Benimde böyle oldu hep hemde defalarca gitmedim gidemedim düzelir sandım aklına kazındı artık naparsam yapayım gitmicek diyodu eskiden bnu sinir olduğu için yapıyor sandım çok sinirliyim derdi şimdi sevmediği için yapıyor
Bazı arkadaşlar burda söylüyor küfür eden dayak atan biriyle hala devam ediyorlar ya bende onlardan biriyim işte. Uzun süreli bi ilişkim var inanın hakaret yemediğm bi günüm bile geçmiyor sevmiyorum aslında bunu biliyorum ama bi türlü bitti diyip yoluma devam edemiyom. Karşıdan bakınca ne kadar salakça geliyor insana farkındayım hatta az önce bana 'git kendini sat o zman o...pu' dedi. Bunu demesinin sebebide benim için kredi çekcekti ben o işlere girmem dedi birden iyi ben hallederim dedim diye küfürler yağdırmaya başladı. Üstelik krediyi tabiki ben ödücektim oda sevmiyo artık sevse yapmaz evliliği bile dilinin ucuyla söylüyor 2 sene içinde hiçbir şey yapmam diyor. Acıkca söyliyeyim evet bn o 5 yıl içinde çok fazla sırtımı dayadım ona hem maddi hem manevi ama herşeyi birlikte paylaştık şimdi benim durumuma asalak gözüyle bakıyor beni sırtında yük olarak görüyor. Bırakıp gitsem eminim rahatlar oda evlenmek bile istemiyor şuanda gitmem için sanırım böyle davranıyor kabul edeyim herşey bitti.......
Bu psikolojik bir sorunmus abim dr ole demisti adinida solemisti ama unuttum bunlar bir turlu ayrilamaz karsi taraf birakmadan birakmaz birakincada yalvarirlar geri donmeye calisirlar demisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazi kadinlarda "erkeksiz yasayamama" durumu vardir ya maddi ve manevi sen de oylesin.. Hatta ilk sayfada bir paylasimin var ki artik benle ilgilenenlere bakıyorum eskiden tanidik sanirdim vs diye.. Masallah kredi cektirmeler, maddi manevi kullanmalar vs bu sevgililik degil bu kullanmak oluyor. Maddi cikarlarin icin de o küfürleri umursamiyorsun. Cikarin olmasa katlanmazdin. Ne halin varsa gör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?