BİRİKİMCİ HATUNLAR

bereket olsun canım
eğer izinler açılmazsa dövize çevire bilirsin.
sanki Tl olunca hemen harcanıyor gibi geliyor bana
Şu anda döviz ve altının çok yüksek olması nedeniyle TL olarak kalsın dedik. Tabi izinler açılırsa o da kalmaz.
Sağol canım

Kızlar iyi gecelerr

Bugün 5 bin lira geldi bir yerden 2300 lirasını eşime inşaatt için verdim sonraa 295 euro yaptım ve kızımın hesabına yatırdım toplamda 500 eurosu oldu onu da tl hesabı gibi katılım hesabına çevirdim... 140 tl mazot aldım depoyu fulledim... Kalan parayı napsam diye düşünüp duruyorum

eglencelizambak bence de ailenin yanına gitmelisin tatil içinde tatil süper fikir eşimin kardeşi de yurtdışından geldiğinde öyle yapıyor... Ailesinin yanına geliyor sonra da tatile gidiyor... Bu yıl 2 tatil yaptılar hatta birisinde yurtdışına çıktılar 2-3 günlüğüne Yunanistan a gittiler birisi de akdeniz Süper geçmiş tatilleri

Ruya bende en mantıklısının tatildeyken , başka bi tatil olduğuna karar verdim
Sende kalan parayı $ ya da tl olarak tutabilirsin. ytd[/QUOTE]

Günaydın canlar
bugün arkadaşla yürüyüş yapacagız
sonra bi parkta otururuz (çokkk büyük bi yer)
Termusa sıcak su koyup, orada kahve veya çay içeriz diye düşündüm.
para harcamak istemiyorum ama bi kaç magazaya bakıcam.
Belki elbiseler ucuzlamıştır. Valizde bakmalıyım. 1 Büyük , 2 kabin boy

annemin bezleri ve su faturasına 400 tl verdim. 33 tl de halımı yıkamadan gelince verdim.. Sabah markette de 25 tl harcadım...

Bu akşam evlilik yıldönümümüz eşime de yemek ısmarlayacağım off bu ay çok harcamamız oldu yaaa

Uçak bileti 1000 € diyorsunuz bu durumda bir haftalık tatil 800 € ya gelmiş gibi oluyor

Eğer 2. Şıkta dönüş tarihini istediğiniz güne ayarlayabiliyorsanız , otele gidin , oradan ailenizin yanına geçersiniz

seyahat acentasına bi sorayım, bakalım dönüş tarihde degişiklik yapabiliyor muyuz.
teşekkür ederim

Eşinle nice evlilik yıldönümlerine

Günaydın kızlar
Ruya cım nice yıllara
Dün aylar önce sipariş verdiğim balkon dolabım takıldı. 700 lira dedi. Kenara koyduğumuz 1000 liraya dokunmak istemiyoruz. Para lazım. Bana çok ilginç bir yerden iş için Bi davet geldi. 6-7 ay sonrası için. O zamana ülkenin hali ne olur bilmiyorum ama ben teklifi kabul ettim. Neyse dolap parasını maaştan vermeye çalışacağız

Eşinle nice evlilik yıldönümlerine

Teşekkürler kızlarr

Akşam yemeğe gittik eşime verdim cüzdanımı ne kadar ödedi bilmiyorum.. eve gelirken tek gül almış Fazlasını zaten istemem her yıl kurutup saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…