- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 39
13 yıl önce gelmişti bana. Bembeyaz köpük beyazı canım miniğim benim. Hayatımın hemen hemen yarısı boyunca yanımda oldu. Çok güzel günlerimiz geçti. Sevgi doluydu. Onu sevmeyen hiç olamadı. Köpeklerde korkan bir çok insan onun sayesinde hayvanları sevmeye başladı. Bizi hiç üzmedi. Hep bizimle kalacak sanıyorduk ama malesef ölümlü dünya işte. İyileşmek için ayın 19'unda ameliyata girdi. Çok zor geçmiş dedilder, yaşlıydı dediler. Ama yine de bana kuyruk sallıyordu. Annemi görünce çok sevindi heyecanlandı. O haliyle bizi yaladı. Aldık eve geldik. İyileşecek diye bekledik. Saatlerce başını okşadım. İyileşeceksin dedim. Seni bırakmıycam dedim ama sen de beni bırakma dedim. Söz verir gibi baktı gözlerimin içine. Nefes alışları değişti yetiştiririz dedik. Hemen veterinere koştuk. Sonra...
Sonrası, onun için yok artık. Benim içinse koca bir boşluk ama içi acı dolu bir boşluk. Bugün aldık veterinerden gömdük. En azından yattığı bir toprak var artık. Bir yeri var. Ebedi yeri... Onu bir daha görücem biliyorum. Kanlı canlı göremiycem, ama görücem. Bu koskoca sonsuzluğun içinde onunla tekrar buluşucam bir gün. Ve o gün geldiğinde o da o tatlı kuyruğunu sallaya sallaya gelicek üstüme. O zaman bizim için başlayacak sonsuzluk.
Seni çok seviyorum KÖPÜK, çok özlüyorum. Hepimiz, seni seven, tanıyan herkes seni çok özleyecek. Orada korkma tamam mı? Söz veriyorum bir gün bende orada olacağım. Söz veriyorum...

Sonrası, onun için yok artık. Benim içinse koca bir boşluk ama içi acı dolu bir boşluk. Bugün aldık veterinerden gömdük. En azından yattığı bir toprak var artık. Bir yeri var. Ebedi yeri... Onu bir daha görücem biliyorum. Kanlı canlı göremiycem, ama görücem. Bu koskoca sonsuzluğun içinde onunla tekrar buluşucam bir gün. Ve o gün geldiğinde o da o tatlı kuyruğunu sallaya sallaya gelicek üstüme. O zaman bizim için başlayacak sonsuzluk.
Seni çok seviyorum KÖPÜK, çok özlüyorum. Hepimiz, seni seven, tanıyan herkes seni çok özleyecek. Orada korkma tamam mı? Söz veriyorum bir gün bende orada olacağım. Söz veriyorum...

Son düzenleme: