- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
bereket olsun canımBence öylesi mantıklı olureglencelizambak
Ellerine sağlık bu arada
Bugün 1000 TL attık kenara. İzinler açılırsa harcanır güder. Açılmazsa durur kenarda
Şu anda döviz ve altının çok yüksek olması nedeniyle TL olarak kalsın dedik. Tabi izinler açılırsa o da kalmaz.bereket olsun canım
eğer izinler açılmazsa dövize çevire bilirsin.
sanki Tl olunca hemen harcanıyor gibi geliyor bana
[/QUOTE]Ruya bende en mantıklısının tatildeyken , başka bi tatil olduğuna karar verdim
Sende kalan parayı $ ya da tl olarak tutabilirsin. ytd
Günaydın
bu seneki tatilimiz bitti.
2017 uçak biletleri satışa çıktı.(temmuz için düşünüyorum)
Şimdiden alırsam 3 kişilik bilet yaklaşık 1.000 €
bu şekilde ailemin yazlıgında güzel bi tatil geçirebilirim.
Böyle mi yapsam ? (Orada da bolca para harcıyorum )
bu şekilde anneanne ve dedelerinide görüyorlar.
YOKSA
5 yıldızlı otellerde (antalya, izmir...) bir hafta tatil (herşey dahil) + gidiş - dönüş uçak bileti = 1.800 € ( 3 kişilik)
Hangisini seçsem ? Düşünüyorum işin içinden çıkamadım.
??????????
Akıl veren olursa çok sevinicem
seyahat acentasına bi sorayım, bakalım dönüş tarihde degişiklik yapabiliyor muyuz.Uçak bileti 1000 € diyorsunuz bu durumda bir haftalık tatil 800 € ya gelmiş gibi oluyor
Eğer 2. Şıkta dönüş tarihini istediğiniz güne ayarlayabiliyorsanız , otele gidin , oradan ailenizin yanına geçersiniz
Eşinle nice evlilik yıldönümlerineannemin bezleri ve su faturasına 400 tl verdim. 33 tl de halımı yıkamadan gelince verdim.. Sabah markette de 25 tl harcadım...
Bu akşam evlilik yıldönümümüz eşime de yemek ısmarlayacağım off bu ay çok harcamamız oldu yaaa
Eşinle nice evlilik yıldönümlerine
Günaydın kızlar
Ruya cım nice yıllara
Dün aylar önce sipariş verdiğim balkon dolabım takıldı. 700 lira dedi. Kenara koyduğumuz 1000 liraya dokunmak istemiyoruz. Para lazım. Bana çok ilginç bir yerden iş için Bi davet geldi. 6-7 ay sonrası için. O zamana ülkenin hali ne olur bilmiyorum ama ben teklifi kabul ettim. Neyse dolap parasını maaştan vermeye çalışacağız
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?