birde 30 yaş ve üstü arkadaşlar bizlerde burada toplanalım.


Yaz canım sevinirim. Ben bu dönemde kürler yapıcam böyle boş boş durmak istemiyorum.
 
Bebetom ne zaman düşünüyorsun tedaviyi? Eğer yakınsa canım bal çörek otunu bir araştır. Birde bu kuru incir zeytinyağı kürü var. Yumurta rezervi düşük olanlar için duymuştum. Yumurtaların daha kaliteli olsun diye.Sonuçta aşırıya kaçmadıktan bunları uygulamakta fayda var gibi geliyor canım bana da.
 
Alıntı. P plus içindeki bir suplement

Asetil Ko-enzim A L-Carnitine

Kaslarda ve kan plazmasında L-Carnitine mevcudiyetinin yaklaşık 5`te 1`i Asetil L-Carnitine formunda bulunur. Bu madde, hücrelerdeki fazladan olan asetil gruplarını temizler ve enerji iletiminde katkıda bulunur.

Asetil L-Carnitine, beyinde ve sinir dokusunda çok konsantre (toplu) halde bulunur. ALC, sinir-iletici (nöro-transmiter) asetil-kolin oluşumunu teşvik eder ve bu reaksiyonda faal olan asetil grupların vericisi olarak işlev görür. ACL`nin bilişsel yetilerle ilgili gözlenen faydaları ve yaş(lanmay)la ilgili eksilmelerdeki düzelmeler, ACL`nin bu kolinerjik faaliyetine bağlanmaktadır.

Asetil L-Carnitine erkek üreme sisteminde de hayati bir rol üstlenir. Spermlerin olgunlaşması epididmistte gerçekleşir ve ALC`ye bağlıdır. Spermler, epididmistten geçişleri esnasında , yüksek miktarlarda ALC toplarlar.

Asetil L-Carnitine`in yüksek konsantrasyonu (toplu halde bulunması) spermlerin motilite (spontane hareket kabiliyeti) ve fertilitesiyle (verimlilik, doğurganlık) yakından ilintilidir. Mobil olmayan hareketsiz spermler yeterli ALC içermez ve ALC takviyesi insan spermlerinin motilitesini arttırır.

40 TL civarı 60 kaps.
 
Son düzenleme:
p plus pahalı ya acaba bizde
One A Day Men diye bir vit. var ya 37 TL falan çinko selenyum e vit. falan hepsi var içinde
Asetil L Karnitin de ayrı olarak alırsak 40 TL civarı
Bizim heriflere içirebiliriz kaydirigubbakcemile3
idare eder herhalde siz ne dersiniz??
 
Benim ki one a day içiyor du zaten.Ona devam eder. Senin eşinde varikosel varmı denser ameliyattan hiç bahsettiler mi?
 
Benim ki one a day içiyor du zaten.Ona devam eder. Senin eşinde varikosel varmı denser ameliyattan hiç bahsettiler mi?

Slm cnm. Ne zamandır kullanıyor One a day? Bende alayım diyorum. Eşimde varikosel yok. Olsaydı dr. söylerdi. Bize hiç ilaç da söylemedi. İnşallah çok uğraşmadan bebeklerimizi alırız kucaklarımıza. Yoksa böyle kafayı yiyeceğiz hep beraber :bbo: Rabbim hepimizin derdine derman versin..
 
Slm nbr cnm?
one a day' i ilk problemi öğrendiğimiz zaman verdiler 2 yıl falan kullandı şimdide aklına estikce içiyor.
 
ıyiyim cnm. Sen nasılsın? Ne zaman başlayacaksın tedaviye? ınşallah bu çabalarımızın meyvesini alırız.
 
iyiyim cnm bende.Kürleri diyorsan bu gün soğan suyuna başladım. Yarında keçi boynuzu alıcam şunu bir hakkıyla yapıyım o zaman yarım yapmıştık içimde kalmasın. Tedavi derken demiştim ya bir kontrole gidicem ocak başında bir sonraki reglide başlarım herhalde inşallah yani. Ama iyi bir yer bulmam lazım karar vermeden önce. Sen nerde yaptırıcan karar verdin mi?
 

Evet cnm ya söylemiştin. Benim zaman var daha 8-9 ay sonrasına düşünüyorum. Kısmet belki daha önce olur. Mrkz konusunda daha karar vermeyeyim diyorum o yüzden.
Sen anadolu yakası mı yoksa avrupa yakasında mı oturuyorsun.
Anadolu yakasında umut tüp bebek var, kadıköy şifa var. Diğer merkz. leri tam bilmiyorum.
Memorial den de iyi bahsediyorlar o karşı yakada galiba. İlk muayene de ücretliymiş.
Bu dediklerimden iyi bahsediyorlar. Umut 5 bin miş. Şifa yı bilmiyorum. Memorial biraz pahalı sanırım. Alman hast. de var oda 10 bini buluyormuş. Umut tüp te Bahçeci ninmiş bu arada.
İnşallah hayırlısı olur.
 
Ben ilkini memorialda yaptırdım. Aslında memnundum sonuçta hamilelik de oluştu ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum beni tek düşündüren Okmeydanı çok uzak bana ben karşıdayım sabahları kan vermek zor oluyordu.Birde çok kalabalık. Kadıköy şifayı da araştırıyım diyorum. sSen hangi yakadasın denser?
 
içiyorum valla kaydirigubbakcemile3
Nefes almadan. Zaten 2 bardak suda kaynak suya koyuyorsun ya 5 dk fokurduyor ya çok içine işlemiyor suyun. Yapıcam bu sefer tam kararlıyım.
 
Enver Kurt Şifaya geçmiş diye okudum burda bu arada. Daha zamanın var denser çok iyi araştır canım sende. Erkek infertisinde memorial başarılı diye duyduğumuz için orayı seçmiştik biz. Bu işte merkez çok önemli laboratuvar çok önemli.
 
Ben anadolu yakısındayım cnm. Kadıköy şifa da bir arkdşm doğum yapmıştı iyi bir hst. infertilitede de iyi diyorlar. Karşıya geçmek zor di mi? 2 günde bir gidince zor oluyordur. ıyi bir merkz olsun diyoruz ama git gel burası ıstanbul olunca stresten uzak duramıyor insan. Bize en gerekmeyen şey sonuçta.
 
içiyorum valla kaydirigubbakcemile3
Nefes almadan. Zaten 2 bardak suda kaynak suya koyuyorsun ya 5 dk fokurduyor ya çok içine işlemiyor suyun. Yapıcam bu sefer tam kararlıyım.

Bencede tam yap bu sefer. Geri dönüşü olmuyor sonra ah vah diyor insan hadi kim tutar seni. ŞİFA OLSUN!:Saruboceq:
 
Kadıköy şifa için çocuk üzerine diyorlar zaten bakalım araştırıcam.Ay sorma Memoriale gitmek çok zor oldu 2 günde bir köprü trafiği berbat oluyordu o saatlerde koştura koştura gidiyorduk eşimle...
 

Evet duydum bende. Merkez ve dr. çok önemli. Rabbim zamanını biliyor olsada doğru yerde tedavi olmak lazım. İçimiz rahat olsun, ben gittiğim merkz den hiç memnun kalmamıştım Eurofertil yasakkelime maalesef:umursamaz: Bu sefer daha doğru seçimler yapmak istiyorum.
 
Bencede tam yap bu sefer. Geri dönüşü olmuyor sonra ah vah diyor insan hadi kim tutar seni. ŞİFA OLSUN!:Saruboceq:

Amiiin zemuszemus Eşimide kandırdım iç bak bunu çok iyi geliyomuş bağışıklığın kuvvetli olur diye böylece kokudan ikimizde rahatsız olmuyoruz kaydirigubbakcemile5
 
Ben Altunizade ye bile gideceğim diye baya bi erken kalkıyordum. O yüzden karşıyı istemiyorum. Çok zor olur bana.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…