- 4 Aralık 2017
- 212
- 32
- 13
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Şimdiye kadar yapmamış,şimdiden sonra zor maalesef.herkese merhaba size bişe sormak istiyorum şuan nişanlıyım evleneceğim inşallah nişanlımın geliri 5 bin tl ye yakın olmasına rağmen birikim yapamıyor ailesinden dolayı.. oda bu mevzunun farkında ve rahatsız oluyor ama üzmek kırmak da istemiyor kimseyi... birikim olmadan evlilik olmaz sanırsam ama evlenmeye son 5 6 ay kala birikim yapsa olur mu sizce ya da nasıl birikim yapabilir yardımcı okursanız sevinirim a dostlar
Ama henüz 7 aydır çalışıyoŞimdiye kadar yapmamış,şimdiden sonra zor maalesef.
Hele içinde aile var ise düşünemiyorum.
Sizede şimdiden kolaylıklar...
Evlenince beklemezler şuan daha farklı sebeplerden dolayı istiyorlarolur da zor olur. yalnız 5000 alıp da aile yüzünden birikim yapamamak normal. ailesi aç mı açıkta mı? siz evlenince neyle geçinecekler? maddi yardım bekleyecekler mi? bunlar önemli.
AMA 7 aydır 2 bin tl koysa 14000 gibi bir rakam yapar.Ama henüz 7 aydır çalışıyo
Evlenince beklemezler şuan daha farklı sebeplerden dolayı istiyorlar
Bu devirde güzel maaş alıyor.birikimini vadeye koyup arttirabilir.şimdi bankalar güzel faiz veriyor.herkese merhaba size bişe sormak istiyorum şuan nişanlıyım evleneceğim inşallah nişanlımın geliri 5 bin tl ye yakın olmasına rağmen birikim yapamıyor ailesinden dolayı.. oda bu mevzunun farkında ve rahatsız oluyor ama üzmek kırmak da istemiyor kimseyi... birikim olmadan evlilik olmaz sanırsam ama evlenmeye son 5 6 ay kala birikim yapsa olur mu sizce ya da nasıl birikim yapabilir yardımcı okursanız sevinirim a dostlar
Ömür boyu değil şuan bazı sebeplerden dolayı ama nişanlımın şuan kendine yetecek kadar parası kalıyoAilesinin ne kadar istediğine bağlı. 5000 maaş belki 500 verebilir. Ama fazlası uzun vadede olmaz. Hayat çok pahalı. Ömür boyu bu böyle olacaksa çok zor olur ikiniz için.
Faiz tarzı şeyler düşünmüyoruz .. kendisi farkında olanların en fazla 3 4 ay daha sürer para göndermesi diye düşünüyorum kendisi de çok sıkıntı yapıyor bu durumu çünkü fark etmesi bile iyi bişey değil miİyi
Bu devirde güzel maaş alıyor.birikimini vadeye koyup arttirabilir.şimdi bankalar güzel faiz veriyor.
Altın alıp her ay kenara koyabilir.altın da güzel yatırım aracı.
Ama en önce iyi ve yumuşak yüzünü ve tavrını bırakması lazım.böyle verici olursa zor.en önce bunu farkettirmeye çalışın nisanliniza
Kendisiyle ilgili değil kendine para bile kalmıyor bazı sebeplerden dolayı ailesine gönderiyorAMA 7 aydır 2 bin tl koysa 14000 gibi bir rakam yapar.
YANİ NE OLUYORDA bitiyor bu para bekar bir adama.
Beklemezler şuan aileside zaten kendisi için değil başka sebeplerden dolayı istiyorlarolur da zor olur. yalnız 5000 alıp da aile yüzünden birikim yapamamak normal. ailesi aç mı açıkta mı? siz evlenince neyle geçinecekler? maddi yardım bekleyecekler mi? bunlar önemli.
3 yıl kadar var evlenmemize erken olmaz mıŞimdiden başlayın çeyiz alışverişine o zaman ailesine veremez. Beyaz eşyaları alın mesela ödemeye başlasın. En azından aradan cıkar:)
Evi varsa eşyaları alın ödeyin yavaş yavaş
Eminim dostum.. abisinin bazı işlerinden dolayı sıkışıklar o yüzden istiyorlar kendileri için değilemin misin? ne gibi sebepler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?