Biri size dese ki "senin karsinda kendimi gerizekali gibi hissediyorum" ne düşünürsünüz

Hah bı sorgulayan neden acaba
Hiç tanımadığım insanlara reklam yapayim belki anlarsınız
ya bak polemiğe girmene gerek yok burdakilerin çoğu sana diyor bunu ben demiyorum sadece ki bu olayı çocuğa anlatsan o da anlar kuzeninin ne dediğini ki sen bi de üstüne üstelik bu kadar okuyorsun bilgilisin ya hani ben demiyorum bunu sen diyorsun bu kadar basit bi kelime oyununu anlaman gerekirdi .

aynen.mesela ben kendi mesleginle ilgili bir konduda milelt yalan yanlıs seyler söylüyor ben gercegi söylesim cok bozulacaklar artık birsey demiyorum . zatn herkesin cok düsüncesi var sen dogruyu söyleyince bozuluyor
aynen bunu ben de çok yaşıyorum ama söylemeden yapamıyorum bildiğimi siz nasıl kendinizi frenliyorsunuz bu konuda merak ettim

Benim karşımda kendini gerizekalı hissetme gel sarılalım beynim sana da geçer de.

Bu ne biçim konu ya? Kendimi gerizekalı hissediyorum karşında diyorsa e akıllısın demek istiyor işte. Çıta düşük demekki Einstein döneminde yaşasa intihar ederdi.

nasıl bir konu bu böyle... biri böyle birşey söylese verilecek tek cevap estağfurullah falan olur yani, evet canım bence de geri zekalısın diyecek halimiz yok. ama geri zekalı çok ağır bir laf, yani tamam çok bilgili olabilirsiniz o kişilere göre ama ne bileyim, insan "cahil hissediyorum/bilgisiz hissediyorum" falan der geri zekalı nedir yani?

La la la laaaa
Yüzünün yarisi kadar beyni için endiselenyen kadınlar seviyesiz suçlamalarıyla burayı işgal etmişler
Çok ilginç ya toplumda böyle kavga gürültüden hoşlanan tipler toplanmışlar burda kime sarsak diye düşünüyorlar
Genelde böyleleri normal sosyal hayatında iki kelimeyi getiremez bir araya buraya gelmiş klavye şövalyeligi yapıyorlar Ben seviyeli şekilde olumlu olumsuz yorumları aldım ölçüm tarttim ve sizin gibi kaldıramayacak olanlarla bu tür konuları konuşmama kararı aldım Tabi sizide anlamak lazım kaldırmıyor bünyeniz
Neyse dediğim gibi olumlu olumsuz ama seviyeli olan yorumlar herkese teşekkür ederim ... digerlerimi? Onlar kenarda zehirlerini kussunlar napalim onlarda insan sonuçta yaşamaya hakları var tabiki

Çok balon geldiniz gözüme

hani koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler meselesi

etrafınızdakiler bir şeyden çakmıyor diye kendinizi nimetten saymayın

arkadaş buraya ego tatmin etmeye gelmiş zannımca

İngilizce'de "Big in Japan" diye bir deyim/söyleyiş vardır, ironi gibi... tam da bizdeki o deyimi karşılar diye düşünüyorum, daha iyi bilenler de vardır muhakkak. Amerikalıların Japonlara iyice bilendiği dönemlerde birinin kendini birşey sanması durumunda onu küçümsemek için "sen anca Japonya'da büyüksün, burada (abd) bir hiçsin" manasında...

bütün cevaplarınızı okudum
ve sizin karşınızda kendimi çok seviyeli hissettim..

Yoo Sen benim yüzüm kadar beynimle ilgilenmediğimi nerden biliyorsun bu çok seviyesiz bi laf ama üstüme alınmıyorum çünkü ben zaten kendimi biliyorum insanlar hakkinda Boyle genelleme yapamazsin sadece kendin Hakkinda bu kadar kesin konusabilirsin cunku insanlari tanimiyorsun

1. Karsindakini surekli elestiren, onunla dalga gecen, kucumseyen bir tutuma sahipseniz, karsinizdaki boyle hissettirebilirsiniz
2. Karsinizdakinden bilginiz cok fazladir, onun bilgi seviyesine inmek yerine onun anlamadigi seylerden konusup ona kendini cok cahil hissettiriyorsunuzdur
3. Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…