- 9 Mart 2019
- 17
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi MuffinTime
-
Neden daha baslamadan bitmesini dusunuyorsunuz ki ? Hem neden bitsinMerhabalaar. Lisedeyim ve eski sevgilim tarafından 4 ay once aldatildim. Cok uzuldum cok agladim. Ve bir arkadasim cok yanimda oldu. Cok destek cikti her konuda. Gerek ailevi gerek sağlığım konusunda gerekse aldatmanın verdiği üzüntü. Hep yardım etti. Cok zor zamanlarim oldu. Hepsinde benimleydi. Ve ona karşı duygularım değişti. Beni seviyormuş. Benim de ona karsi duygularim var suan. Ama ilerlemeyecegi yerde bitirecek birisi. Ben belki biraz masallara inanıyorum. Ama senelerce ilerleyecek bir iliski istiyorum. Bi sure sonra bitecek ve ben kendimi üzüp parcalayacaksam neden baslayayim diye düşünüyorum. O da beni uzmekten korkuyor. Zaten cok uzulmussun bir de ben uzersem kendimi affetmem dedi. Ama bi yerde de ayrilinca her sekilde uzulecegim. Ama ikimiz de sevgili olmak istiyoruz. Ama ben sonundan cok korkuyorum. Eger kotu bir olay olmazsa neden ayrilalim ki ki diye düşünüyorum ama bir sey olursa da o bitirir ve benim kadar üzülmez ama ben kaldiramam... ne yapmam lazim lutfen yardim edin.
Canım senin yaşında kız kardeşim var heyecanının esiri olma bunların bir heves olduğunu lise hayatın bitince anliycaksin ve gülüp geçeceksin kuzum . Onun bunun için aglama oku , lise bitsin onlar senin peşine zaten kuyruk olurlar önce ayaklarının üzerinde dur bak evliyim ben hala açık öğretim üniversite okuyorum. Okuluna bak lütfen. Geleceğinin planını kur . Boşver sevgili falan hepsi olur canım benim ❤Merhabalaar. Lisedeyim ve eski sevgilim tarafından 4 ay once aldatildim. Cok uzuldum cok agladim. Ve bir arkadasim cok yanimda oldu. Cok destek cikti her konuda. Gerek ailevi gerek sağlığım konusunda gerekse aldatmanın verdiği üzüntü. Hep yardım etti. Cok zor zamanlarim oldu. Hepsinde benimleydi. Ve ona karşı duygularım değişti. Beni seviyormuş. Benim de ona karsi duygularim var suan. Ama ilerlemeyecegi yerde bitirecek birisi. Ben belki biraz masallara inanıyorum. Ama senelerce ilerleyecek bir iliski istiyorum. Bi sure sonra bitecek ve ben kendimi üzüp parcalayacaksam neden baslayayim diye düşünüyorum. O da beni uzmekten korkuyor. Zaten cok uzulmussun bir de ben uzersem kendimi affetmem dedi. Ama bi yerde de ayrilinca her sekilde uzulecegim. Ama ikimiz de sevgili olmak istiyoruz. Ama ben sonundan cok korkuyorum. Eger kotu bir olay olmazsa neden ayrilalim ki ki diye düşünüyorum ama bir sey olursa da o bitirir ve benim kadar üzülmez ama ben kaldiramam... ne yapmam lazim lutfen yardim edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?