İnsanoğlu yalnızdır zaten kendi içinde bunu hep savunurum ben
annen, baban, kardeşlerin, eşin, çocukların, akrabaların...
kocaman bir sülalesi çok iyi dostları da olsa insan yalnızdır
en basiti elimizi kestiğimizde o acıyı bizden başka kimse hissediyor mu hissetmiyor
o andaki acıyı yalnız biz biliyoruz annelerimiz bile o acıyı bizim hissettiğimiz gibi hissedemiyor
o an çektiğin acıyı bir sen bir de Allah biliyor
en basit örneği bu
ve dediğiniz gibi aynısını yaşamadan karşıdaki insanın ne çektiğini anlamak imkansız "seni anlıyorum" diyoruz ama boş o sözler, yalan anlaşılmıyor
"Damdan düşenin halini damdan düşen bilir" diye boşuna söylememişler.
Bunlar senin hayat tecrubelerin olacak just, eğer biterse ders almazsın. Zamanla dinecek inan banaKorkutma beni elmik neden gecmiyor :/
Bir suru yorum olmus gorunce ve okuyunca mutlu oldum ne kadar destekleyici yazilar var.. hatta tekrar bastan okuyacagim o kadar hosuma gitti yorumlar.Yalniz degilmisim. Tek tek alintilayamadim cunku bir suru olmuslar takip edememisim dun :) ama pcden girince tek tek begenicem gercekten begendim cunku.
Ortak cikarim da zaman oldu.. ben normal hayatta disa yansitamiyorum pek hep gulup egleniyor gibi gorunuyorum icim acisa da ondan kaynakli olsa gerek.
Bir de anneme kizdim haftaya gelecekti yanima ama telefonda ona agladim o da iyisin iyisin cok guclusun uzulecek bisey yok falan dedi ben atlayip gelmesini isterdim annemi ozledim cunku o da hakli tabi isi var babam ve kiz kardesim var lisede daha onlari birakip hep gelemiyordur o bana gel dedi ben pazar gorevliyim gidemedim buna uzuldum biraz da annem gelse hem eglenirdik hem hasret giderirdik hem de uzulmezdim
Just kızıyorsun ama sana sen güçlüsün diyenlere bana da kızma ama gerçekten güçlüsün içinde kopan fırtınalara rağmen ben gülüp eğleniyor gibi görünüyorum diyorsun sence sen güçlü değilsen kim güçlü bana söylermisin bence üzülme güçlü olduğun güçlü göründüğün için yıkılıp kalmakta vardı ayağa kalkamamak herşeye rağmen ayaktasınya ne mutlu! dertlerde zamanda atlatılır sen ayakta ol yeterki yaşama sevincin bitmesin yeterki. inan zayıf olmak daha zor dışardaki insanlara göstersen zayıflığını eminim o en zayıf olduğun kimsenin görmediği noktaların var ya oradan hiç acımadan defalarca vururlardı seni bu sebepten gurur duy kendinle
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayat herkese ayni degil Just cigim.
Belki de hayat seni siniyordur. Nedense son gunlerde ben de hayatin beni sinadigini dusunuyorum, kendime diyorum ki 3 ay sabret, yanlis bir hareket yapma, kadere isyan etme Cherry......belki aynisi senin icin de gecerlidir, ne dersin? Hayat bazi insanlara gercekten cok acimasiz, bazilarini ise acimasizca siniyor.
Sana ne oldu?
Sinavdan ziyade kendi secimlerimin sonucunu yasadigimi dusunuyorum ben
Valla ben ask acisi cekiyorum, hatta kopekler gibi surunuyorum diyebilirim.
Canim o kadar yaniyor ki, kudurmus kopekler gibiyim, evlere, duvarlara, kendi kabima, kendi kafama sigamiyorum; kendimi yiyorum, nerdeyse her gece agliyorum. Sabah kalkiyorum, en guzel ipek elbisemi sirtima geciriyorum, insanlar gulumsuyorum, ogle yemeginde guzel guzel sohbet ediyorum, yemekhanede O'nu diger masada gorsem bile gormemis gibi yapiyorum. Yuzume bile bakmadan neseli neseli sohbet ediyor, is arkdaslarina bir seyler anlatiyor, ben de yemekten sonra ofisime gelip agliyorum. her gun yok sayiliyorum, O'nun tarafindan gorulmedikce yavas yavas yeryuzunden silindigimi hissediyorum. Benim siradan bir gunum boyle geciyor.
Ozellikle geceleri boguluyorum artik, nefes alamiyorum. Ruhum o kadar sanciyor ki, dayanamiyorum, nereye kadar boyle giderim bilmiyorum.
Ben herhangi bir secim yapmadim, gercekten kaderin elindeyim. Kader onume bunu koydu.
Kendi seciminse daha iyi sekerim, pisman olup donmussun iste seciminden. Ilerde daha iyi secimler yaparsin. ya benim gibi secme sansin olmasaydi?
Canim o kadar yaniyor ki, kudurmus kopekler gibiyim, evlere, duvarlara, kendi kabima, kendi kafama sigamiyorum; kendimi yiyorum, nerdeyse her gece agliyorum. Sabah kalkiyorum, en guzel ipek elbisemi sirtima geciriyorum, insanlar gulumsuyorum, ogle yemeginde guzel guzel sohbet ediyorum, yemekhanede O'nu diger masada gorsem bile gormemis gibi yapiyorum. Yuzume bile bakmadan neseli neseli sohbet ediyor, is arkdaslarina bir seyler anlatiyor, ben de yemekten sonra ofisime gelip agliyorum. her gun yok sayiliyorum, O'nun tarafindan gorulmedikce yavas yavas yeryuzunden silindigimi hissediyorum. Benim siradan bir gunum boyle geciyor.
Ozellikle geceleri boguluyorum artik, nefes alamiyorum. Ruhum o kadar sanciyor ki, dayanamiyorum, nereye kadar boyle giderim bilmiyorum. Derdimi kimselere anlatamiyorum, en iyi arkadasima ayrinti vermeden, basima gelenleri tam soylemeden anlattim, uzulme adam kitligi mi var dedi. Dogru diyor ama ben kalbime soz geciremiyorum.
Ben herhangi bir secim yapmadim, gercekten kaderin elindeyim. Kader onume bunu koydu.
Kendi seciminse daha iyi sekerim, pisman olup donmussun iste seciminden. Ilerde daha iyi secimler yaparsin. ya benim gibi secme sansin olmasaydi?
Ozellikle geceleri boguluyorum artik, nefes alamiyorum. Ruhum o kadar sanciyor ki, dayanamiyorum, nereye kadar boyle giderim bilmiyorum. Derdimi kimselere anlatamiyorum, en iyi arkadasima ayrinti vermeden, basima gelenleri tam soylemeden anlattim, uzulme adam kitligi mi var dedi. Dogru diyor ama ben kalbime soz geciremiyorum.
Aa kiyamam platonik ask mi :) yakinlasmayi denesen olmaz mi muhabbet kurmayi? Hic karsilik vermiyor mu?
Degil sekerim, keske oyle olsaydi. O zaman elimden bir seyler gelirdi, en kotu gider sansimi denerdim.
Dogru degil mi siz de bosanmistiniz insallah arkadasim icten bi yorum yazmissin cok tesekkur ederim
cnm boşanmıştım bende 1 sene öylece annemgilde koltukta oturup yerdeki halıya bakarak düşündüm sonra bir gün uykuda epilepsi nöbeti geçirdim 2 yıl ilaç kullandım ve işe başladım kafam dağıldı yine güzel günler başladı değişik arkadaşlar işimde gelebileceğim en iyi yere geldim şimdi 3 yıldır 2. evliliğimi yaptım ve mutluyum öfkeni dışarı kus içinde tutma ama geçermi demişsin ya gböyle olacağını bilsem hiç takmazmışım kafaya yara kabuğu bile düştü:)
Neden herkes cok guclusun oo cok iyisin iyi gordum seni deyip duruyor. Degilim iste iyi falan. Icimde kopan onca sey var hala herkes boyle diyor.
Bu pismanliklar bu acilar ne zaman gececek, ne zaman..
Gecmis olsun arkadasim bir daha kriz gecirmedin insallah iyisindir? Kusucam aslinda bi kez tabak kirmisligim var da ona soyleyemedim ya bazi seyleri onu tutuyorum iste basima sarmamak icin tutuyorum icimde belki bi kagida dokerim bi umut oldunuz simdi bana ben de mutlu olurum insallah benim de yaramin kabugu duser de hic hatirlamam :/
Canim benim hayata tutunmak zorundayiz durumu bilmiyorum detayli anlatmak istersen dinlerim ama bi insan evladi yuzunden neden gunlerimizi mahvedelim ki benim de aklimda bir suru soru isareti var ama yine de isime yuksek lisansa italyaya tutunmaya calisiyorum hedefimi koydum onun icin deli gibi cabaliyorum bu benim kafami dagitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?