Biri Bana Artık Dur Desin...

Buhte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
247
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar..ben buraya derdimi yazmaktan sizde cevap vermekten bıktınız biliyorum..Lakin ben artık kendimi frenliyemiyorum

3 ay önce biten ilişkim son bir haftadır git gide daha da koyuyor bana..ben bu 3 aylık dönem boyunca ondan hiç ama hiç haber alamadım tek bildiğim şey artık telefon kullanmıyor olması..Ben bu son 1 haftadır öylesine özlüyorum ki onu ne nefretim kaldı ne de öfkem..çünkü zamanla ona karşı olan öfkem bitip yerini özleme bıraktı..

az çokda olayımı biliyorsunuz benim başına buyruk hallerim,moral bozukluklarım nedeniyle ilişkimiz çok yıpranmıştı ve erkek arkadaşım dayanamayıp çekip gitmişti.ben ne kadar barışmak için çabalasam da yanına gitsem de mektuplar yazam da bir türlü kendimi affettirememiştim..bu 3 ay boyunca ondan zerre haber alamadım.yaşıyor mu onu bile bilmiyorum.

o face falan kullanmazdı faceden erkek kardşine ve ablasını buldum..resimlerini görmüştüm aşinalığım vardı..onlara mesaj çektim..sizden tek isteğim onun iyi olup olmadığını bilmek diye..arasın demiyorum sadece iyi mi onu bilmek istiyorum dedim..aradan 1 ay geçti ikiside cevap vermedi..en sonunda dayanamayıp faceden annesine de mesaj çektim..yanlış evet biliyorum beni kınıyacaksınız belki de ama içimde yanan ateşin yoğunluğunu size anlatamam.annesine yazdığım mesaj aynen şu şekilde..

Selamun aleykum teyzecim..Rabbimin verdiği güçle ve son bir çare olarak size yazma gereksinimi duydum.belkide hiç yazmamam gerekiyordu lakin nihayetinde insanım ve bende duygularıma yenilebiliyorum.Çaresizlik öylesine kötü ki Rabbim kimseye yaşatmasın.Kime ne yazdıysam kimse karşılığınında bir cevap vermedi.iyi ya da kötü bir cevap bekledim sadece.mahmutun 3 ay önce ayrıldığı kız arkadaşıyım.karşılıklı hatalar yaptık belki de en büyük hatalı bendim.onu tam anlamıyla anlayamadım..ne kadar çabalasam da barışmak için bir türlü başaramadım..İlkti ve tekti oğlunuz benim için..1,5 sene boyunca hayatımın tam merkezinde oldu..ama insan ancak kaybettiği zaman değerini anlıyor.ne yaptımsa ona ulaşamadım.tersanede yangın çıktığını gördüm haberlerden iyi mi diye kimseye soramadım..elimde ne bir telefonu kaldı ne de haber alacağım kimse..Belki içten içe ayıpladınız beni kızım gurur yok mu diye geçirdiniz içinizden lakin teyzecim içimde yanan ateşi bilseydiniz bana bir nebze hak verirdiniz.Her gece Rabbimden onu diledim..dualarım sadece iyi olması yönündeydi..dilime ne bir ah geldi ne de bir beddua..ben ondan öylesine memnundum ki ve öylesine sevdim ki belkide çok sevdiğim için Rabbim elimden aldı..Keşke unutabilseydim..keşke mahmutun yaptığı gibi bende tek bir kalemde silebilseydim ama başaramadım..ne yaptımsa olmadı..ne gözyaşım dindi ne de içimdeki sevgisi söndü..ne halde bilmiyorum..belkide çok mutlu belki de dert içinde tek isteğim iyi olması yönünde..peki ben ne yapayım teyzecim silip atamıyorum ne yapayım bilmiyorum..Ne olur bari siz bir yol gösterin bana..kızınız yerine koyun ve Allah rızası için ne olur siz bir yol gösterin..

Aynen bu şekilde kızlar..annesi sık face açan biri değil..bana cevap yazar mı bilmiyorum..ya sadece iyi olduğunu bileyim diyorum..ya da ben ne yapmaya çalışıyorum bilmiyorum..ne unutabiliyorum ne de sevgisi kalbimden çıkıyor..her an kafayı yiyebilirim.

( Estağfurullah kınamak değil,sizin ki haber alamamak,çaresizlik işte..İnsana neler yaptırıyor.. İnşaALLAH annesi girer ve size durumunu belirtir..Sabırla bekleyin. Sizde ki cesaretten keşke bende de olsaydı diyorum,güzel yazmışsınız dilerim karşılığını en erken vakitte alırsınız ve içiniz rahatlar..Kalbiniz sıcak olsun,iyi olun...

Çok sağol canım..umarım artık iyi bir haberini alırım..halbuki 20 dakikalık mesafede oturuyor lakin karşısına çıkmaya cesaret edemiyorum ..kimseye de anlatamıyorum dediğin gibi inşallahhh annesi yazar birşeyler yoksa şu kalp acısı beni fazla yaşatmayacak..

Umarım iyi bir haber alırsın.. 20 dakikalık mesafe varmış aslında gidip uzaktan izleyebilirsin yani yaşayıp yaşamadığı konusunda bile endişe duyuyorsun ya ondan diyorum.. Görürsen bir nebze rahatlarsın...diye düşünüyorum.

gidersem konuşmak isterim..ya kötü birşey söylerde tamamen dağılırsam diye korkuyorum..o yüzden nisana kadar kendime zaman verdim hala haber alamazsam ondan gitmeyi düşünüyorum..yaşayacaklarım ve duyacaklarım ne kadar zor olsa da gitmekten başka çare kalmayacak

İyi olup olmadığını bilmeniz size ne fayda sağlayacak ki?
3 aydır tek bir iletişiminiz olmamış, barışmak istemişsiniz o da işe yaramamış.
Ona buna mesaj yazıp haber beklemekle uğraşacağınız kadar 20 dklık bir mesafe varmış madem aranızda gidin görün, karşısına çıkın sorun direkt iyi misin merak ettim diye.

Son düzenleme:

Korkuyorum işte karşısına çıkmaya..dışarı çıkana kadar beklemem gerekiyor hem..kaçta çıkacak evden bilmiyorum..bi çocukla çağırsam olmaz..bağırıp çağırırsa diye korkuyorum..ama dediğim gibi nisana kadar bekliycem dayanılmaz hale geldiğimde gidicem bu gidişle..

canım aşk acısı çok zor bende çekiyorum bu ara çok ama bence annesine msj çekerek hata yapmışsın çünkü erkek anneleri biraz tuhaf oluyor hemen başka düşünüyolar inşş anlayışlı bir kadındır annesi sana iyi haberler verir iyidir bence sevgilin erkeklere birşey olmuyor inan bana ayrılıyorlar yola devam ediyorlar hemen hayat dönüveriyorlar biz öyle değiliz günlerce aylarca ağlarız üzülürüz ama erkeklerde öyle değil genelllikle .neyse canım unutmaya çalış ben öyle yapmaya çalşıyorum bir gün bitecek sürekli bu acıyla yaşanmaz çünkü rabbbim yardım eder ona sığın ve bol bol dua et canım inşş kavuşursun sevdiğine .

Amin canım iyi dileklerin için..yazdığıma sonradan pişman oldum ama olan oldu..umarım üzeleceğim şeyler yaşamam.

canımm ya gerçekten üzüldüm insan sevince hangi yola başvuracağını sevdiğinden ne şekilde haber alacağını bilemiyor.benim eski erkek arkadaşım şu an başka kızla çıkıyor yine de aceba iyi mi diye merak ettiğim oluyor.sevmek böyle birşey canım.
erkek arkadaşının annesine mesaj atman yanlış değil ama o yaşta bir insan ve kişiliğine göre bu tür şeyleri nasıl karşılar ne cevap verir belli olmaz.ama inşallah sana güzel şeyler yazar.güzel haberler alırsın.erkek arkadaşın neden böyle bir şey yaptı merak ettim doğrsu.

İnşallah canım inşallah umarım üzüleceğim bir haber almam.çok uzun hikaye canım bu konuda bol bol konu açmıştım.ama diyorum ki benim kadar sevmemiş,bir kalemde silip attığına göre özlemiyorda düşünmüyorda sanırım.

özleyip özlemediğini bilemezsinki canım hayatında biri yoksa aklına bir şekilde gelirsin.. ben de erkek arkadaşımdan ayrıldım sonra hemen yeni birini buldu ben hala onu seviyorum ama artık ne dönüşü ne çaresi var unutamıyorum ama o unuttu.senin yine bir umudun var birgün belki döner haber alırım diye ama bende oda yok
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Canım üzüldüm durumlara. Çok çaresiz kalmışsın. Yerinde olsam yıkılma ihtimalim olsa bile karşısına çıkardım.
İnsan bir kere düşmeye başladı mı.. dibe batmadan yükseğe çıkamaz.
Sende en kötüsünü yaşamadan normale dönemeyecekmişsin gibi.
Karşısına çık konuş, ya tamamen yok olur ya bir umut olur.
Hakkında hayırlısı olsun.

Kimeye anlatamıyorum derdimi..anneme söylesem hala unutamadın mı diyecek..tüm ortak arkadaşlarımız sevgilisinden ayrıldı..onlarada soramıyorum..3 aydır tek bir haber yok..yakınları da hiç birşekilde cevap vermedi..neden diyorum..insan düşmanına dahi bir cevap yazmaz mı ya..kendi kendime suç bulmaya başladım artık..Allahım ben çok mu kötü biriyim diyorum..öylesine korkuyorum ki karşısına çıkmaya hem gitsemde denk gelebilecekmiyiz onu bile bilmiyorum.

Tek sığınacağım Rabbim..Ona dua ederek son bir kez dahi olsun karşılaşayım diyerek karşısına çıkıcam..bana çok dua edin kzılar en azından son bir kez bari kavga etmeden adam gibi konuşup içimdekileri bir anlatabileyim ona..umarım beni dinler...

Ben cidden kötü biriymişim..annesi faceden bişey paylaştığı halde bana cevap vermedi..ya ben iyi mi onu bilmek istedim sadece..insanlar iki kelime yazmaktan niye acizler ki.. başka biri de olabilir hayatında benim tek isteğim sağlığı yerinde mi onu bilmekti..ayrıldığımızda ilaçlara boğulmuştu çünkü...Rabbim bu derdimin bir çaresi yok mu...

Bu kadar mı kötü biriyim ben kimse ne tellerime cevap verdi ne mesajlarıma...:

daha fazla zorlamayın bence annesi birşey paylaşmış diyorsunuz mesajı görmeme ihtimalide var ama zannetmiyorum öyle olduğunu. okadar çok merak ediyorsanız onu görebileceğiniz biryere gidin sizde. kendinizi göstermezseniz korktuklarınızda başınıza gelmez bağırırsa demişsiniz oyüzden söylüyorum bunu ama artık kimseye mesaj yazmayın bence

canım kadından hala cevap yok mu?

biraz topla kendını derım
cok salmıssın
cok zor ama hayat devam
iş güç yok mu? yakınlarınla paylas içine atma bir yakınının senı silkelemesi gerek hatta sana ciddi bir şekilde kızması....

madem bu kadar bu hale geldı son kez emın ol gıt gozlerınle gor
nasıl olsa olmus olan herkesı dewreye sokmussun kar etmemiş
tekrar kesın bıttıgını onun agzından duyarsan belkı kendı net bır karara varmıs bittigine ıkna olmus rahatlamıs olursun...

Arkadaşın olmayan kişilerin mesajları diğer kutusuna gidiyor oraya bakmamış olabilir kadıncağız ben bile çok geç farketmiştim bikaç seferinde.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çaresi var mı yok mu bende bilmiyorum umarım hakkımızda hayırlısı olur .

Yok canım bi haber yok.yani kendi sayfasında birşeyler paylaşıyor ama cevap yazmadı..ama insan düşmanı da dahi olsa bi cevap yazmaz mı.kafamı tam manasıyla toplamayı bekliyorum canım

Öyle mi oluyor yani mesaj bildirimi gelmiyor mu.. bu arada canım senle konuşmayalı da uzun zaman oldu senin olay tamamen bitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…