Birbirimizi seviyoruz ama ne yapacağız bilemiyoruz..

Salaklik goruyorum o zamanlar yaptiklarimi

Yorumlardan anladığım kadarıyla kimsenin lisede sevgilisi olmamış. Sanki kız "okulu bırakıp evlenmeye karar verdim" demiş.

Konu sahibi, bu kadar takma. Daha yaşın küçük, ileride ne olur bilinmez. Ama yaşının gerektirdiği kadar flört etmen çok normal.
Erkek arkadaşın için derslerini asmadığın ve geleceğin için yatırım yapman gereken bir dönemde bir erkek için hedefinden sapmadığın sürece sorun yok.
Yaptığın planlar kendi gelişimin ve eğitimin için olsun.
Gerisini akışına bırak.

Şimdiki nesil çocuk olmadan kadın mı oluyor acaba, anlamadım. Daha yaşlar lise çağı, hayatlar eski sevgili, yeni sevgili, aldatılmalar falan...
Çocuk, okuluna, derslerine kafa yor. Gönül ilişkileri yerine. Sonra kafanı duvarlara vurma.

Liseli bir genç kızın önceliği kendi ayakları üzerinde durabilmek için öncelikle üniversite okumak ve iyi bir iş sahibi olmak olmalı.
Sen şu forumda geçmiş 200 sayfayı oku bakalım o çok özendiğiniz ilişkilerin sonu nasıl bitiyor. O seviyorum, aşığım diyen erkekler kadınlara neden yapıyor.
O yüzden biraz akıllı ol ve eğitimine önem ver. Ha ders çalışmayı çok sevmiyor olabilirsin, o zaman kazanması kolay ama iş fırsatı olan bir bölüm okumayı tercih et 2 yıllık mesela. Hiç olmadı uzaktan üniversite ile çocuk eğitimi vb. oku ve bu alanda en azından bir iş bulup kendi ayakların üzerinde durabilirsin.

Arkadaşlıktan başlayan ilişkiler çok sağlam oluyor. Sorun yaşama ihtimaliniz başka henhangi bir ilişkiye göre daha düşük. Karşınıza daha sonra çıkacak bir başkasının sizi üzmeyeceği ne malum. Bir şans verin birbirinize.

Belli ki ayrılmalardan çok etkilenen birisiniz. Dersinize odaklanın ve üniversite de istediğiniz kişi ile görüşün. Şimdi ciddi bir ilişki olsa ne olacak. Kaç yaşına kadar yürütebileceksiniz.

Okulunu bitir derslerine iyi çalış bir süre sonra ( yaşın büyüdükce ) fikirlerin duyguları hislerin hayata bakışın değişecek zaten. En güzel yaşlarını saçma sapan şeyler için harcama. Meslek sahibi ol bunları düşünmen için yaşın çok küçük

Daha ortada hicbisey yokken ne bu ayrılık sevdası ? İliskide ayrılık da olabilir tabi ki.. herseye hazırlıklı olmak lazım, %100 garantili bi iliski bulamazsın..

Kendi 15 yaşındaki halimi düşündüm de iflah olmaz bir çocuğun peşinden aylarca gitmiştim düzelecek diye. Hiç böyle hesaplarım yoktu sevince sonunu düşündüğün yaslar değil bunlar. Sanki erken olgunlasmissin:) ama fazla düşünmek çok da iyi değil.
Şunu söyleyebilirim plan programla bu işler yurumeyecek.

Acı çekmeyi hiçbirimiz istemeyiz ama o olmadığı sürece de büyüyüp gelisemeyiz
Hata yapa yapa doğruyu, duvarlara toslaya toslaya yolu bulabiliriz bunu sakın unutma.
Mantık kalple hiç iyi arkadaş değil biliyorum sevince vazgeçmek zor gelir.
Sadece derslerini ihmal etme hayatın tadını çıkar derim.
Hicbirseyin sonunu yaşamadan bilemeyiz
Körü körüne delice kararlar almadan akışına bırakmak gerek bazen
Hayatın daha basindasin dilerim her şey çok güzel olur senin için :)

Ona ben de şaşırıyorum
Herkes oku demiş
Kız zaten okuyor
Aksine bence tavsiye vermek lazım, yol yordam göstermek lazım
Ergenken ille kalp çarpıyor işte

Ona ben de şaşırıyorum
Herkes oku demiş
Kız zaten okuyor
Aksine bence tavsiye vermek lazım, yol yordam göstermek lazım
Ergenken ille kalp çarpıyor işte

Aynen. Biz burada "bırak bu işleri, git ders çalış" dediğimizde bir aydınlanma yaşayacak, "he tamam o zaman" deyip çocuğu bırakacak sanki. Sonra da "bu gençler niye bizimle iki çift laf etmiyor" derler.
Hepimiz aynı yollardan geçtik. Hormonlar değişiyor, tavana vuruyor. O yaşta aşık olmamak mümkün değil ki.
Yol göstermek varken üstten üstten "git oku" demenin bir anlamı yok.

Yani insalar çocuklarını böyle susturup geçerlerse, o gençlerin hata yapma ihtimali artar

En buyuk pamanlıhımdır okulumdan baska bisey dusunmeden en son evlenmek !! Sakın haaa basını askla meskle agrıtma oku adam akıllı ideallerin olsun bak herkes oyle soyluyor

Lise yaşlarıma geri dönsem kimseyi sevmem, hayatıma almam. İnan ki o yaşlar insanı ne mantığın, ne de kalbin yönettiği yaşlar. Tamamen ergenliğin verdiği duygu karmaşası. Başka hiçbir şey değil.

Erkek arkadaşların olabilir ama bu tip duygusal bağlar için çok çok erken bi yaş yeniden başlarsan yeniden canın yanar yapma . Aldatan adamlardan uzak dur yoksa sürekli aldatılan olursun. Derslerine odaklan çalış başarılı ol ailene seninle gurur duyma hissini yaşar seni uzenlere de neyi kaybettiklerini göster .
Asla ve asla değersiz hissettirilen kimsenin yanında olma çabası içinde olma. Seni üzen kimse tekrar karşına çıkmaya cesaret edememeli. Henüz yasin çok küçük her söze inanma guvenme dicem ama işe yaramicak sen yaşayarak öğrenecek yastasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…