- Konu Sahibi kesenmakas
-
ay ben konuyu nasıl okumusum oyle tamamen yanlıs okumusum yanlıs anlamısımCnm dogurmamis ama büyütmüş. Bosaninca esas kv çocukları babasina vermis. Babasinin ikinci eşi bakmış büyütmüş. Evlenene kadar onlarla yaşamış.
o acıdan demedım :)
muhattabı sadece esını doguran kadın olmalı
ben olsam kadınla gorusmem bıle banane derım kayınpederım yapmıs evlılık derım
cocuguna kardes kadına anne demem
kayınvalıdemede x anne dıyordum dırek anne demıyordum esımın annesı mabında x anne
ben konuyu cok yanlıs anlamısıme o zaman kp ile de mi görüşmeyeceksin?
anne baba boşanmış ve çocuğu baba büyütmüş yok mu sayacaksın kp de?
çocuğa niye kardeş demesin o çocuk eşinin kardeşi aynı anneden olmadıkları kardeş olduğu gerçeğini değiştirmez..
kp rin evlendiği kadının ne suçu varda görüşmüyorsun inan anlamadım .. eşini büyütmüş ben bakamam dememiş anası gibi .
ay ben konuyu nasıl okumusum oyle tamamen yanlıs okumusum yanlıs anlamısım
sımdı esasında doguran anneyle mı alakaları yok
yanı apartmanda yasadıgı muhattap oldugu esasında uvey annemı ?
uvey annemı bikbik yapıyor
ayy cok karıstı
e o zaman kp ile de mi görüşmeyeceksin?
anne baba boşanmış ve çocuğu baba büyütmüş yok mu sayacaksın kp de?
çocuğa niye kardeş demesin o çocuk eşinin kardeşi aynı anneden olmadıkları kardeş olduğu gerçeğini değiştirmez..
kp rin evlendiği kadının ne suçu varda görüşmüyorsun inan anlamadım .. eşini büyütmüş ben bakamam dememiş anası gibi .
Çocuklar adamdan değil kadının kendi cocuklariymis kardes olmaz bence
1ci hatan kaynana ve annenle aynı apartmanda oturman 2 ci hatan diger kadına anne demen yada onunla kaynana gibi muhattap olman yanlıs kim olsa kızar kayınpederinle bile konusmaman lazım yada meraba meraba o kadar o kadın ve kızlarıyla selam bile vermemem lazım kaynanan cok haklı kusura bakma
Haklısın. Engellemek şu nedenle oldu k.Validem onun üzerine bana yazdıkca yazacak ve olay daha büyüyecek diye düşündüm.Bence fazla fevri davranmışsın.Silmek,engellemek fazla fevri olmuş.Yine sert,istediğini anlatan ama sonu böyle bitmeyen bir mesaj olabilirdi.Kadınla daha önce büyük sorunlarınız yok çünkü.
Benim kp de Ikinci evliliği 23 sene önce yapmış. Ama ne eşim nede kardeşleri anne demiyor. 2. Kadın size ya da eşinize anne dedirtecek ne yaptı acaba ?
Merakimdan soruyorum
2 kv anne denir mi ya nispet yapar gibi.Anneniz niye hediye alıyor ona . Anlamadım yani. üvey dunur, üvey kv ne kiymetlendirmussiniz yani .Esin niye annem diye hitap ediyor ilginç.Ama annenize söylemesi hata sizle veya oğluyla konuşmalı orda haklısınız
Emin ol aslında öyleyim. Eşimin akrabaları beni parmakla gösterir. Her tarafı nasıl idare ediyor diye. Ama esas k.Valideyi idare etmekten yoruldum. Sürekli beni baskı altına almaya çalışıyor. E ben sert kayayım sesini geçiremedi. Anneme yapması çok sinirlendirdi beni. Yoksa ben yüzüne de söylerim k.validemin senin çingene tarafina (çingenelik var bunu aşağılamak için söylemiyorum ) bulasmam aman benden uzak.ol diye. Ama 5 yıldan sonra yoruldum sanirimEsas kv tamam cici kv kıskanmış yada vs annene karışma hakkı yok kocaman kadına emir veremez burada sen haklısın fakat senide fazla sert tepkili fevri buldum onlar aralarında bi şekile çözerlerdi fazla dallandırıp budaklandırmadan aranızı düzeltsin yoksa hayatınız 2 arada 1 derede zorlaşacak bazen duymayacak bazen görmeyeceksin kv tutarsız hareketlerini ciddiye almamayı öğreneceksiniz...
Anlaman için yazıyorum allah korusun ama boşansan eşin başkasıyla evlense,gelinin ona anne dese dünürlerin görüşse.
sen doğur çilesini çek büyüt bi kadın gelip seninle eşdeğer olsun. Bu kadının emekleri nerde kaldı.
Kv haksız,hele annene laf söylememeliydi kadının suçu yok ama ama senin de bu tutumun yanlış.
Anne bir tanedir. Babanın karısı değil doğurandır. Kıymetli bi insan olabilir ama annelik başka.
Normal karşılayan herkes kendi çocuğunu gelinini başkasına anne derken düşünsün,aynı fikirdeyse amenna.
İyi de eşinin üvey annesi senin kayınvaliden değil, anne demen yersiz, onun kızları da senin görümcen değil, hiçbir şeyin değil. Ne bu komün hayatı merakı... Ayrıca o kadar sert mesaj atıp engellemeden de ayıp, başka türlü de uyarabilirdin. Kıskançlık yapsa da kötü şeyler dememiş.
Uyarmakta hakli ama madem annen yerine koyuyorsun, kendi anneni bir kalemde silemezsin demi? Annen yerine koydugun birini nasil siliyorsun?
Bende anneme laf soyletmem silerimde aileme laf soyleyeini ama annem gibi seviyorum annem yerine koydum demem. cok sert mesaj atmissin. Okadar serte gerek yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?