BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kızlar En iyisi siz çocuklarınızı bana getirin ben bakarım.

yeni gelin olarak aranızdayım kamu çalışanlarının izinleri iptal edildiği için balayına çıkamadık. hakkımızda hayırlısı buymuş. allah vatanımızı ve milletimizi tüm hainlerden, düşmandan korusun.
takılan altınları şimdilik kasaya koyduk, paraları da bankaya yatırdık. bereketli, sağlıklı ve huzurlu günleriniz olsun hanımlar

Kumbarama 2.50 TL attım. Şu an 2.50'm var.
80 TL'lik bir kredi kartı borcum kaldı. 600 lirayı hallettim!
Bundan sonrası tamamen benim birikimime giriyor.. Gelecek ay için 400 TL'm vardı ama tatil planları suya düştüğü için o da birikime gidecek gibi görünüyor.

Kızlar nasılsınız ?

Bir kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum ev işleri bir yandan , bir yandan kızım emekleyip ayağa kalkmaya çalışıyor , akşam olunca yola düşüp kv deye gidiyoruz (eltimler geldiler ) , gece yarısı geliyoruz üstüne birde kızımın 3. dişi patlamak üzere uyumuyor , yemiyor geceleri arabayla dışarı çıkıp uyutuyoruz... yani anlayacağınız hepsi üst üste geliyor gelince...

Birikim hak getire bu aralar... Babalar gününde yaptığım küçük altını akraba düğününde taktım onu yapmam lazım.. kızımın 2 kumbarası da dolmak üzere inşallah bayağı toparlanmıştır orda..

2-3 ay önce başladığımız inşaatı tamamlamak için bankadan kredi çekicez yüklü bir miktar bakalım inşallah toparlanırız.. şu an yapacağım alışverişler için bile taksitli mi alsam peşin mi alsam düşünür oldum

İyi günler,
Size bir şey danışmak istiyorum, bir miktar param var, faiz de istemiyorum, ama paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Altın alsam, altın çok yüksek, dövize de güvenemiyorum, hangi bankaya güvenilir bir şekilde yatırabilirim sizce?
Cevaplarınız için şemdiden teşekkür ederim...

Şu anda altın döviz oldukça yüksek ben şahsen tamamen tldeyim .
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dolar alış hedefim 2.92 2.90 ve altı olur.
Piyasada fırsatlar hiç bir zaman bitmez.
Sabır yatırımın özüdür.

Merhaba
Tatilimiz bitti döndük evimize.
Tüm paramı harcadım . Gezdim , tozdum tam istedigim gibi geçti herşey.
En son kalan paramlada laser epilasyon aleti ve evi kendisi süpüren süpürgeden aldım. Çok çok memnunum . Ben müzik dinlerken kendisi çalışıyor :)
Şimdiiiiii paralar suyunu çektiğine göre 0'dan birikime başlama zamanı.
Bismillah deyip başlıyorum.
Herkese iyi haftasonları

Bensendetutuklukaldim ben de öyle düşündüm canım. Hatta arabaların mtv leri ödenmedi henüz. İkisi 1000 TL ye yakın. Karta taksit yaptırmayı düşünüyorduk. Madem ki amaçlımız kart belasından kurtulmak mtv leri o paradan nakit ödeyeceğiz.

eglencelizambak çok sevindim tatilinin iyi geçmesine.
Tatilin ortasında eve dönmek zorunda kaldık izinler iptal olduğu için. Yurtdışına çıkacaktık ertesi ğin. Bilet ücretlerimizi hala iade etmediler. Pazartesi arayacağım bakalım ne diyecekler.

Merhaba hanımlar

M maviduvar1 tl kalmak ya da varolan borçları ödemek mantıklı
Öyle düşündük canım yani daha doğrusu ben düşündüm. Eşim pek anlamıy para pul işlerinde.
Taksit yaptırsak aylık yine 300 olacak en az. Zaten karttan kurtulmak istiyoruz. O zaman nakit yaşama adım atalım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…