Birbirimizi seviyoruz ama ne yapacağız bilemiyoruz..

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

15 yaşında ciddi ileri dönük bir ilişki düşünmek için çok erken. Akışına bırak. Kendine zarar vermeden güzelce aşkını yaşa.

Niye tüm hayatını sadece gönül işlerine adadın ki? İlişki bitince yıkılmak falan... Çocuklu kadınlar aldatılıp kırılıp bir ton üzülüp yinede dimdik ayakta duruyorlar.

Kızım sen daha 15 yaşındasın. Duyguların milyon kere değişecek. Ne sevmesi boşver derslerine odaklan.

Okuluna bak ve oku lütfen. Burası için başka bir yoruma gerek yok. Aşkı meski bırak Okuluna bak.. zamanında senin yapımda olan arkadaşlarım şu an ah keşke o zamana geri dönsekte okula daha çok asılıp iyi bir yerlere gelebilseydik diye hayiflaniyor.. hayata başlar başlamaz aşk mevzusu da başlamış. Bu konuyu ömür boyu yaşayacaksın zaten. Ama bu lise dönemi sadece bir kere yaşanıyor. Akıllı ol lütfen

Sana en buyuk tavsiyem birak aşkı deliler gibi aşık oluyoruz hersey hos güzel bi evleniyoruz bi cocuk oluyo adam isinden geliyo aliyo eline telefonu Qllah var kotu sey yapmiyo ama tel elinde haber okuma hbilmem ne derken oyle kaliyosun kendi kendine .. filmlerle kandirdilar gencligimizi ask sonsuz sandik ama olmuyo iste kendini mutlu et erkekleri mutlu etmeye calisma oku okulunu ben ikinci universitemi disardan okuyorum mesela ama cocukdan ev isinden firsat bulursam ders calisicam eskiden ne kolaymis ohh disarda bi yemek yerdim otururdum muzigimi acardim bir guzel calisirdim dersimi izlerdim filmimi istedigim herseyi yapardim tamam sikayetci degilim evliligimden ama eskisi gibi olmuyor hic birsey tadini cikar buyaslarin geri gelmicek ha bu arada her yaş kendine ozzel ve guzel ...

e bu durumda sonunda tum sevdiklerimizin ve kendimizin olecegi hayati da yasamayslim?

Amann kızım be daha yaşın 15 ne yapacan uzun ilişkiyi yaşına uygun bir şekilde kendini kullandırtmadan yaşaman gerekenleri yaşa.. aşık mı oluyosun; ol.. ayrılıp acı mı çekmen gerekiyor; çek.. daha yolun başındasın kimlerr kimler çıkıcak karşına zamanı geldiğinde yaşarsın uzun ilişkini derslerine çalış kendine güzel bir gelecek hazırla hiç bir erkeğe muhtaç olmadan yaşayabileceğin bir gelecek...öperim gözlerinden

Sonunu düşünen kahraman olamaz

Yıllarca ilişki yaşamak güzel şey
Hele ki o ilişkinin sonu evlilik olursa(zamanı gelince)
Tadından yenmez

Ama tabi önceliğin, seni seven bir insan olsun, senin sevdiğinden çok seni sevene bak

Offf bu konuyu okuyunca kendi lise dönemimdeki gereksiz sevgili triplerim geldi. Belki nasihat olarak algılayacaksın. belki ne sıkıcı baydı muhabbet diyeceksin. Ama gerçekten sakın böyle gereksiz istekler ile en güzel yıllarını heba etme. Tüm samimi duygularımla söylüyorum ki keşke zamanı geri getirebilsem ve heba ettigim yıllarımı kendimi geliştirmek adına, kültür sanat bilim adına aşama katetmek için harcasaydım. Saçma sapan nereye gideceği belli olmayan, ergen gönül meseleleri ile değil. Çok ciddiyim bir kere daldın mı bu o yaşlarda saçma gönül meselelerine, gençliğin enerjikliliğini o tatlı heyecanlı halleri unutuyorsun. Değerlendiremiyorsun. Bunları farkettim ama ne zaman sonra... elbet yaşarsın gerçek aşkı, akışına bırak..ARAMA. ps:dolmuşum.

16 yasinda tanidigim adam suan 30 yasinda amann allahim elinde saz tingir tingir işsiz gucsuz kadina deger vermeyen biriydi şuan 26 yasindayim eşim kariyerli okumus beni el ustunde tutar ilerdeki aklinla suan ki aklin bkr asla olmayacak durr yahu okulunu okumamissin kocadan bahsediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…