde ki.Yok seviyorum da yok şöyle adamda sizi kullanmış işte.Yarın evlenin maaş kartını da verirsiniz siz.
Sizin kimseye ihtiyacınız yok.Bakın bunlardan ders alın lürfen.Ne eş olacak adamlara ne de ailelerine kendinizi kullandırtmayın verin cevabını hemen.Burada benzer o kadar çok sorun var ki onları okuyun onlardan ders alın.İşte hepsi boşanma ile bitiyor.Onlarda koşa koşa evlenmiş.Ailenizi sakın takmayın. Ben mutluyum.Anlaşacağım biri çıkarsa ne ala diyerek kapatın ağızlarını...

Şayet sizi ararsa da burada çok güzel şeyler yazılmış, onlardan biraz derleyin toplayın onları söyleyin biraz ders verin ona.Ayrı kalınca epey düşündüm.Öğretmensin güya ama ...Sen öncelikle beni kullandın arabamla hiç utanmadan nerede ise tamamen alacaktın arabamı, demek yarın evlensek ben izinle arabamı alacaktım veya hiç alamayacaktım.Ailen ise daha evlenmeden kışlarını bizim evde geçrimeyi planlamış.Beni yolunacak kaz sandınız galiba diyeceksin...

Adam başlarda etkilenmiş sanırım ki evlilik deyip durmuş daha sonradan kullanma evresine geçiş yapmış en azından kendini belli eden hödüklerdenmiş diye şükür eyleyin derhal bırakın bu adamı evlenilmez bununla şimdi böyleyse evlenince ailecek sizi sömürür , posanızı çıkarıp atarlar lütfen kendinize bunu yaptırmayın ne demek 2 ay sizde kalırdık 3.5 bin tasarruf edecekler diye 2 ay evimdemi ağırlayacağım ne münasebet ? bendekiler azınlık sanıyordum ama yok insanların iyice çivisi çıkmış

Bence arabayı adma ver panpa, arabaya konunca adam seni aramaz bile sen de bu kene bitinden kurtulmuş olursun. Adam kene bile değil, kene biti , o derece asalak ve onursuz şaştım kaldım okurken ne zamanı direkt engelle her yerden kaççççççççç

Adam seni hem tepe tepe kullanmış, bir de üstüne terk etmiş.daha kötüsü olamazdı.baktın evlilik evlilik diye tutturacaksın.kullandığım kâr kaldı diye postalamiş.

Ben sevgililerin birbirine borç vermesine, araba kullandırmasına ve benzeri maddi şeylerin yapılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü daha sevgililik aşamasında maddi olarak iki taraf gereğinden fazla birbiriyle yüz göz olmuş gibi geliyor. Ve çoğunlukla da bu konularda illa ki az veya çok sorun oluyor.

Buradan bakınca sevgiliniz sizi araba için kullanmış görünüyor. Ayrıca daha ortada söz,nişan dahi yokken ailesinin " siz de kalırız" demesi hiç hoş değil. Kaldı ki hiçbir zaman böyle düşünmemeleri gerekir.

Ben ne sevgiliden ne ailesinden hayır göreceğinizi düşünmüyorum. Zamanını ve enerjinizi daha faydalı şeylere harcayın bence.

Erkeklere neyin var neyin yok verip fedakarlık yaparsan anca bu muameleyi görürsün. Akillan artık ve önüne bak

Afedersin canım da nerde bir hoduk var onu buluyorsun sen ya

Verilmiş sadakanız varmış ki sizi terk etmiş. Yoksa göre göre evlenecektiniz. Önceki ilişkide de kendinizi kullandırmışsınız şimdi de. Sizin bağlanma üzerine ciddi sıkıntınız var. Bunu çözmek için bir danışmandan destek alın mutlaka. Partnerinizin annesi gibi davranıyorsunuz, maddi fedakarlıklarla ilişki yürümez hele kıyamıyorum, arabamı vereyim şunu alayım bunu edeyim olmaz. İçinize sinmiş diyorsunuz evlilik ne yönden sindi ki mesela? Adam kıymet vermemiş, malinizla rezil olmuşsunuz ailesi desen ofsayt. Jest yok, kıymet vermek yok. Önceki konunuzdaki erkek arkadaşınızla aynı profilde. Bunun üzerine gidin.

işin garip tarafı adamı beğenmiyorsun bile.motivasyon ne anlamadım.ortada olumlu hiçbirşey yok.konu çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…