Canım şu an tl de beklemedeyim.Varyemez canım altın, Euro ve dolar almak için beklediğin bi rakam var mı? Şunun altına düşerse alırım dediğin bi miktar.
Uzun zamandır piyasayı takip etmediğim için normali nedir, şu anda çok mu yüksek kıyaslama yapamıyorum.
Euro 3.20 ve altına gelirse alabilirimDonukPudra eglencelizambak ufak bi ev kazası geçirdim. yaralarım var. özellikle yüzümdekiler çok can sıkıcı. çok teşekkür ederim.
Varyemez Euro ve altın da alma limitin nedir canım. çok teşekkür ederim.
Allah kolaylık versin canımMerhabalar kızlar
bugün arabanın sigortası ve evin dask i için 520 tl ödedim.. Tapu değişimi için 300 tl eşime verdim. Akşama da 600 tl bakıcının maaşını ödeyeceğim.. Akşam üzeri de 150-250 tl arası bir miktar yatıracağım kredi kartına.. 150 tl borcum var ama bu ay biraz fazla alışveriş yaptım onun için 150 tl den fazlasını ödeyeceğim hazır elimde para varken...
Yarın da tüvtürk te arabanın muainesi var.. 200 lirada oraya
Birikim yok bu ay
Çok çok geçmiş olsun . Rabbim şifalar versinDonukPudra eglencelizambak ufak bi ev kazası geçirdim. yaralarım var. özellikle yüzümdekiler çok can sıkıcı. çok teşekkür ederim.
Varyemez Euro ve altın da alma limitin nedir canım. çok teşekkür ederim.
Allah kolaylık versin canım
aa bu da farklı bir yöntem bu pazar da biraz da böyle yapayım. teşekkür ederimbende doğrayıp blendrdan çekip şeker atıp kaynatıyorum ve küçük şişelere doldurup dipfrize atıyorum sonra çıkarıp üzerine su ekliyorum. konsantre gibi oluyo.
benim kızımda eylülde başlayacak 1. sınıfa 6 yasında ama ben pek göstermiyorum cünkü ögretmen tavsiyesi okuma yazma ögretmeyın okulda sıkılıyor diyorlar herseyi burda ögrensin diyor bi sekle alısınca bırakmıyor onu diyor eglencelizambakÇocuklarla dışarda bişeyler yedik.
Dondurma derken paracıklar gitti . Sefaları olsun yavrularımın.
Agustos ayını bekliyorum para biriktirmek için.
Küçük kuzuma yazmayı öğretmeye çalışıyorum ( 5,5 yaşında) , 1 eylülde 1. Sınıfa başlayacak. Zorlanmasın
niye her akşam gidiyorsunuz canım?Kızlar arabayı muayeneye götürdüm 245 tl tuttu..
Yemek yapayım dedim , eşim anneme gidelim diyince bişey diyemedimher akşam gidiyoruz yemeği yap anneme söyle o yapmasın orda yeriz dedi
niye her akşam gidiyorsunuz canım?
madem yapıyorum evde yiyiverelim deseydin
Ağustosun 6 sında gideceklerAllah sabır versin. İnşallah kardeşi yakın zamanda gider
her akşam mı gidiyorsunuz? eşiniz sıkılmıyor mu? anne evi olsa bile insanın evi başka olur yani. ben daha 10 günlük gelinim, evimden çıkmak istemiyorum. aileme de çoook düşkünümdür.Kızlar arabayı muayeneye götürdüm 245 tl tuttu..
Yemek yapayım dedim , eşim anneme gidelim diyince bişey diyemedimher akşam gidiyoruz yemeği yap anneme söyle o yapmasın orda yeriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?