- Konu Sahibi MuffinTime
-
Salaklik goruyorum o zamanlar yaptiklarimiOfff bu konuyu okuyunca kendi lise dönemimdeki gereksiz sevgili triplerim geldi. Belki nasihat olarak algılayacaksın. belki ne sıkıcı baydı muhabbet diyeceksin. Ama gerçekten sakın böyle gereksiz istekler ile en güzel yıllarını heba etme. Tüm samimi duygularımla söylüyorum ki keşke zamanı geri getirebilsem ve heba ettigim yıllarımı kendimi geliştirmek adına, kültür sanat bilim adına aşama katetmek için harcasaydım. Saçma sapan nereye gideceği belli olmayan, ergen gönül meseleleri ile değil. Çok ciddiyim bir kere daldın mı bu o yaşlarda saçma gönül meselelerine, gençliğin enerjikliliğini o tatlı heyecanlı halleri unutuyorsun. Değerlendiremiyorsun. Bunları farkettim ama ne zaman sonra... elbet yaşarsın gerçek aşkı, akışına bırak..ARAMA. ps:dolmuşum.
Merhabalaar. Lisedeyim ve eski sevgilim tarafından 4 ay once aldatildim. Cok uzuldum cok agladim. Ve bir arkadasim cok yanimda oldu. Cok destek cikti her konuda. Gerek ailevi gerek sağlığım konusunda gerekse aldatmanın verdiği üzüntü. Hep yardım etti. Cok zor zamanlarim oldu. Hepsinde benimleydi. Ve ona karşı duygularım değişti. Beni seviyormuş. Benim de ona karsi duygularim var suan. Ama ilerlemeyecegi yerde bitirecek birisi. Ben belki biraz masallara inanıyorum. Ama senelerce ilerleyecek bir iliski istiyorum. Bi sure sonra bitecek ve ben kendimi üzüp parcalayacaksam neden baslayayim diye düşünüyorum. O da beni uzmekten korkuyor. Zaten cok uzulmussun bir de ben uzersem kendimi affetmem dedi. Ama bi yerde de ayrilinca her sekilde uzulecegim. Ama ikimiz de sevgili olmak istiyoruz. Ama ben sonundan cok korkuyorum. Eger kotu bir olay olmazsa neden ayrilalim ki ki diye düşünüyorum ama bir sey olursa da o bitirir ve benim kadar üzülmez ama ben kaldiramam... ne yapmam lazim lutfen yardim edin.
Arkadaşlıktan başlayan ilişkiler çok sağlam oluyor. Sorun yaşama ihtimaliniz başka henhangi bir ilişkiye göre daha düşük. Karşınıza daha sonra çıkacak bir başkasının sizi üzmeyeceği ne malum. Bir şans verin birbirinize.Merhabalaar. Lisedeyim ve eski sevgilim tarafından 4 ay once aldatildim. Cok uzuldum cok agladim. Ve bir arkadasim cok yanimda oldu. Cok destek cikti her konuda. Gerek ailevi gerek sağlığım konusunda gerekse aldatmanın verdiği üzüntü. Hep yardım etti. Cok zor zamanlarim oldu. Hepsinde benimleydi. Ve ona karşı duygularım değişti. Beni seviyormuş. Benim de ona karsi duygularim var suan. Ama ilerlemeyecegi yerde bitirecek birisi. Ben belki biraz masallara inanıyorum. Ama senelerce ilerleyecek bir iliski istiyorum. Bi sure sonra bitecek ve ben kendimi üzüp parcalayacaksam neden baslayayim diye düşünüyorum. O da beni uzmekten korkuyor. Zaten cok uzulmussun bir de ben uzersem kendimi affetmem dedi. Ama bi yerde de ayrilinca her sekilde uzulecegim. Ama ikimiz de sevgili olmak istiyoruz. Ama ben sonundan cok korkuyorum. Eger kotu bir olay olmazsa neden ayrilalim ki ki diye düşünüyorum ama bir sey olursa da o bitirir ve benim kadar üzülmez ama ben kaldiramam... ne yapmam lazim lutfen yardim edin.
Yorumlardan anladığım kadarıyla kimsenin lisede sevgilisi olmamış. Sanki kız "okulu bırakıp evlenmeye karar verdim" demiş.
Konu sahibi, bu kadar takma. Daha yaşın küçük, ileride ne olur bilinmez. Ama yaşının gerektirdiği kadar flört etmen çok normal.
Erkek arkadaşın için derslerini asmadığın ve geleceğin için yatırım yapman gereken bir dönemde bir erkek için hedefinden sapmadığın sürece sorun yok.
Yaptığın planlar kendi gelişimin ve eğitimin için olsun.
Gerisini akışına bırak.
Ona ben de şaşırıyorum
Herkes oku demiş
Kız zaten okuyor
Aksine bence tavsiye vermek lazım, yol yordam göstermek lazım
Ergenken ille kalp çarpıyor işte
Aynen. Biz burada "bırak bu işleri, git ders çalış" dediğimizde bir aydınlanma yaşayacak, "he tamam o zaman" deyip çocuğu bırakacak sanki. Sonra da "bu gençler niye bizimle iki çift laf etmiyor" derler.
Hepimiz aynı yollardan geçtik. Hormonlar değişiyor, tavana vuruyor. O yaşta aşık olmamak mümkün değil ki.
Yol göstermek varken üstten üstten "git oku" demenin bir anlamı yok.
Yani insalar çocuklarını böyle susturup geçerlerse, o gençlerin hata yapma ihtimali artar
En buyuk pamanlıhımdır okulumdan baska bisey dusunmeden en son evlenmek !! Sakın haaa basını askla meskle agrıtma oku adam akıllı ideallerin olsun bak herkes oyle soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?