Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontör param ve telefon taksidim var okadarMaaşınızı alır almaz çeyrek al koy kenara canım.yok farzetki ona göre harcama yap.
İşe yarar mu diyosun. Alrın fiyatları yüksek olsa bile miAynen, her ay çok şıkışsanda bir tane çeğrek altın al
Evet yüksek olsa bile, yükseldikçe herzaman kardasın.İşe yarar mu diyosun. Alrın fiyatları yüksek olsa bile mi
Aldığım fiyatın altına düşerse :)Evet yüksek olsa bile, yükseldikçe herzaman kardasın.
Maaşınızı alır almaz çeyrek al koy kenara canım.yok farzetki ona göre harcama yap.
200 e aldın diyelim bozduracağın zaman 180 oldu. 20 zarardasın gibi görünse de 180 lira kârdasın çünkü hiç olmamasından iyidir.Aldığım fiyatın altına düşerse :)
Mantılıı :)200 e aldın diyelim bozduracağın zaman 180 oldu. 20 zarardasın gibi görünse de 180 lira kârdasın çünkü hiç olmamasından iyidir.
Lise mezunuyum güzel sanatlara hazırlanmak istedim kursa gidiyordum masraflarım olmaya başladı bu yüzden işe başlamıştım zaten ama ailemden paramı alırken dilleri al desede iclerii gözleri öyle anlatmadı bana bu yüzden kursu bıraktım. Sözde onlara inat yaptım bakalım bebim kötülüğüme olucak gibi amaEğitim durumunuz nedir bilemem ama biraz daha iyisi için kendinize dr yatırım yapabilirsiniz. Dil gibi
Olmuyordaha onceki konunuzda da yazmistim 19 yasindaki bir insanin en buyuk birikimi egitimdir. paranizi egitim icin harcayin.
Ben veriyorum zorla almıyorlar ama artık ben fazla bi masrafım cıktığında onların icini okuyorum hissediyorum onlardan azalıcak gibi bi durum oluyo uyduruyo olamam bunu hissettiriyorlarbana :/Önceki konuna baktım.Kendine zaten sadece 300 tl ayırıyormuşsun.O para sana anca yeter.
Belki ailene sadece maaşının yarısını verebilirsin.Parayı sen mi veriyorsun onlar mı zorla alıyorlar ?