Beklentim yok ki kendisi zaten çok zengin değil hani bana ev araba falan almıyor ama ilişkinin her yükünü taşıdığını zannedip beni eziyor tamam ben hallederim sorun değil diyince kendini satıpta mı yapcan diyor hem kendisi yapmak istiyor hem yapınca da bi b.k zannediyor işte. Dışardan bakınca çok mantıksız geliyor farkındayım ama içine girince yaptığı herşeyi normal görüp sıradanlaştırıyor
Bu kadar açıkgöz veya paracı biri değildi öyle olsa baştan biterdi nolduysa sonradan oldu o telefon lafını bile ta 2 yıl sonra ilk kez söyledi inanın bu tarz bi ilişki içindeyken görmüyosun anlamıyosunn karşıdan bakmak lazım ama yapamıyosun objektif olamıyosun
bu durumun artık bir geri dönüşü kalmamış
size tavsiyem kendinize büyük bir defter alın size söylediği her hakareti oraya yazın tarih ve saatleriyle ve her akşam yatarken o defteri okuyun.
kendinizi düşünün bu cümleleri hakediyomuyum diye kalıyosanız zaten hakediyosnuz demektir kusura bakmayın.
hayatta kimse vazgeçilmez değil hep diyorum evlat acısı bile diniyo ama biz bir kere yaşıyoruz neden zehir ediyoruz ki bir it kopuk için
Geri dönüşü kalmadı malesef bütün çabam döndürmek değil daha fazla ileriye gitmesini engellemek bazen diyo işte ben döverim belli olmaz sen karımsan katlanırsın diyo bende amaann dövemez ki döverse giderim evden diyorum. Ne kadar aptalım daha sevgiliyken küfürlerini engelleyemiyorum evlenince dayağını nasıl engellerim ben
Pardon da o sizin veliniz mi siz okurken parayı o veriyor, telefon taksitinizi öd
üyor.Kusura bakmayın ama kendini sömürülmüş hissetmesi çok normal.Hiç tahammülüm yok erkek olsun bayan olsun sürekli karş tarafı masrafa sokan tiplere.
Şuan çalışmıyorsunuz, yaşınız 24, mesleğiniz nedir?
Sana şu düşüncelerinden dolayı kocaman bir YUH diyorum!
Hakediyosun valla. Hatta daha beterini hakediyosun. Helal olsun sevgiline.
Hmm... 2çay kahve ödemeyle bu hale gelmez insan.Onun başka bir karın ağrısı var ozaman.Yaşınız henüz çok genç geleceğinizi inşa etmeye odaklanın ve muhatap olmayın o şahısla artık.
Hani eşi küfür eden kötü davranan kadınlara git ne duruyosun diyoruz ya ben bile diyorum bunu ama iş kendine geldiğinde çok başka bu psikolojiyi inanın anlatamam yani o adam seni öldürmeye kalksa bi kaç saat sonra sinirliyim dese herşey bitiyor gözünde. Bunun aşkla hiç ilgisi yok ben o adamdan soğudum artık belki yanlış evet ama aklımdan başkaları geçiyor artık onunla değilde başkasıyla olduğumu düşünüyorum mesela bana bakan ilgi gösteren erkeğe bende bakmaya bşladım. Öyle aldatma falan olarak değil ama eskiden bana biri bakınca tanıdık zannetti heralde derdim şimdi ilgi gösterdiği için baktığını düşünüyorum
Geri dönüşü kalmadı malesef bütün çabam döndürmek değil daha fazla ileriye gitmesini engellemek bazen diyo işte ben döverim belli olmaz sen karımsan katlanırsın diyo bende amaann dövemez ki döverse giderim evden diyorum. Ne kadar aptalım daha sevgiliyken küfürlerini engelleyemiyorum evlenince dayağını nasıl engellerim ben
zamanla gelişti bu korkaklık bende inanın bende anlamıyorum sinirle söyledim sen takılma falan diyor ne bileyim off kendim hala olgunlaşmadım bana akıl veren bi büyüğüm falanda olmadı zamanla düzelir diye vakit geçti ilk zamanlar kesinlikle saygılıydı kendime aptal desem bile kızardı neden öyle diyosun diye. Eskisi gibi olmasını bu zamnların geçiçi olmasını bekledm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?