Kötü olmuş ya@pinarzengin34 ben de öyle düşündüm canım. Hatta arabaların mtv leri ödenmedi henüz. İkisi 1000 TL ye yakın. Karta taksit yaptırmayı düşünüyorduk. Madem ki amaçlımız kart belasından kurtulmak mtv leri o paradan nakit ödeyeceğiz.
eglencelizambak çok sevindim tatilinin iyi geçmesine.
Tatilin ortasında eve dönmek zorunda kaldık izinler iptal olduğu için. Yurtdışına çıkacaktık ertesi ğin. Bilet ücretlerimizi hala iade etmediler. Pazartesi arayacağım bakalım ne diyecekler.
MerhabaMerhaba birikimci hatunlar.
Umuyorum canım. İzinler iptal edildikten bir gün sonra yurtdışına çıkacaktık. Biz gittikten sonra iptal edilseydi ne olurdu bilmiyorum. Hemen dönemezdik. Çok zor olurdu bizim için.Kötü olmuş ya
Bilet ücretlerini iade ederler kısa sürede diye düşünüyorum canım
İnşallah iyi olacaksın moralini bozma canımHerkese günaydın
@amelia2 nasılım ben de pek bilmiyorum. Bana göre hep böyle kalacağım, eşime göre geçecek. Bana göre hiç değişiklik yok, eşime göre iyileşiyor.
Tedavim devam ediyor. Allah'ın izniyle inşallah iyi olurum.
ben olsam TL olarak bekletirdim. altın da dolar da fırladı gitti. şu an normal seyirde değil diye düşünüyorum. bu arada geçmiş olsun, rabbim şifa versin.Bi yerden 3000 TL kadar param gelcek. bu parayı siz olsanız Nasıl değerlendirirsiniz.
annemden gördüm. soğuk tatlılarda kullanıyor veya komposto yapıyor. tatlılarda bazen dilim dilim bazen de blenderdan çekip sos haline getirerek kullanıyor canım. ben genelde komposto yaparım sanki.Janita şeftaliyi ne yapıyorsun çıkarınca?
bende doğrayıp blendrdan çekip şeker atıp kaynatıyorum ve küçük şişelere doldurup dipfrize atıyorum sonra çıkarıp üzerine su ekliyorum. konsantre gibi oluyo.annemden gördüm. soğuk tatlılarda kullanıyor veya komposto yapıyor. tatlılarda bazen dilim dilim bazen de blenderdan çekip sos haline getirerek kullanıyor canım. ben genelde komposto yaparım sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?