Biri bana akıl versin nolur anlayamıyorum yaşadığım şeyi

Sonuna kadar okudum yuhhh artik ablamsin ama gözü kör aklini fikrini bu adama takmis bide kendini kullandirtmissin be canin.Ne demek ya yok biz olmayiz yok şu bu oyyy ne cok sacmalik sana büyümü yaptilar nasil bu kadar yapisirsin bu adama.Nisanlisindan aytilmasi srni niye umutlandiriyoki adam seni istemiyooooo istese bu yaptiklarinin birini bile yapmaz sizinle tel bi gece birliktelij yasamsi sizi kullandigi anlamina gelir ickininde etkisiyle gonlunu eylemiss o kadar ...gunaydinn

Tekrar kusuruma bakmayın olay nası doldysa beynimde bombardıman gibi oldu okumaya çalışan herkesden tekrar tekrar özür diliyorum.o kızı da üzdü belkide bilmiyorum herşeyden önce adını çıkardı nişandan ayrıldı diye.hepsinin cezasını mutsuzlukla çekmicek mi,öle güzel demişsnki çayı kahvesini başkaları yapsın umrumda diil onun hiçbişeyi ben kendime yediremiyorm bu yaşta.genç olsam ders almm lazm uzun bi dönem var derim şimdi işler iyce karışık zor

hah işte sıkıntı orda yaş olarak büyüksünüz ve sizi istemeyeni zorlamaya çalışıosunuz. ki bide bazı şeylere müsade ederk. bi zaman sonra o size sizin istediğiniz gibi davransa bu sefer siz kendinizi saklar, istemezsiniz. zor olan hoşa gider, kolaylaşıncada ay ne salakmışım dersiniz.
onun nasıl cezalancağı sizin umrunuzda bile olmamalı. Rabbim hepimizi görüyor. bence hiiiiç umursamayın. şimdide genç olduğunuzu varsayarsak ders alın. başkasını kullanarak, gel git yapan erkekleri büyütmek sizin işiniz olmasın :)

Evet bunu yapabileceginizi biliyorsunuz, bir de birini bulun gerisi gelir zaten yani demek istedigim ben başkasını seviyorum bu çocukla olamam diyerek sizi seven birini geri cevirmeyin. En azindan ilk buluşma olur ya boyle bi yemek yenir birbirini tanima adina vs. O şekilde şans verin insanlara eminim hoşunuza giden biri çıkar karşınıza

Arkadaşım kusura bakma ama ben okurken sıkıntı bastı bildiğin adamın totosunu aldırmışsın. Ev arkadaşına kadar mesajlar atmalar falan filan bunaltmışsın adamı. Zaten seni istemediğini en başından belli etmiş ki adam neden tekrar arıyorsun evine çağırıyorsun?
Unut onu ve bir daha arama sorma ayda bir gelir bir gece geçirir gider. Kullanılmak istemiyorum demişsin o senin elinde kusura bakma. Yaşında 17 18 değil ki yani. Ayrıca kimseye geçmişini yaşadıklarını anlatma, her zaman dürüst olmak zorunda değilsin. Sorarsa bile anlatma tersle zaten geçmişini soran adamdan hayır bekleme. Adı üstünde geçmiş. Yaşadıklarını neden anlatıyorsun elin adamına. Sonra bir tokat gibi çarpıyorlar yüzüne. Evlenirsin en ufak tartışmada gelir geçmişini yüzüne çarpar insanlar böyle.

Sonuna kadar okudum.
Adam "gak" dese ümitlenmişsiniz. Dışarıdan bakınca size değer vermediği çok net görülüyor.
Quasimodo gibi "Bana su verdiiii" diye dolaşmayı bırakıp önce kendinize saygı duyun.
Yorumum sert gelmişse kusura bakmayın lakin düşündükleriniz sizin kurgularınız, gerçekler çok başka.

Ahh ah Allah hepinizi korusun bölesinden büyüğü küçüğü yok bu işlerin,kendim kazdım kendim düştüm çukurun içine,haklsın kullandrttım kendimi hemde isteyerek bilerek ama kullandığını düşünmeyerek bukadar emin olsam yaparmıydım

Olan olmuş, bundan sonrasına bakacaksınız artık. Kendi değerinizi bilin yeter.

Evet korktuğum başıma geldi kendimi ite kaka adama yanaştım bukadar abartmicaktm kendime yediremedm olanları ümitlendiriyo zannediyodm niyeti başkaymş

Güç verdinz bana saolun,hatalar büyük yaşımı bundan önce önemsemedim ciddiye almadm olayları şimdi fena koydu

Olan olmuş, bundan sonrasına bakacaksınız artık. Kendi değerinizi bilin yeter.
Evet oldu bitti kişiliğimi yitrmemem lazım hayat bi bu konudan ibaret diil burda döktüm içimi akıl veren herkese tşk ederim gerçeği göstermeniz için yazdm her iş kolay gelir bana bi bu işlerde zorlandm yıllarca kendimi tanımıyorum galiba iyice

Bazen dusunuyorum da, gurur cidden cok onemli ve cok gerekli bi sey.

Baciim, o seni unutamadigi icin degil bizzate kendi istemedigi icin nisani atmis bu bir. Sen kendini nasil bu kadar aciz ve ona muhtac gosterebilecek kadar kuculdun bu iki? Adam sana seni istemiyorum demis ve sen ona "Ne olursan ol yine gel" demissin.

Az dik dur ya. Bak calisiyosun da anlasilan. Kimseye muhtac degilsin. Gururun var senin. Eyvallahin olmasin kimseye ya.

O adam sana gelir yine. Alacagini alir sonra gider hic aramaz sormaz yine haberin olsun. Net ol, cizgin olsun. İstemiyorsa adam, sil def et gitsin. Bak o zaman nasil gelicek. :)

Ben olsam net olarak her yerden silerdim. Engellerdim. Almayin soyle manyak kisileri hayatiniza ya. Okuyunca sinir oldum. :)

Size cok kotu davranan adamlara zaafiniz mi var nedir. Kac milyon erkek var. Birak gitsin. Ulasamasin sana. Hayatindan zerre haberi olmasin. sen onu degil, o seni merak etsin. Pohpohlamayin su herifleri yaa.

Düşüncelerinz çok önemli her kelimenize odaklanıyorum inanın.çok saolun sildm onu benim için değersz hatta olabilecek en kötü niyetli insan artık

Asiri arabesk olaylar yaaa..
Bana sinirlendi nisanlandi ayrilsin gelsin basim ustune kabulum fln..
Bunlar nedir yaa...
Gonlunu hos tutan kadinsiniz bekletiniz evlilikmi bilmiyorum ama o is olmaz.
Ayrica o yazinizin sonlarina dogru "Gelince sonu kotu oluyor... sonunu dusun de gel o zaman" fln asiri derecede igrenc..
Boyle bir adami niye kabul ediyorsunuz..
Hic aramiyor sormuyor siz tabiri caizse yapismissiniz direk..
Karsilik verdigi an kendisini sizin evinizde buluyor masajlar iliskiler fln ohh adamin degmeyin keyfine...

Adam sizin paylasımından sonra nısan atmıs ona bile umıtlenmişsiniz Bence hayatınıza artık bırılerını alın ve bu adamı unutun..
Çunku bu adam sızın ona olan aşkını biliyor ve cok ıyı yönetiyor..

Böle diildi bu ilişki bu hale geldi,ağzına sağlık,adamn gönlü keyfi batsın,bilemedim niyetinin bu olacağına inanmak istemedim kabullenemedim o da bundan faydalandıkça faydalandı,konuştukça daha da iğreniyorum adamdan,aslında bişey hissetmk istemiyorm ona karşı,nefret kin bile ona fazla hiçbişey olmasn nötr olmak en güzel şey bi başarabilsem nötr olmayı

Bir cok konu acildi burda "soyle boyle oldu ne yapicamm" diye yazilip,
sonra konu sahipleri yasadiklarini anlattikca bize firsat kalmadan kendileri herseyin farkina vardi
ve sogudular yasadiklari seyleri yaziya doktukce
Umarim sizin icinde boyle olur anlattikca farkina varirsiniz, farkina vardikcada dediginiz gibi notr olursunuz..

Ee sorun ne o zaman madem kullanildigunin farkindsin bu pis adamdan uzak dur tel.vs herseyini degistir arama ve sana yem atmasina da izin vermesimdi sen kacinca kovalar falan sakin kanma o senin ilgine alismistir cepte dursun diyodur.Ya saf olmayalim bizler akilli olmazssk iradeli olmazsak nasil kiz evlat yetistirecegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…