biri bana yardım etsin :(

çok doğru söylüyosun daha doğmamış çocuğum hakkında hüküm vermeye kalkıyolar yok isimmiş şuymuş buymuş tepkimi belli etmeye başladım son zamanlar zaten

Kocanızı suçladığınızda nasıl kendını aklıyor ne dıyor ? Derdını mı dınlıyormus kankasıymıymıs ? Kadın ne dedı pekı sıze?
kadın ağladı o beim abim gibi yok sizi çok sevdiğini anlatırdı hep ben sorunlarımı paylaştım bir tane oğlumun üstüne yemin ederim ki die zırladı

ayrı şehirdelerdik o zamanda pek hoşlanmazdım teyzemden annemde o kadar sevmezdi ama genede teyzesi dedi bende eşimi çok seviyordum hiç bir şeyi gözüm görmedi o zamanlar

Tamam da sevmedigin teyzeyle ayni evi nasil kabul edebildin? Insan yeri geliyor annesiyle zor geciniyor da...

annamadigim birsey var...yani cogu bayanlar evlendikten sonra kaynanalarinin huyusu suyunu görüp pisman oluyorlar. sen kendi teyzeni tanimiyormuydun.
dogru söylemek gerekirse...insanin kendi ailesi olsa bile...herkez bilir...halasinin, teyzesinin, amcasinin kötü huylarini.
ben senin durumuna cok üzüldüm ama birazda kendinde suc var. Bari annenne konuyu ac...oda kendi kardesinle oturup konussun yani.

haklısın böyle devam ederse anlatcam konuşsun ailemde

kadın ağladı o beim abim gibi yok sizi çok sevdiğini anlatırdı hep ben sorunlarımı paylaştım bir tane oğlumun üstüne yemin ederim ki die zırladı

Doğru mu söylüyor acaba ben bile inanacak gibi oldum bence zamana bırak bakalım neler olacak. eger ılıskılerı falan varsa elbet bı yerden fire verır...

canim benim...böyle giderse deyil...
bugün anneni ara!
ALLAH KORUSUN---
intihardan konusuyorsun...daha nereye gelmesini bekliyorsun bu olayin???
eşimi alcam karşıma konuşcam eğer şartlarımı düşüncelerimi kabul etmezlerse yeter artık dicem ve konuşcam ailemle beni ezdiklerini anlatcam

eşimi alcam karşıma konuşcam eğer şartlarımı düşüncelerimi kabul etmezlerse yeter artık dicem ve konuşcam ailemle beni ezdiklerini anlatcam

Bana sorcak olursan esini karsina alma.
sakin yanlis anlama...ama o seni suanda fazla bir insan yerine koymuyor. yapdigi düpedüz pisginlik. hep suclu...hem güclü.
bu adamdan bence fazla empati bekleme.
sen zaten ona söyleyecegini söylemissin...seni fazla takmayip gecistirmis.
bence direk annesini beyefendinin üstüne sür...ve agzini acma...getirsin dökumanlari herkezin önünde koysun masaya.
nasilmis ailesinin rizkini kontörlere yatirip baska bayanlara harcamak...aciklasin bu durumu kendi anne ve babasina...sende koltukda öylece otur....ve dinle. sebebi neymis. sal üstüne ailesini

unutma canim...sen kocanin egiticisi deyilsin. bu görev bir has ailesine düser.
rezillik yapan...rezilligi göze almis demekdir.
o yüzden...sal üstüne herkezi...ve tatli tatli otur kenarda....kendi utansin...
sen niye ezik pozisyonuna girceksinki??

Senin kocanın çapkınlığından daha büyük sorunların var
Yaşadığın hayat cehennem azabına dönmüş
Sakın çocuk yapmayasasın sakın
Kardeşim belki yardım edebilir diye yazmışsın, konuş onunla hemen
O evden çıkmanın ve hayatını kurmanın yoluna bak
Bu aileyle sonun yok

Aldatilma olayini geçtim de "kaynanam beni dışarı çıkarmıyor " sözünden sonra 1 gun daha durma o evde. Kiyamam yaa özgürlüğüne kavuş. 2 günlük dünya esarete değmez. . . 5 yasinda cocuk değilsiniz.

ayrılmayı düşünüyor musunuz?
kusura bakmayın abi kardeş ilişkisi mi olur dul çocuklu kadınla. O zaman kıyamayıp afffetmişsiniz ama yanlış etmişsiniz.

Kocanın telinden hattının detaylarını kontrol etmek için şifre al hangi oparator kullanıyorsa net ten konuşma mesaj detaylarına ulaş onların ciktisini al kaynanayla kayınpederinin önüne koy böyle böyle yapıyor diye onları kendi tarafına çek bence

BU OLAYLAR 6 AY ÖNCE OLDU YANİ ALDATMA OLAYI KONUŞMA ÇIKTILARINI KAYNANAM VE KAYNIM GÖRDÜ AMA YUVANI YIKMA DEDİ KAYNANA KONUŞMADI OĞLUYLA Bİ AY KADAR SONRA ÜSTÜNÜ KAPATTILAR KAYNANA HASTALANDI FALAN ÖRTTÜLER ÜSTÜNÜ KAYNANA SUSTURDU BENİ KAYINBABANA ANNENLERE DEME DİYE BEN AFFETTİM O ZAMAN AMA İÇİM KALBİM AFFETMİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…