P plus ı içeriklerini temin edip karıştırıp kullanıyorlarmış daha ucuza geliyormuş. Yeni bir şeyler duyarsam p plus için yazarım sana da. Bana da mantıklı geldi. Bu süreçte her yol mubah bize di mi? Sonucu hayırlı olsun da.. Eşimde tadını beğenmediği çakşırı içiceğim ne yapayım yeterki olsun da bebeğimiz diyor opuyorumnanaktan
Benim ki one a day içiyor du zaten.Ona devam eder. Senin eşinde varikosel varmı denser ameliyattan hiç bahsettiler mi?
iyiyim cnm bende.Kürleri diyorsan bu gün soğan suyuna başladım. Yarında keçi boynuzu alıcam şunu bir hakkıyla yapıyım o zaman yarım yapmıştık içimde kalmasın. Tedavi derken demiştim ya bir kontrole gidicem ocak başında bir sonraki reglide başlarım herhalde inşallah yani. Ama iyi bir yer bulmam lazım karar vermeden önce. Sen nerde yaptırıcan karar verdin mi?
içiyorum valla kaydirigubbakcemile3
Nefes almadan. Zaten 2 bardak suda kaynak suya koyuyorsun ya 5 dk fokurduyor ya çok içine işlemiyor suyun. Yapıcam bu sefer tam kararlıyım.
Enver Kurt Şifaya geçmiş diye okudum burda bu arada. Daha zamanın var denser çok iyi araştır canım sende. Erkek infertisinde memorial başarılı diye duyduğumuz için orayı seçmiştik biz. Bu işte merkez çok önemli laboratuvar çok önemli.
Bencede tam yap bu sefer. Geri dönüşü olmuyor sonra ah vah diyor insanhadi kim tutar seni. ŞİFA OLSUN!:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?