- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
ben dolmalık biber temizleyip yıkıyorum sularını iyice süzüldükten sonra zaten biraz daha küçülüyor . birer pişimlik olarak poşete koyup buzluğa atıyorum , yer sorunun olmaması için biberleri içiçe geçirip poşetin havasını da alırsan fazla yer kaplamıyor . pişireceğim zamanda içi hazırlayıp biberleri hemen dolduyorum salçalı sıcak ile pişiriyorum , biberleri çözdürmeyeceksin don halinde olacak ...Teşekkür ederimeglencelizambak ben de barbunya alıp koyacağım. Hafta sonu şehir dışına çıkacağım. Haftaya çarşamba alırım inşallah
Patlıcan ve biber közleyip koyacağım.
Dolmalık biber de koymak istiyorum ancak Nasıl koyacağımı bilmiyorum
Merhaba aldiklarını güle güle kullan canım.Günaydın gençler
telefonumu aldım dün.
güzel bi valiz , termus ve izotermli çanta aldım arabaya.
20 kilo domates aldım.dondurucuya koydum.
15 porsiyonluk salatalık rendeledim dondurucuya attım.
birazdan da kurabiye yaparım.
sağolMerhaba aldiklarını güle güle kullan canım.
Kış hazırlıkların da bereketli olsun.
Hahahaha, canım çok geçmiş olsun.Merhaba hanımlar
Güzel bir hafta olması dileğiyle
Dün eşim kahvaltı hazırlarken elini kestirdi sonrasında da bayıldı söylediğine göre onu kan tutmuş ben gene de kardiyolojiden randevu aldım gitsin muayene olsun diye.
Dün atraksiyon yaşadık her zamanki gibi soğuk kanlı davranarak olayı atlatmaya çalıştım Ben yerde görünce benimkini öldüğünü bile düşünmeye başladım. Ama çocuklar için hayatta ve ayakta kalmam lazım diye düşünerek hareket etmeye çalıştım.
Geçmiş Olsun canımMerhaba hanımlar
Güzel bir hafta olması dileğiyle
Dün eşim kahvaltı hazırlarken elini kestirdi sonrasında da bayıldı söylediğine göre onu kan tutmuş ben gene de kardiyolojiden randevu aldım gitsin muayene olsun diye.
Dün atraksiyon yaşadık her zamanki gibi soğuk kanlı davranarak olayı atlatmaya çalıştım Ben yerde görünce benimkini öldüğünü bile düşünmeye başladım. Ama çocuklar için hayatta ve ayakta kalmam lazım diye düşünerek hareket etmeye çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?