- 28 Ekim 2015
- 70
- 42
- 3
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Yuh bu nasıl bir zihniyet. Yok yavrum eğer kaldırabilecek gücün varsa kurtul bu aileden. Ünv oku ise gir. Hiçbirşey için geç değil. Çocuğun yokken kendi hayatına tutun. Başkasının hayatında virgül olacağına kendi hayatında ünlem ol derdi babam. Senin gidişin gidiş değil böyle devam ederse. Ruh sağlığını kaybedersen onlar seni kapıya koyarlar zaten acimadan.onların yüzünden dini inancım bile zayıfladı soğudum resmen doktor bademcik ameliyatı demişti kaynana dio hocaya götüreyim okusun üflesin geçer diyo
dayımın karısı var benım kaynana onun görümcesi oluyo 2 çocuk annesi 30 yaşında başını açtı diye namussuz cehennemlik ilan ettiler korkuyorum ya benim namusuma da dil uzatırlarsa arkamdan bişeyler uydururlarsa diye eşim zaten evde bile eşarpla dolaştırıyo beni kıskançlığından kendi öz kardeşinden bile kıskanıyo saçlarımın diplerinde yaralar çıkmaya başladı artık bu kadarda olmaz kenndi yaptıkları zaten iğrenç şeyler hala bana baskı kuruyo utanmadanTamam saygısızlık yapma zaten. Hakaret etme ama ben size esir olmaya eziyet çekmeye gelin gelmedim de. Siz bana diyene kadar oglunuzun yediği annelere bakın de. Alttan aldım iyce sindirdiniz böyle olmak istemiyorum de. Ne biliyim sen kendini savunmazsan kimse birşey yapamaz senin için. İlk adımı sen atmalisin. Çok çok üzerine gelirlerse bunu nasıl yapıyorsun bide teyzemsin el olsa yapmazdı de
zaten kaybediyorum yere bişey düşse ya da kapı çalsa çığlık atıyorum ileri derecede panik atak oldumYuh bu nasıl bir zihniyet. Yok yavrum eğer kaldırabilecek gücün varsa kurtul bu aileden. Ünv oku ise gir. Hiçbirşey için geç değil. Çocuğun yokken kendi hayatına tutun. Başkasının hayatında virgül olacağına kendi hayatında ünlem ol derdi babam. Senin gidişin gidiş değil böyle devam ederse. Ruh sağlığını kaybedersen onlar seni kapıya koyarlar zaten acimadan.
Bence acil bir psikolojik destek eşliğinde bu eziyete bir son vermelisiniz. Bunlar enaz eşinin yaptığı terbiyesizlik kadar ağır şeyler. Kişilik hakları engellenemez. Sen bir bireyin. Evlilikte tabiki eşinin aile ve kültürüne ayak uydurma gerek ama bunlar herşeyi aşmış seni asimile etmeye çalışıyorlar. Buna izin verme. Herşey bir noktaya kadar hoş gorulebilir. Hele esin terbiyesizi kardeşten Kıskanmak ne demek. Kişi kendinden bilir işi derler. Demekki kendisi gelirlerine bile farklı gözle bakabilecek zihniyete ki senden ve kardeşlerinden umduğu şeye bak. Migdem bulandi. Sınırını bugün cizmezsen ilerde çok başını taşlara vurursun. Dünyadaki tek erkek esin değil ve ne ilk nede son boşanan sen olmazsin.. Bu dünyada cocucugun olmadığı surece 1 tane olan tek birşey var kıymetini bilmen gereken oda sensin. Senden bir tane daha yok. Annen bir sen daha doğrmayacak. Yapılıp ziyan olma.dayımın karısı var benım kaynana onun görümcesi oluyo 2 çocuk annesi 30 yaşında başını açtı diye namussuz cehennemlik ilan ettiler korkuyorum ya benim namusuma da dil uzatırlarsa arkamdan bişeyler uydururlarsa diye eşim zaten evde bile eşarpla dolaştırıyo beni kıskançlığından kendi öz kardeşinden bile kıskanıyo saçlarımın diplerinde yaralar çıkmaya başladı artık bu kadarda olmaz kenndi yaptıkları zaten iğrenç şeyler hala bana baskı kuruyo utanmadan
dayımın karısı var benım kaynana onun görümcesi oluyo 2 çocuk annesi 30 yaşında başını açtı diye namussuz cehennemlik ilan ettiler korkuyorum ya benim namusuma da dil uzatırlarsa arkamdan bişeyler uydururlarsa diye eşim zaten evde bile eşarpla dolaştırıyo beni kıskançlığından kendi öz kardeşinden bile kıskanıyo saçlarımın diplerinde yaralar çıkmaya başladı artık bu kadarda olmaz kenndi yaptıkları zaten iğrenç şeyler hala bana baskı kuruyo utanmadan
20 yaşında o kadar çok şey yaşadım ki artık dayanamıyorum haklısın cnm artık kendimi kimseye ezdirmiycem beni olduğum gibi kabul etmek zorundalarBence acil bir psikolojik destek eşliğinde bu eziyete bir son vermelisiniz. Bunlar enaz eşinin yaptığı terbiyesizlik kadar ağır şeyler. Kişilik hakları engellenemez. Sen bir bireyin. Evlilikte tabiki eşinin aile ve kültürüne ayak uydurma gerek ama bunlar herşeyi aşmış seni asimile etmeye çalışıyorlar. Buna izin verme. Herşey bir noktaya kadar hoş gorulebilir. Hele esin terbiyesizi kardeşten Kıskanmak ne demek. Kişi kendinden bilir işi derler. Demekki kendisi gelirlerine bile farklı gözle bakabilecek zihniyete ki senden ve kardeşlerinden umduğu şeye bak. Migdem bulandi. Sınırını bugün cizmezsen ilerde çok başını taşlara vurursun. Dünyadaki tek erkek esin değil ve ne ilk nede son boşanan sen olmazsin.. Bu dünyada cocucugun olmadığı surece 1 tane olan tek birşey var kıymetini bilmen gereken oda sensin. Senden bir tane daha yok. Annen bir sen daha doğrmayacak. Yapılıp ziyan olma.
ailem arkamda değil zaten problemli bi ailede büyüdüm o evden kurtulayım dedim evlendim üni geldi gitmedim ama resmen cehennemin tam ortasına düştümbu hikayeye yakın hala oğlumuz da vardı, kendi öz babasından kıskanırdı karısını aynı bahcede oturmalarına rağmen dısarı asla cıkartmazdı ve pek de hayırlı gitmedi evlilikleri kadın her ne kadar boyun eğip dediklerini yapsana bence cok acı bi durum. aldatma, kıskanclık gibi şeyler olmasına rağmen ayrılamıyorsan ya aşktan gözün kör, yada gidecek yerin kendine inancın yokailen arkandaysa sana sahip çıkacaklar ise cocuk olmadan hayatına bir yön vermen lazım, yoksa gidişat fena rabbim yüreğine ferahlık eşine akıl fikir versin ..
karısını kapatıp kıskanclık yapıp niye başka birinin namusuyla msj bende bu zihniyeti anlamıyorum ya hıııı kesin dertleştidayımın karısı var benım kaynana onun görümcesi oluyo 2 çocuk annesi 30 yaşında başını açtı diye namussuz cehennemlik ilan ettiler korkuyorum ya benim namusuma da dil uzatırlarsa arkamdan bişeyler uydururlarsa diye eşim zaten evde bile eşarpla dolaştırıyo beni kıskançlığından kendi öz kardeşinden bile kıskanıyo saçlarımın diplerinde yaralar çıkmaya başladı artık bu kadarda olmaz kenndi yaptıkları zaten iğrenç şeyler hala bana baskı kuruyo utanmadan
ayrı şehirdelerdik o zamanda pek hoşlanmazdım teyzemden annemde o kadar sevmezdi ama genede teyzesi dedi bende eşimi çok seviyordum hiç bir şeyi gözüm görmedi o zamanlarCokmu aradin bu herifi ya. Hem de kuzenHem kac senelik teyzen hic mi bilmiyordun bu derece cahil olduklarini. Sen bilmsen annen bilirdi kizkardesinin ne mal oldugunu.
Hala cocuk yapmayi dusunuyor musunuz? Kaynana hurafeleriyle buyuyen, sikintisi olunca doktor yerine hocaya goturulen bir cocuk.
Üzgünüm ama hıcbır erkek sabah 4 e kadar ılgı duymadıgı bırıyle mesajlasmaz hele ki kontr hıc yollamaz.. Msjları cıkarttıryım demış çıkarttırsın gorun o zaman nasıl yapacaksa.. Gul gıbı esı var dul cocuklu bayanla ne işin var yahumerhaba kızlar 1.5 senelik evliyim 10 aylık evliydim nisan ayında ailemin yanına şehir dışına gittim 1 haftalığına bu sırada internette onlıne işlemlerden eşimin bi numarayla gece 4 lere kadar mesajlaştığını gördüm bana uyuyacağım deyip hemde. hatta bana 1 senedir kontör yüklemeyen adam o kadınla mesajlaşmak için aynı ayda 2 sefer yükleme yapmış geldiğimde yüzüne vurdum kadını aradım ağladı kadın o benim abim falan diye kadın dul çocuklu aynı iş yerindeler eşim istersen mesajları çıkarttırırım bana derdini anlattı diyo onu affettiğim için köpekler gibi pişmanım ben ne yapıcam ne olur yardım edin mesajlarada ulaşamıyorum ama içimi kemiren bu kuşku beni intihara götürecek artık
çok araştırdım ama mesajlar kolayına çıkmıyor diyolar keşke çıksa da kurtulsam bendeÜzgünüm ama hıcbır erkek sabah 4 e kadar ılgı duymadıgı bırıyle mesajlasmaz hele ki kontr hıc yollamaz.. Msjları cıkarttıryım demış çıkarttırsın gorun o zaman nasıl yapacaksa.. Gul gıbı esı var dul cocuklu bayanla ne işin var yahu
onuda bilmiyorum ama para da pek dayanmıyor hemen bitiyo belkide yapıyordurBagirip asiri tepki veriyorsa bu isin altinda bir sucluluk duygusu goruyorum.... Esin o kadina maddi yardim mi yapiyormus?
Hemen boşanmayı faln dusunmeyın.. Cok bunaldıysanız bırsure aikenızın yanına gıdın cunku her gun onunla mı dıye dusunmekten psıkolojınız alt ust olacak.. Surekli esınızın aklınada getırmeyın ..çok araştırdım ama mesajlar kolayına çıkmıyor diyolar keşke çıksa da kurtulsam bende
o da bunalıyo sürekli sormamdan tamam gerekirse başka iş bulurum hattımı değiştiririm diye yalvarıyo konuyu açıp yüzüne vurmayım diyeHemen boşanmayı faln dusunmeyın.. Cok bunaldıysanız bırsure aikenızın yanına gıdın cunku her gun onunla mı dıye dusunmekten psıkolojınız alt ust olacak.. Surekli esınızın aklınada getırmeyın ..
Bu kararının arkasında dur ama lütfen. İster ayrıl ister ayrılma ama kendini ezdirme bu kadar.böyle devam ederse ilerde çocuğun olsa o bile saygı duymaz sana. Yaşadığı ortamda herkes nasıl davranıyordu oda öyle davranmayı ogrenir20 yaşında o kadar çok şey yaşadım ki artık dayanamıyorum haklısın cnm artık kendimi kimseye ezdirmiycem beni olduğum gibi kabul etmek zorundalar
çok haklısın Allah kimseye vermesin paranoyak oldum resmenYa hal hatır olsa ne olur evli adamın ne işi olur ya iğrenç lik affetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?