- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Konunun finali enaz kendisi kadar absürd:)))La la la laaaa
Yüzünün yarisi kadar beyni için endiselenyen kadınlar seviyesiz suçlamalarıyla burayı işgal etmişler
Çok ilginç ya toplumda böyle kavga gürültüden hoşlanan tipler toplanmışlar burda kime sarsak diye düşünüyorlar
Genelde böyleleri normal sosyal hayatında iki kelimeyi getiremez bir araya buraya gelmiş klavye şövalyeligi yapıyorlar Ben seviyeli şekilde olumlu olumsuz yorumları aldım ölçüm tarttim ve sizin gibi kaldıramayacak olanlarla bu tür konuları konuşmama kararı aldım Tabi sizide anlamak lazım kaldırmıyor bünyeniz
Neyse dediğim gibi olumlu olumsuz ama seviyeli olan yorumlar herkese teşekkür ederim ... digerlerimi? Onlar kenarda zehirlerini kussunlar napalim onlarda insan sonuçta yaşamaya hakları var tabiki
Sizin karşınızda kendini gerizekalı hisseden kişinin cidden çok acınası durumda olduğuna kanaat getirdim. Yani size bakarak şu yazdıklarınıza bakarak bunu anladım. En fazla daha ne kadar alçalabilir ki insan.La la la laaaa
Yüzünün yarisi kadar beyni için endiselenyen kadınlar seviyesiz suçlamalarıyla burayı işgal etmişler
Çok ilginç ya toplumda böyle kavga gürültüden hoşlanan tipler toplanmışlar burda kime sarsak diye düşünüyorlar
Genelde böyleleri normal sosyal hayatında iki kelimeyi getiremez bir araya buraya gelmiş klavye şövalyeligi yapıyorlar Ben seviyeli şekilde olumlu olumsuz yorumları aldım ölçüm tarttim ve sizin gibi kaldıramayacak olanlarla bu tür konuları konuşmama kararı aldım Tabi sizide anlamak lazım kaldırmıyor bünyeniz
Neyse dediğim gibi olumlu olumsuz ama seviyeli olan yorumlar herkese teşekkür ederim ... digerlerimi? Onlar kenarda zehirlerini kussunlar napalim onlarda insan sonuçta yaşamaya hakları var tabiki
asıl onun özgüven eksikliği var bu yüzden altta kalmayım çabası ile dalga geçmeye çalışmış fakat amacına ulaşamıyor kardeşine de yapan kişi ne denir ki kendi kendine gol atıyorİyi geceler arkadaşlar
Bu akşam oturmaya gittiğimiz yerde büyük kuzenim bana senin karşında kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dedi
Ki bunu kardeşi içinde söyledi
Kız kardeşi gercekten marka takıntısı olan lükse düşkün birazda görgüsüz biri
Ben hiçbir zaman malda mülkte gözü olmayan öyle gereksiz mal muhabbeti yapmayan biriyim kendimi beğenme huyumda yoktur aslında aksine tam manasıyla özgüven ile ilgili problemim varda denebilir birde böyle takintiliyim biri bana bişey derse acayip takıyorum şimdide bu lafa taktım kuzenim bu sözüyle nedemek istedi acaba
(Not : çok kitap okurum ve bildiğim konuda konuşurum bu onlara ukalaca geliyor olabilirmi)
baktım cebellesiyorum . ben gıda üstüne uzmanım karaıdaki a olan birseyi z olarak söylüyor birkac defa denedim olmadı anlatmanın faydası yok. yada bakıyorsun millet sana işini ögretmeye çalısıyır.aynen bunu ben de çok yaşıyorum ama söylemeden yapamıyorum bildiğimi siz nasıl kendinizi frenliyorsunuz bu konuda merak ettim
ohh iyi olmuş da Noluyo banlanınca bir daha giremiyor mu ? nasıl oluyo merak ettim daha yeniyim de :)Konudaki tek seviyeli insan banlanmiş
Bi sure giremiyor , gununu yonetim belirliyor diye biliyorumohh iyi olmuş da Noluyo banlanınca bir daha giremiyor mu ? nasıl oluyo merak ettim daha yeniyim de :)
Anti-zeka tutumun resmi olsa gerek
Kızlar pofpoflayalım sevaptır
Bugün sana yarın bana
Hadinin
Orası öyle...de böyle saf ayağına yatan kimseye susmazlar burda...kendine getirirler :)
Anti-zeka tutumun resmi olsa gerek
Neden cok kitap okumak antipatik geliyor? Siz okuyamadiginiz icin mi?Oldum olası "çok kitap okurum" cümlesi antipatik görünür bana. Konu fiyasko, nick zaten evlerden ırak. Bir aristokrat olarak zihni çok yormayan bu cümlenin ne amaçla söylendiğini anlamış olmanız gerekiyor. Yok benim niyetim egomu okşamak diyorsanız onu bilemem. Çok bilgilisin demek istemiş kardeş. Bak bu da kiyağım olsun açıkladim ahshsj.
Anlamadim. Burada kim bos konusmus?Bir cok konusmak var , bir de bos konusmak var. Ikisi de zeka isi degil.
Bilgili kadin cehaletle savasir oncelikle de kendi cevresindeki cehaletle savasir , konu sahibini farkli yorumluyoruz , bende yurtdisinda okudum basim goge ermedi bunun icin , cevremi asagilamiyorum da , hatta pek cok insan bilmez bile.. yeri geldiginde insanlari yermeden elestirmeden mucadele ederim bagnazlik ve cehaletle , konu sahibinin verdigi tepkiler sizin anlattiginiz tipteki bir kadina cok aykiriYorumlarimi okudum.
Bazi uyeler mantikli cevaplar vermisler ama bazilari direkt kadina mobbing cagrisi yapmis.
Konu sahibinin problemi su:
Kendisi okumayi ve tartismayi seven, sorgulayan bir kadin.
Olaganustu bir kutuphanesi oldugundan eminim ama icedonuk kisiligi yuzunden biraz yalniz ve sosyal kodlari okuyamadigini dusunuyorum.
Bence kendisi yurt disinda egitim almis ve donmus olabilir.
Kendisi entellektuel kapasitesi ile kendini kabul ettirememe korkusu arasinda kalmis.
Konuyu acma sebebi de, hissettigi anksiyeteyi ifade ederek bir cozum bulmak.
Ama ne olmus, KK "farkli dusunce dezenfekte ve egosavar timi"nin saldirisina ugramis.
Birakin okuyan ovunsun cunku cahilligin olaganustu boyutlarda oldugu, ogrenmenin ve sorgulamanin ayiplandigi bir toplumda yasiyoruz. Ovunsun ki siz de onunla yarisabilesiniz, iraz kenidinze ceki duzen verebilesiniz.
Hemen soylenenleri ustunuze almayin, kadinin dediklerine ve motivasyonuna odaklanin yani.
Biraz da size aykiri gelen seyleri oldugu gibi kabul etmeyi ogrenirseniz belki gelisme firsati olabilir
Konu sahibi gibi kadinlar da cok bildikleri/farkli dusundukleri icin yargilanip dislanmazlar, diyorum.
Aslinda dogru soyluyor.Kadinlarin siyaset konusmasi derken?
Erkeklerin tekelindeki bir konu mu bu? Nerede yasiyor kuzenleriniz uzayda mi?
Kaldi ki uzayda bile boyle yobaz bir dusunce olamaz herhalde
Yine kendi hemcinsini asagilayan bir konusahibi daha
Cok okuyomussunuz ya biraz daha ufkunuzu acacak seyler okuyun da kadinlari adagilamayi birakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?