Biri bana akıl versin nolur anlayamıyorum yaşadığım şeyi

Gercekten de istemiyor gibi.. kimler kimleri unutuyor hangi aşklar bitiyor.. siz de onu unutabilirsiniz. Öyle çok saplantı yapilacak bir ilişki de değil ki doğru düzgün tek beraberliginiz 1 ay sürmüş o da 2.5 yil önce. Sonrasında hep o kaçmış siz kovalamişsiniz neredeyse. Yani farkinda olmadan kendi kendinize takinti haline getirmişsiniz bence gercekten gonlunuzun onu istediği filan yok sadece ulasilmaz olmasi, sizi takmamasi, belirli periyotlarda size umut verip verip birakmasi size çekici geliyor. Bence gercekten onu da geçmişinize gömün ve hayatiniza bakin. Yoksa gercekten bu saatten sonra yani siz bu kadar cabaladiktan sonra olsa da icinize sinmeyecek. Bir baksaniza onun gözünden kendinize, "1 ay beraberlikten sonra unutamamiş eski sevgili iste hala mesaj atiyo rahat birakmiyo"dan ote degilsiniz ki, kirilmayin sadece gercekten farkina varin diye söylüyorum

Haklısın ben de görsem bukadar uzun yazı neymiş bunun derdi napmış bu böle derim.niye bu hale geldi nasıl oldu anlamadm ,arada başkalaryla görüştm unutmsk için olmadı,o da görüştü, ben istediğimde de bisürü kişiyle görüştm ben olamayız demişti,salak ben yinede uğraşmadı demesin diye uğraştm vallahi söyleyn böle şeyler başka türlü adam olmicam ben

Çok tşk ederim sizden gelen hertürlü fikre okadar çok ihtiyacım varki,takıntı yaptım çok doğru kafamdaki senaryolar ve en çok da bsşta hiç yüz vermedin o süründü şimdi de o seni süründürüyo düşüncesiyle sonrski 1buçuk sene ben uğraştm şimdi artık sayenzde daha da çok anlicam,o bi milad olsn,kendi değerimi çok geç de olsa anladım,etrafımda şans bekleyen onca insanı farketmem lazım,yaşım benim engelim olsun istemiyorum

Adam başından beri sizi istemediğini söylemiş belli etmiş ama siz yapıştıkça yapışmış,küçüldükçe küçülmüşsünüz...biraz kendinize değer verin...
Haklısın ama bunları sevdiğimi daha önce hiç belli etmediğim önce ondan beklediğim için geç yaptım ve söylediğin gibi abartarak yaptım galiba.yüzüme gözüme bulaştı,normalde ağır davranırm her konuda bu konularda da güven almam da vermem de ilk başlarda,bu takıntı oldu ben yüz verdikten sonra vermynce

anlattıkların dogruysa kullanılıyorsun gibi. yaşında gelmiş baya sende stres yapmıs. ama seni seve git,böyle sürekli arada gelip işini görüp gidene değil. yinede karar senin.

Syes anlıyorum ben de farkındaym çık uzun yazdm resmn okumasanızds kendi kendime terapi gibi bişey oldu yazmk inan okumanz diil derdim,kendime gelmenin yollarını arıyorum,süper ötesi biri diil o,unutulmicsk biri de diil benim derdim kendimle kendimi aşarmıyım diye akıl istedim yaşayan başkalarndan bilen biri belki akıl verir diye yine de sen de saol

Çok zor okudum. Uzun olması önemli değil de bir sürü noktalama hataları ve yazım yanlışı var....
Aranızda bir yakınlaşma olsa da aslında hep zorlayan siz olmuşsunuz. adam aslında açıkça istemediğini söylemiş. Burda kalması daha mantıklı, yaşanmışlıklarla. Çünkü böyle biri sizi yorar. Daha çok siz arıyorsunuz, siz uğraşıyorsunuz. Artık kabullenmek zamanı. Bu kişi doğru bir kişi değil. Ola ki aradı ve başladınız. Yine gidecektir. Zorlamanın bir anlamı yok.

anlattıkların dogruysa kullanılıyorsun gibi. yaşında gelmiş baya sende stres yapmıs. ama seni seve git,böyle sürekli arada gelip işini görüp gidene değil. yinede karar senin.
Evet toparlamm lazm kendimi yaşın stresi zaten tavan yapmş durumda sırf buyüzden de atlamak istemiyorm sevmdğim birine,seven çok bulunuyo sevdiğin hiç bulunmuyo sanki.Allah razı olsun fikirlerinize ,buna benzer şeyler yaşayanların fikrine de çok ihtiyacm var,sevdiğini belli edemeyen biriyim sonradan çıkıyo acısı bende adamda çoktan soğumuş oluyo benden

Çok özür dilerim yazım hatalarım ve uzun karışık yazıdan dolayı,kafamın karışıklığı resmen ordan bile belli.gelip gelmemesi de bişey değiştrmicek bende,eskiyi düşünüp yediremicem kendime,ben sadece erkek mantığını anlayamamış biriym belki bından sonra çözerim inş sayenizde

takıntı yapmıs sende bu adam. biraz gülse,espri yapsa,ilgi gösterse filan yine sogursun gibi. bizler böyleyiz biraz zoru seviyoruz.

Kendini neden aşmayasın ki ne o bulunmaz hint kumaşı ne de sen basit birisin. İlkin ona yakın kişilerle irtibatını kopar face'inde onu engelle ki bakmaman için bir neden olsun, tarzını değiştir , yaşadığın şehir neresiyse kulüplere katıl örneğin dalgıçlık, bisiklet ya da dağ sporu gibi... Yani sen unutmak istiyorsan kendini değiştirerek başla bir şeylere, adamın seni sevmediği kabak gibi ortada kendini kullandırtma

takıntı yapmıs sende bu adam. biraz gülse,espri yapsa,ilgi gösterse filan yine sogursun gibi. bizler böyleyiz biraz zoru seviyoruz.
Okadar uğraştmki takıntı yapmim şunu bundan ne iyilerini gördüm bu ne ki diye,naptı neetti girdi hayatıma pislik bişekilde,ortak arkadaşların olması da bunu gazladı sanki,ite kaka resmen olmayan bişey yarattım kafamda,ben öleym zaten adam gülse normale dönse gözümde küçülcek biliyorm ulaşılmaz hale getrdi kendini,başlarda hiç öle diildi sıradandı ki buyüzden takmıyodm bu kimki diyodum alıp başımı gityim yeni bi hayata,yok söyleyin söyleyin ben bunları haketmiyorum,kıçı kırık ben hayatına girdikten sonra hayatı bi b..ka benzemiş birinden bahsediyorz,benden öğrendikleri yanına kalmasın kalmasın

Facimde ekli diil zaten kendim profiline bakıyodm arada daha da bakmıyorum artık ne hali varsa görsün,ortak arkadaşlarn fotosunda görünüyodu bazen onları da takip etsemde tutcam kendimi umrumda olmasın artık,doğa klüplerne gidiyorm gezilere falan hatta orda bana takılanlar oluyodu ahh gerizekalı kafsm yüz versene fıstk gibi çocuklar,kibar da davranıyolardı,valla yspcam artık soğuk durmsk yok erkeklere,bana da yazık kurutuom kendimi kendi ellerimle resmen

Üzgünüm ama bence her hareketine cok fazla anlam yukleyip kafa yormuşsunuz. Adam sizi isteseydi bin defa gercek bir ilişkiye dönerdi bu iş. 32 yaşındasınız,bence böyle belirsizliklerle daha fazla zaman kaybetmeyin. Biraz iradeli olun,kendi kıymetinizi bilin.

İ

İrade çok doğru kelime,iradesizliğim yüzünden anlamları yükledim durdum okadar haklısın ki.kendi senaryomu kendim zorla haklı çıkarp onun üstünden yürüyodum,Allahım akıl fikir irade versin bana bundan sonra,yaş maş hikaye inanın yaşamadan öğrenilmio hatta tekrar tekrar sopa yemek lazım

acı çektim okurken ama oldu anladım sonunda.
geçmişe takık yaşayanlarla olmaz zaten. kimbilir o nasıl bi geçmiş yaşadı. sana kızdı die başka bi kızın nie hayatıyla oynuo ?
bence kendi herşeyi bile bile yapıo. senle alakası yok. sen el altındasın nede olsa ohhhh.
boşver gitsin. gelsede olmaz gelmesede. sen bi bırak şunu kafanı dinle herşeyin hayırlısı olur zaten. böyle devam edersen bu adam anca gece çaya, kahveye gelir.

Tamam işte,bunun farkında olmak bile bir başlangıç. Bence onun profilini blokla, ortak arkadaşları da sil gitsin. Adam aklına geldikçe şurda yazılanları bir oku, kafana iyice sok ben daha iyilerine layığım diye. Resmen kaçan kovalanır örneği olmuş bu. Kaçmasa birkaç ay çıksan zaten istemicektin belki. Sana ilgi gösteren birileri varsa onlara şans ver. Yoksa da kendini şartlama aman hemen birini bulup unutmalıyım onu diye, zorla birini sevmeye çalışırsan iyice ters teper, bu sefer dersin ki kimseye karşı birşey hissedemiyorum vs. Onun yerine biraz kendine zaman ver, başka uğraşlara yönel, elbet karşına adam gibi seni seven ve senin de hoşlanacağın biri çıkar

Sonuna kadar okudum yuhhh artik ablamsin ama gözü kör aklini fikrini bu adama takmis bide kendini kullandirtmissin be canin.Ne demek ya yok biz olmayiz yok şu bu oyyy ne cok sacmalik sana büyümü yaptilar nasil bu kadar yapisirsin bu adama.Nisanlisindan aytilmasi srni niye umutlandiriyoki adam seni istemiyooooo istese bu yaptiklarinin birini bile yapmaz sizinle tel bi gece birliktelij yasamsi sizi kullandigi anlamina gelir ickininde etkisiyle gonlunu eylemiss o kadar ...gunaydinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…