Birikim olmadan olur mu

Faiz niye düşünmüyorsunuz?günümüzde en iyi getiriler altın, döviz ve faiz.ancak şu ara döviz çok yüksek,alınmaz

Beyaz eşyalarınızı almaya başlayın yavaştan.parasini veriyorsunuz eşyalar mağazada da kalabilir.evleneceğiniz zamana kadar.yeni modeller çıkmışsa onlarla da değiştirebilme imkanınız var.en azından düğün olana kadar masraflar azalmış olsun.her ay bir altın alsın masasından mesela.geç kalmış sayılmazsınız.maaşı güzel.iyi birikim yapabilir hala

Hangi devirde yaşıyoruz:)))faiz var faiz var.sizin fikriniz gerçi saygı duyarım.o zaman altın alacak, ya da parayı olduğu gibi bırakacak,parası alın teri her gün değer kaybedecek.
İçinde bulunduğumuz devir faizi helal kılmıyor. Faizin her türlüsü haramdır denilerek kesin bir dille belirtilmiş. Lami cimi edilmemiş.

Ailesi evlenceği için onun adına birkim yapıyor olabilir m i ?

Brikim olması şart yenı bır ev yenı bır düzen .
Ce deseneiz para lazım olcak

Hangi devirde yaşıyoruz:)))faiz var faiz var.sizin fikriniz gerçi saygı duyarım.o zaman altın alacak, ya da parayı olduğu gibi bırakacak,parası alın teri her gün değer kaybedecek.
5 yıldır bankada paramız 0 faizsiz bir şekilde duruyor . İyi de bır konumda değerde kaybetmıyor. Ne yatırdıysam o çok şükür. Alın terimiz değer kaybetmıyor yanı neyse o kalıyor :)

İçinde bulunduğumuz devir faizi helal kılmıyor. Faizin her türlüsü haramdır denilerek kesin bir dille belirtilmiş. Lami cimi edilmemiş.
Ben yardım etmeye diye gelmiştim ama galiba burada sinirler bayağı gerilmisss.ben çıkayım.ne yaparsanız yapın.

5 yıldır bankada paramız 0 faizsiz bir şekilde duruyor . İyi de bır konumda değerde kaybetmıyor. Ne yatırdıysam o çok şükür. Alın terimiz değer kaybetmıyor yanı neyse o kalıyor :)
Ben buna sadece gülerim. :)))))) size uzun uzun açıklama yapar gerçeği anlatırdım ama kimsenin parası beni ilgilendirmediği için karışmak istemiyorum.

Sizin birikiminiz ne kadar?
Sizinkiyle beraber son aylarda yapacağı birikim lükse kaçmazsanız yeterli olur bence.

Ben yardım etmeye diye gelmiştim ama galiba burada sinirler bayağı gerilmisss.ben çıkayım.ne yaparsanız yapın.
Yardım adı altında insanları helal daire girmeleri için harama teşvik ediyorsunuz. Sinirlerin gerildiği bir durum söz konusu değil siz yardım önerisinde bulundunuz ben de kendimce doğru olmadığı konusunda uyarıda bulundum hepsi bu. Sinirleri gerilen siz olabilirsiniz.

Yo anlatmayın bnde biliyorum faize yatırmayı. Ama dediğim gibi bana göre değil. Kimseye gülmem saygı duyarım
Ben faizden bahsetmedim ki, bankandaki paranın nasıl değer kaybettiğini kasdetmistim.Saygı duydugunuzu hiç sanmıyorum,zira beni harama teşvik eden kafir biri gibi yazmışsınız.ve bir de üstüne saygısız olmuşum :) neyse bosvereyim,sizi tanımam etmem sonuçta, siz de ne yaparsanız yapın yani.

İnflasyon değerlerine bakim derim.
5 yildir paraniz eridi... haberiniz yok.
Ben şahsen faizsiz birikim yapiyorum (haramdan kaciniyorum) sonuc: altın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…