- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Blackangel95
-
çok doğru söylüyosun daha doğmamış çocuğum hakkında hüküm vermeye kalkıyolar yok isimmiş şuymuş buymuş tepkimi belli etmeye başladım son zamanlar zatenBu kararının arkasında dur ama lütfen. İster ayrıl ister ayrılma ama kendini ezdirme bu kadar.böyle devam ederse ilerde çocuğun olsa o bile saygı duymaz sana. Yaşadığı ortamda herkes nasıl davranıyordu oda öyle davranmayı ogrenir
onuda bilmiyorum ama para da pek dayanmıyor hemen bitiyo belkide yapıyordur
kadın ağladı o beim abim gibi yok sizi çok sevdiğini anlatırdı hep ben sorunlarımı paylaştım bir tane oğlumun üstüne yemin ederim ki die zırladıKocanızı suçladığınızda nasıl kendını aklıyor ne dıyor ? Derdını mı dınlıyormus kankasıymıymıs ? Kadın ne dedı pekı sıze?
ayrı şehirdelerdik o zamanda pek hoşlanmazdım teyzemden annemde o kadar sevmezdi ama genede teyzesi dedi bende eşimi çok seviyordum hiç bir şeyi gözüm görmedi o zamanlar
hiç bilmiyorum cahillik aşık olduğumu sandım herşeyi kabul ettimTamam da sevmedigin teyzeyle ayni evi nasil kabul edebildin? Insan yeri geliyor annesiyle zor geciniyor da...
haklısın böyle devam ederse anlatcam konuşsun ailemdeannamadigim birsey var...yani cogu bayanlar evlendikten sonra kaynanalarinin huyusu suyunu görüp pisman oluyorlar. sen kendi teyzeni tanimiyormuydun.
dogru söylemek gerekirse...insanin kendi ailesi olsa bile...herkez bilir...halasinin, teyzesinin, amcasinin kötü huylarini.
ben senin durumuna cok üzüldüm ama birazda kendinde suc var. Bari annenne konuyu ac...oda kendi kardesinle oturup konussun yani.
haklısın böyle devam ederse anlatcam konuşsun ailemde
kadın ağladı o beim abim gibi yok sizi çok sevdiğini anlatırdı hep ben sorunlarımı paylaştım bir tane oğlumun üstüne yemin ederim ki die zırladı
eşimi alcam karşıma konuşcam eğer şartlarımı düşüncelerimi kabul etmezlerse yeter artık dicem ve konuşcam ailemle beni ezdiklerini anlatcamcanim benim...böyle giderse deyil...
bugün anneni ara!
ALLAH KORUSUN---intihardan konusuyorsun...daha nereye gelmesini bekliyorsun bu olayin???
eşimi alcam karşıma konuşcam eğer şartlarımı düşüncelerimi kabul etmezlerse yeter artık dicem ve konuşcam ailemle beni ezdiklerini anlatcam
boşanıcam ama sonuçları ne olacak ailem zaten problemli babam desen kaynanan teyzen diyo anne gibi diyo annem babamdan korkup beni susturuyo napcam bilmiyorum artık
ne yazık kinasıl yani,öz teyzen mi kayınvaliden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?