- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
-
benim çalıştığım kurumda ayda 64ytl 10 yıl sonra emeklisin..buna ekstra kesintilerde yapılıyor..10 yıl sonrası hakkında inanın hiç bir fikrim yok ama öğrenirim isterseniz.
Kutlarım canım önemli bir konuya değinmişsin.
25 yıl kadar önce - özel emeklilik veya toplu para alabilmek için ödeme yapanlar vardı.
O günlerdeki araştırmalarım neticesinde bu konuya sıcak bakmamıştım. Hatta babası
çocuklarımızın ikisine de hesap açmış - ilk primlerini yatırmıştı. Ama devam etmedik.
Zaman zaman yanlış mı yaptım - devam ettirseydik ikiside çoktan emekli olacaktı.
diye düşünürüm. Bu güne kadar da - bu şekilde emekli olmuş birine rastlayamadım.
O yıllardaki özel emeklilik süresini tamamlayıp - emekli olan veya toplu para almış olan
yakınlarınız varsa paylaşmanızı rica ederim. Bu konuyu hep merak etmişimdir.a.s.
arkadaslar parayı cekmek ıstedıgınızde sadece %15 lık stopaj kesılır.ama o tarıhe kadar paranız degerlendırıldıgı ıcın yatırdıgınız paradan kesılıyomus gıbı dusunmeyın.ayrıca bazı sıgortalarda ıstedıgınız zaman 1 yıla kadar odemelere ara verme secenegınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?