- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Faiz niye düşünmüyorsunuz?günümüzde en iyi getiriler altın, döviz ve faiz.ancak şu ara döviz çok yüksek,alınmazFaiz tarzı şeyler düşünmüyoruz .. kendisi farkında olanların en fazla 3 4 ay daha sürer para göndermesi diye düşünüyorum kendisi de çok sıkıntı yapıyor bu durumu çünkü fark etmesi bile iyi bişey değil mi
Haram olduğu için öyle şeyleri düşünüyoruz açılçasıFaiz niye düşünmüyorsunuz?günümüzde en iyi getiriler altın, döviz ve faiz.ancak şu ara döviz çok yüksek,alınmaz
Hangi devirde yaşıyoruz:)))faiz var faiz var.sizin fikriniz gerçi saygı duyarım.o zaman altın alacak, ya da parayı olduğu gibi bırakacak,parası alın teri her gün değer kaybedecek.Haram olduğu için öyle şeyleri düşünüyoruz açılçası
İçinde bulunduğumuz devir faizi helal kılmıyor. Faizin her türlüsü haramdır denilerek kesin bir dille belirtilmiş. Lami cimi edilmemiş.Hangi devirde yaşıyoruz:)))faiz var faiz var.sizin fikriniz gerçi saygı duyarım.o zaman altın alacak, ya da parayı olduğu gibi bırakacak,parası alın teri her gün değer kaybedecek.
Ailesi evlenceği için onun adına birkim yapıyor olabilir m i ?herkese merhaba size bişe sormak istiyorum şuan nişanlıyım evleneceğim inşallah nişanlımın geliri 5 bin tl ye yakın olmasına rağmen birikim yapamıyor ailesinden dolayı.. oda bu mevzunun farkında ve rahatsız oluyor ama üzmek kırmak da istemiyor kimseyi... birikim olmadan evlilik olmaz sanırsam ama evlenmeye son 5 6 ay kala birikim yapsa olur mu sizce ya da nasıl birikim yapabilir yardımcı okursanız sevinirim a dostlar
5 yıldır bankada paramız 0 faizsiz bir şekilde duruyor . İyi de bır konumda değerde kaybetmıyor. Ne yatırdıysam o çok şükür. Alın terimiz değer kaybetmıyor yanı neyse o kalıyor :)Hangi devirde yaşıyoruz:)))faiz var faiz var.sizin fikriniz gerçi saygı duyarım.o zaman altın alacak, ya da parayı olduğu gibi bırakacak,parası alın teri her gün değer kaybedecek.
Eminim dostum.. abisinin bazı işlerinden dolayı sıkışıklar o yüzden istiyorlar kendileri için değil
Ben yardım etmeye diye gelmiştim ama galiba burada sinirler bayağı gerilmisss.ben çıkayım.ne yaparsanız yapın.İçinde bulunduğumuz devir faizi helal kılmıyor. Faizin her türlüsü haramdır denilerek kesin bir dille belirtilmiş. Lami cimi edilmemiş.
5 yıldır bankada paramız 0 faizsiz bir şekilde duruyor . İyi de bır konumda değerde kaybetmıyor.
Bence deŞimdiye kadar yapmamış,şimdiden sonra zor maalesef.
Hele içinde aile var ise düşünemiyorum.
Sizede şimdiden kolaylıklar...
Ben buna sadece gülerim. :)))))) size uzun uzun açıklama yapar gerçeği anlatırdım ama kimsenin parası beni ilgilendirmediği için karışmak istemiyorum.5 yıldır bankada paramız 0 faizsiz bir şekilde duruyor . İyi de bır konumda değerde kaybetmıyor. Ne yatırdıysam o çok şükür. Alın terimiz değer kaybetmıyor yanı neyse o kalıyor :)
1000 tl ye 1000 tl duruyor . Gayette kaybetmıyor.banka hesabında tl olarak duruyorsa nasıl değer kaybetmiyor?
Değil mi :)))banka hesabında tl olarak duruyorsa nasıl değer kaybetmiyor?
Yo anlatmayın bnde biliyorum faize yatırmayı. Ama dediğim gibi bana göre değil. Kimseye gülmem saygı duyarımBen buna sadece gülerim. :)))))) size uzun uzun açıklama yapar gerçeği anlatırdım ama kimsenin parası beni ilgilendirmediği için karışmak istemiyorum.
Evlenince ailesine yardım edecek mi?Ama henüz 7 aydır çalışıyo
Yardım adı altında insanları helal daire girmeleri için harama teşvik ediyorsunuz. Sinirlerin gerildiği bir durum söz konusu değil siz yardım önerisinde bulundunuz ben de kendimce doğru olmadığı konusunda uyarıda bulundum hepsi bu. Sinirleri gerilen siz olabilirsiniz.Ben yardım etmeye diye gelmiştim ama galiba burada sinirler bayağı gerilmisss.ben çıkayım.ne yaparsanız yapın.
Ben faizden bahsetmedim ki, bankandaki paranın nasıl değer kaybettiğini kasdetmistim.Saygı duydugunuzu hiç sanmıyorum,zira beni harama teşvik eden kafir biri gibi yazmışsınız.ve bir de üstüne saygısız olmuşum :) neyse bosvereyim,sizi tanımam etmem sonuçta, siz de ne yaparsanız yapın yani.Yo anlatmayın bnde biliyorum faize yatırmayı. Ama dediğim gibi bana göre değil. Kimseye gülmem saygı duyarım
5 yıldır bankada paramız 0 faizsiz bir şekilde duruyor . İyi de bır konumda değerde kaybetmıyor. Ne yatırdıysam o çok şükür. Alın terimiz değer kaybetmıyor yanı neyse o kalıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?