- 9 Mart 2019
- 17
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi MuffinTime
-
Uzulup uzulmeyecegim garanti değil ki. Belki birbirimizi uzmeyecegiz. Belki de ilerleyemeyecekÜzülecegin işe neden gönlün var kndini üzmeyi çok seviyosun galiba.
Teşekkür ederimSenin şuan yapman gereken geleceğine odaklanmak, evet ergenken de aşık olur insan ama sağlıklı olmaz hiçbir şey. Bu tip ilişkiler ayakların yere sağlam basınca daha güzel. Ayrıca bir insan ayrılmak için sevgili olmaz, sevgili olmaya niyetliyseniz anınızın tadını çıkarmaya bakın derim.
Sadece korkuyorum. Onu cok iyi tanidigimi düşünüyorum aslinda. Ama bazi seyler istedigimiz gibi ilerlemeyebilirNeden daha baslamadan bitmesini dusunuyorsunuz ki ? Hem neden bitsin
Teşekkür ederimOy oy daha yas 15
Derslerine çalış yavrucum,buyuyunce istemedigin kadar sevgilin olacak.
Ve ask mesk isleri plan program ile ilerlemez,bunu da kaydet bir koseye :)
Teşekkür ederimKuzum hayat bu. Boyle boyle buyuyoruz. Korkarak yasanmaz. Ama sana bir anne tavsiyesi yaşın cok kucuk. O gonul daha cok sever. Ama once derslerin onemli ve okulunu bitirmelisin. Universiteyi kazan. Kendi ayaklarinin uzerinde dur. Daha karsina kimler cikar. Simdi bunlar icin cok erken. Derslerini ihmal etme.
Sonunu düşünen kahraman olamazMerhabalaar. Lisedeyim ve eski sevgilim tarafından 4 ay once aldatildim. Cok uzuldum cok agladim. Ve bir arkadasim cok yanimda oldu. Cok destek cikti her konuda. Gerek ailevi gerek sağlığım konusunda gerekse aldatmanın verdiği üzüntü. Hep yardım etti. Cok zor zamanlarim oldu. Hepsinde benimleydi. Ve ona karşı duygularım değişti. Beni seviyormuş. Benim de ona karsi duygularim var suan. Ama ilerlemeyecegi yerde bitirecek birisi. Ben belki biraz masallara inanıyorum. Ama senelerce ilerleyecek bir iliski istiyorum. Bi sure sonra bitecek ve ben kendimi üzüp parcalayacaksam neden baslayayim diye düşünüyorum. O da beni uzmekten korkuyor. Zaten cok uzulmussun bir de ben uzersem kendimi affetmem dedi. Ama bi yerde de ayrilinca her sekilde uzulecegim. Ama ikimiz de sevgili olmak istiyoruz. Ama ben sonundan cok korkuyorum. Eger kotu bir olay olmazsa neden ayrilalim ki ki diye düşünüyorum ama bir sey olursa da o bitirir ve benim kadar üzülmez ama ben kaldiramam... ne yapmam lazim lutfen yardim edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?