Biri bana akıl versin nolur anlayamıyorum yaşadığım şeyi

Sonradında o arar diye bekledim aramadı hiçbişey merak etmedi kaldı öle.o yaz başkasıyla görüştm ama aklımda o olduğu için hissetmiyodm karşımdakilere bişey.yaşım iyce geçiyodu sanki ama gururm istese o arar ilgilenirdi düşüncemden hiç bişey yapmadım onunda benimde ortak arkadaşla telde konuşuyodm oda anlayamıyodu neden öle olduğunu.o yaz öle geçti.tatil sonrası dönem başladı bi süre sonra ev arkadaşı faceten ekledi. Bi umut takip ediyodm yaptıklarını arkadaşndan az da olsa.gururumdan facten eklemedm dayanamam görmeye diye.bi süre öle takip ettim tabi ev arkadaşı da beni.faceten de hiçbişey yapmıyodm onu sevdiğimi beklediğimi belli eden.sonra bikaç ay sonra dedim ki bişey yap belli et evarkadaşı der belki.ev arkadaşının paylaşımları da sanki bana özel paylaşım gibiydi.salaklıktı belkide ben öle zannediyodm.sonra dayanamyp faceten ekledim msj attı kısa bi süre sonra nbr diye,iyi dedim msjlaştk biraz telde konuşslım dedim nosunu yazmış aradım artık napıyosn iş güç nasıl sıradan konuşma konu oraya gelcek odunsun sen dedim hep sert belirsiz davranışlar.güldü odun mu dedi.evet nevar dedim.ısrar etmedim hiç konuşma biraz devam etti detay hatırlayamıyorum ama kapattım görüşrz diye hiiç ses yok sonrasında.yüzyüze görüşelim diye msj attım,eve gelmek istedi,şaşırdım önce tmm gel dedim akşam geldi bira almş sanki ben çok içiyomuşum gibi,aldı içti bana da içsene al dedi sinir sinir baktım aldm içmedim.lavaboya girdi çıktı sonra yattı koltuğa yorgunum bugün çok dolaştım iş için dedi,sonra yanına çağırdı msj yapmamı istedi,yapmaya çalıştm biraz başkasına msj yaptırma sakın dedim yaparken de.ne dedi tekrar ettim bişey demedi.sonra yakınlaşma oldu ileri gittik zaten daha önce yaşadığmz bişey olduğu için rahattı adam.ben diildm önce hayr dedim günah bak bunun sonucu kötü olacak yapma dedim günahı bana dedi devsm etti.oysa günahı ikimizi de vuruyodu.sonra uyudu ben uyuyamadm yanında yattım.sabah işim vardı erkenden kalkıp hazırlandm gitmm lazım diyip uyandrdm tmm bende senle çıkaym dedi gömleğinin düğmedi sökülmş iğne iplik var mı dedi onu diktm hemen çıktık,ben arabama binerken o da kendisininkine yöneldi bakıştık bişey desin diye bekledim görüşrz dedi sadece.ayrldk aynı gün msj attm iyce belli edim istediğimi diye nezamn istersen gelebilirsn diye hiç cvp yok ben ısrarla yazmaya devam ettim bikaçgün arayla ama o yazmadı.aradım açmadı sinirlendim neydi bu yaşadığmz sen benim özelime evime geldin ne bu yaptığn diye uzun uzun kendimi anlatan msjlar niye bsşta ona güvenmediğimi anlatan eskilerimi döktüm geçmişimde yaşadığm kişileri belki buna da kızdı bilmiyorum.hiç yazmadı biz senle olamayz demişti zorladığımda bana geldiği akşam niye azcık da mı olamayz dedim enkaz var arkamzda demişti olsn önemli diil dedim ama o sustu.uzun msjlarm bitti cvpsz bıraktı son çare ev arkadaşına msj attım faceten msj görülüyodu cvp yoktu.ortak bi kız arkadaş vardı ona dedim bi sor diye ev arkadaşına sormuş msjı ben okumadım ona dedim o naptı bilmiyorum ama çok net istemiyo demiş bunu duyunca uğrsşmadm sadece ortak arkadaş bi anda evlenmek istedi bi kız var hayatnda şuan dedi iki hafta sonra fslan.şok oldm faceten msj attm onu istediğimi anlatan,hayatımda biri var ben ona aşığım yazmış lütfen bidaha yazma demiş tmm size mutluluklar dedim bidaha da artık uğraşmadm noktayı koymuştm mutlu olsn dedim içimden hep eğer aşıksa ama diilse görsün gününü beni üzdü mutluluğu haketmiyosa o kızla da olmasn dedim içimden.yaz tatili geldi hep hayatıma baktm onu düşünmeden aklıma geldkçe defettim tatilde ortak kız arkadaş aradı onun ev arkadaşının düğünü oldğnu çok ani karar verdğini anlattı mutlu olsun dedim ama onu hiç sormadım nişanlandımı o kızla noldu diye merak etsemde sormadım meğer tel görüşmesnden 1 hafta sonra nişanlanmış o kızla bunu yaz tatili bitip de memleketten çalştğm yere döndüğümde içim depreşince dayanamyıp faceine girdim profilinde yazıodu çok kötü oldm geç mi kaldm diye düşündm.faceten bisürü şey paylaştım nilandan ayrılsn dönsün diye onu özlediğimi istediğimi ikimizi anlatan şeyler.paylaşmdan 2-3hafta sonra facindeki nişanlı yazısı kalktı.ortak arkadaşı aradım doğrumu dedim ewt yazn nişanlandı sonra kızn babası karışmış o da bu karışmalara gelememiş kesin net istemio ayrıldı dedi.benm paylaşımları sordu arkadaşm ewt onun için dedim.bana sinir oldğndan gitti nişanlandı şimdi gelsn tekrar başımn üstünde dedim.ben geçmişimi kaldıramica için beni istemediğini düşündm benden soğudığunu ve sinirle böle bi evlilik istediğini arkadaşım bişey demedi kafası çok karışık arkadaşları o evlilik falan düşünmüo diyolarmış nişandan ayrılması bu senenin başı oluyo.yani ekim ayı falan.profilden nişanlılığı kaldırdıktan bisüre sonra tel nosunu eklemişti facesine bisüre düşündm aradım eve çağırdm gece geç geldi uyudu ölene doğru da gitti. Bişey konuşmadı gitmeden demicek sn bişey dedim yoo dedi.sonrasında msj attm iş konusyla ilgili eve gel burda yapabilrz bsşvuruyu diye eve gelince sonu kötü oluyo yazmş sonunu düşün öle gel dedim gelmiyorm yazmş dışarda biyerde yapalm başvuruyu dedim cvp yok.görüşme en son bu oldu şimdi facine bakıom arada resmi işle ilgili paylaşmlar iş arkadsşlryla foto erkek arkadaşlaryla foto gayet usturuplu fotolar falan.ben bu adamı unutmalımıyım niye gelgit yaptı durdu.tmm geçmişim kabarık biraz beni üzenleri geldiği gece tek tek anlattım çünki kendi sordu bende anlatılmamş bişey kalmasn diye beni üzenleri anlttm.belkide ona ağır geldi ama beni geçmişimi sırgulamadan deli gibi seven erkekler de oldu istesem şimdi gelecek adam da çok ama gönül işte onu istiyo diğerleri umrmda diil onada söyledm sen hepsini geçtin diye kimse umrmda diil dedim.ağlaya ağlaya omzunda yatarken anlttm dinledi.bu yaşadığm ne.okuyup cvp yazabilen olursa Allah razı olsun çok yazdm çünki biliyorm .detaylaryla anlatmk istedim unutmalımıyım beni kullanmk yada yedekte tutmak mı istedi bu adam yaşı da az diil nerdeyse aynı yaştayz 32yaşndaym.geç kslıyorm hayata üzülmek kullanılmak istemiyorm nasıl davranmsm lazım sizce?

Özet
sevgilinle 2,5 yıldır ilişkin var ara sıra birbirinizden koptunuz ama sen unutamadın ve iletişime geçtin.önce evin adresini bile vermedin ama sonra evine aldın.daha öncede yakınlaşmalarınız olmuştu yine olması için seni ikna etti.
birlikteliğiniz var ama gizli saklı sanki adamın farklı bir hayatı var ve sen sadece onun gönlünü hoş tutan kadınsın.
önce ki ilişkilerini anlattın ona sen farklısın ama dedin o umursamadı
doğru mudur?

Herşeydahaiyiolacak ilgin için teşekkür ederim evet sanırım yaklaşımın doğru,adam için bi ilşkimiz varmıydı bilmiyorum benim için hiç net bi ilşki olmadı,adama ayrılıktan sonra 1 yıl hiç hoş tutmadm sonra bişeyler yapmk istedim bitürlü kopamadğmdan.evime gelmk istediğnde bilerek hayr demedim.sonu nereye gitcek biliyodm çünki.son gelişinde de yaknlsşma oldu ama istediği gibi olmadı.sence onun için eğlendiği hoş tutulduğu birimym erkekler hep mi düz mantk sevdiğiyle de birlkte olmazlarmı

Ya..istemiyor işte...
sende onu yakaladığın anlarda da çok yapışıyorsun ...bırak ne hali varsa...
İnan bana çok yapışıyor olmamak için çok uğraştım okadar uzun aralarla iletişime geçtimki yine de elime yüzüme bulaştrdım,uzun zamandır bişey yapmıyorm kasım ayındaydı son görüşme sanırm.daha da asla uğraşmam cvbımı aldm adam niyetini sölüo salak ben anlamıyorum belki diyorum niyetimi anlat ciddiyetimi o da döner.

bırak onu, sevdiğinden daha çok seveceğin hatta seni çok sevecek biride olacaktır.önüne bak ama acele etme hayatına birini almak için.farz et ki bir musluğu açtın akıyor doğru kişi olunca o musluğu kapatacak.
geçmişini her hayatına girene anlatma o senin geçmişin yolun açık olsun

asla umudunu kaybetme, kendine zaman tanı milletin evde kaldın baskısına aldırış etme evlenenlerin başı göğe mi ermiş :) doğru olduğuna inanmadığın kimseyle evlenme.hep derim koca her yaşta bulunur

Bu yaşa kadar yapamadm sevmediğim biryle evlenemem dedim,geçmişi düşünüyorum niye beni seveni sevemiyorum diye belkide böle bi sopaya ihtiyacım vardı,dank etsin kafsma başkalarının değerini görebileym diye,hiç içimden gelmiyo biliyomusun birinden hoşlanmak etkilenmek bile,bu tipler bunun cezasını çekmicek mi,umut vermk diil mi bu ysptığı,ya ben nası sevdysem öbür tarafta cezalandırlmasn diye biranönce akıllansn istiyorum günaha girip durmasın

Sanirim baska erkeklerle de birlikte oldun onunla da oldun bunu kaldirmayacak bir yapisi varsa ugrasma hic anca 3 5 ayda bir gelir yanina ileri gider dabah da kalkar gider bunu mu istiyorsun

Silkeleyin beni nolur aptal olmuşum iyce niyetini anlamakla sevmek arasında kalakalmışım,bunu kaldıramicak adam aynı durumu yapmaz anlattım ona kendimi bu konularda hassas olduğumu düşündüğü gibi biri olmadığımı.bana bende çok günaha girdim dedi.madem bukadar bilincinde bırakması lazım bu işleri.kızı erkeği yok bu işlerin günah herkese günah,herşeyden önce kendine saygısızlk,bi erkek bi kızı denediği için de yapıyo olabilir mi bu tarz şeyler,karşısndaki kız normal gördüyse bsşlarda bu tarz şeyleri,bu şık bana da çok mantıklı gelmio aslında erkekler düz mantk dimi niye yorsun kafayı geçmişini bildiği birini kaldıramaz hiçbi erkek,yo aslında umrumda diil diye yapışan erkek de var hepsi öle diil ama gönül işte unutmam lazımmm beni değersizleştiriyo aklıma geldkçe

Çok özür dilerim ama ben bile sıkıldım sizden okurken,resmen yapmışsınız gibi duruyor adama.adam daha napsin istemediğini belli etmek icin.bu tarz ısrarcı insanları anlayamıyorum ben..Ayrıca yaşım geçiyor diyeceğinize 29 yaşından 32 yaşına kadar size bir damla ümit vermeyen birinin peşinden kosana kadar başka bir hayat kurabilirmissiniz kendinize...bu. kadar zorlama nedir yahu,az ağırdan alın kendinizi...

Bu adam cok dengesiz ve asla güvenilmeyecek bi tip! Burcu nedir bu kisinin?

Adam başından beri sizi istemediğini söylemiş belli etmiş ama siz yapıştıkça yapışmış,küçüldükçe küçülmüşsünüz...biraz kendinize değer verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…