BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kötü olmuş ya
Bilet ücretlerini iade ederler kısa sürede diye düşünüyorum canım

Kötü olmuş ya
Bilet ücretlerini iade ederler kısa sürede diye düşünüyorum canım
Umuyorum canım. İzinler iptal edildikten bir gün sonra yurtdışına çıkacaktık. Biz gittikten sonra iptal edilseydi ne olurdu bilmiyorum. Hemen dönemezdik. Çok zor olurdu bizim için.

Varyemez canım altın, Euro ve dolar almak için beklediğin bi rakam var mı? Şunun altına düşerse alırım dediğin bi miktar.
Uzun zamandır piyasayı takip etmediğim için normali nedir, şu anda çok mu yüksek kıyaslama yapamıyorum.

İnşallah iyi olacaksın moralini bozma canım

günaydın hanımlar. dün ilk defa eşimle pazara çıktık. yeşillikler, meyve-sebze toplamda 70 TL tuttu. tek tek fiyatları hatırlamıyorum. haftalık yiyeceklere ilave kış için 2 kg kadar bamya, 4 kg vişne, 4 kg şeftali aldık aldık. bunları hatırlıyorum amabamya 12 TL, vişne 4.5 TL, şeftali 2.5 TL. vişneleri hemen ayıkladık, yıkadık ve poşetlere koyup dondurucuya attık. şeftalileri de soyduk, dilimledik ve üzerine çok az şeker serpip onları da dondurucuya attık. bamyaları da babanneme götürdük, o ayıklayacak annem de şoklar sonra alır eve getiririm. herkese bol birikimli günler dilerim.

annemden gördüm. soğuk tatlılarda kullanıyor veya komposto yapıyor. tatlılarda bazen dilim dilim bazen de blenderdan çekip sos haline getirerek kullanıyor canım. ben genelde komposto yaparım sanki.
bende doğrayıp blendrdan çekip şeker atıp kaynatıyorum ve küçük şişelere doldurup dipfrize atıyorum sonra çıkarıp üzerine su ekliyorum. konsantre gibi oluyo.

Günaydın kızlar
Dün o kadar yorulmuşum ki...
Bugün alışveriş yapmam lazım . Yemeklikler azalmış.
Dondurucuya koyacagım sebzeler için agustosu bekliyorum.
M maviduvar1 hastasın galiba , geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…