Bugün eşimle Kilyos'a denize gittik. İnanılmaz dalgalıydı çocuklar gibi oynadık en son ne zaman böyle eğlendim hatırlamıyorum. Ve kendime bir söz verdim: ufak tefek sıkıntılarla ne kendimi ne de sevdiğim adamı üzmeyeceğim dedim
Ben de bugün kendim için havuza gittim. Yedim içtim bronzlaştım yüzdümm ohh misss
Her gün, evde yalnız olduğum saatlerde takıyorum kulaklığı açıyorum en sevdiğim şarkıyı son ses, başlıyorum dans etmeye :) Hem bedenime hem ruhuma çok iyi geliyo :)
Ha bir de sabah uyanınca aynada kendime bi tane öpücük gönderiyorum, göz kırpıyorum :)
Evlendiğim zaman kocam kesin ben bi deliyle evlendim diyecek. :)
Bende müziği açtım ve topladığım zeytinleri kırdım,kurdum ,kurtuldum
ben elbide aldım yeşiiill
farklı bi tarz
konu güzel
Ben de konu acildiginda hemen ilk sayfadaki yorumlari okur okumaz aynayi elime aldim ve bi suredir istedigim kas sekli icin calismalara basladim. Kuaforde aldirmayi dusunuyodum ama neden kendim yapamiyim dedim. Keske demeseymisim yapamadim
Ama anladim ki benim kasim zaten oyle kavisli olmazmis. Icime sinene kadar aldim aldim biraz incelttim hos oldu. Sonuc olarak guzel bisey yaptim mutluyum
hahahah cok guldurdunuz benıı sen sımdı cok guzelsındır merak etmebugün aynaya baktım yaklasık 1 aydır uyuyamadıgımı farkettim.goz altları felaketten cıkmışcasına.içimde küçük bişey tasıyorum.hamileliğin verdığı hafıf mallıkşimdiden uykusuzluktan gozlerım kırışmadan guzel yuzume bakayım dedım,baktım baktım,,,işe geç kaldım..
Çok güzel bir konu acmissiniz, kendimiz için bişeyler yapmak adına. . Ne de olsa olmedik yasiyoruz di mi hâlâ? ?
Ama birakin kendimiz için ufacık bir harekette bulunmayi, su içmek icin bile bardagi dolaptan almaya mecalimiz, gücümüz en önemlisi istegimiz yoksa?? herşeye rağmen hayata inat hayata nasil tutunmali??
Bugun kalktim aynaya baktim. Sonra geri yattim.
Bugün evde pijamalarımla hayattan bıkmıs bi şekilde otururken kk dan bi arkadaş bana msjım için teşekkür etti ve inşallah istediğin olur dediiii keyfim yerine geldi,mutlu oldum,miskinliğimi attım üstümden,kendime geldim güzell yemekler hazırladımm süslendimm püslendim kocamı bekliyorum :)) nerden nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?