- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Tesekkur ederim canim. Bende kış hazırlıklarına yazlıkları kaldırırken bu sene giymediğim yada az giydiğim gelecek yılda muhtemelen giymeyecegim kıyafetleri veriyorum iyi oluyor hem yenilere yer açılıyor hemde birileri faydalanıyor.kulkedisi30 güle güle kullan canım
Varyemez bereketli olsun inşallah
Ben de bugün bayağı alışveriş yaptım. Yelek, pantalon, bu sene moda olan etnik elbiselerden ve bluz aldım. En kısa zamanda dolabıma el atıp yıprananları vereceğim
Benim de çok kıyafetim var. Hesabını veremeyiz gibi geliyor banaTesekkur ederim canim. Bende kış hazırlıklarına yazlıkları kaldırırken bu sene giymediğim yada az giydiğim gelecek yılda muhtemelen giymeyecegim kıyafetleri veriyorum iyi oluyor hem yenilere yer açılıyor hemde birileri faydalanıyor.
Birde bu kadar kıyafetin hesabını nasıl vereceğim bilmiyorum
Allah beterinden korusun canımherşey masraf ya
buzdolabının kapağı kırıldı gitti 250 daha
çok sevindim.Ellerine sağlıkeglencelizambak
Malesef oluyor öyle masraflar. Daha beteri olmasın inşallahkulkedisi30
Maaşımın Maili geldi bugün. Çok şükür rabnşme. Maaşım 7 bine dayandı. Ek ücretim de oluyor. Emeklerimin, uykusuz gecelerimin streslerimin karşılığını verdi Rabbim
Allah beterinden korusun canım
Ellerine sağlıkeglencelizambak
Malesef oluyor öyle masraflar. Daha beteri olmasın inşallahkulkedisi30
Maaşımın Maili geldi bugün. Çok şükür rabnşme. Maaşım 7 bine dayandı. Ek ücretim de oluyor. Emeklerimin, uykusuz gecelerimin streslerimin karşılığını verdi Rabbim
Kötü olmuş[/QUOTE][lece-prenses, post: 47638495, member: 304039"]herşey masraf ya
buzdolabının kapağı kırıldı gitti 250 daha
haklısın daha ucuzunu alayım bende.hemde fazladan bi ülke daha gezmiş olunuyoreglencelizambak çok sağol Can'ım. Ben de sana bayılıyorum biliyorsun değil mi
Ben her zaman daha ucuzu tercih ederim. Biraz Zaman kaybın olabilir ama kitap okuyarak değerlendirebilirsin o Zamanı
Ben de Kamboçya biletlerine bakıyorum uygun bulur bulmaz alacağım
Oradan davet edildim. Ben eğitim vereceğim. Önce uzak filan diye pek sıcak bakmadım ama sonradan Bi delilik yapmaya karar verdim.haklısın daha ucuzunu alayım bende.hemde fazladan bi ülke daha gezmiş olunuyor
Kamboçya'lı bi arkadaş vardı dil kursunda (dünyanın her yerinden insanlarla tanıştım kursum sayesinde)
Çok pahalı biletler diye anlatırdı (tabi buradan dahada pahalıdır )
Gezmeye mi gidiyorsun ? Egitim felan mı ?
Kötü olmuş
kesin gitOradan davet edildim. Ben eğitim vereceğim. Önce uzak filan diye pek sıcak bakmadım ama sonradan Bi delilik yapmaya karar verdim.
Yıllar önce Güney Amerika'dan davet edilmiştim. Gitmedim. Hala içimdedir
Tüm masraflarımı karşılayacaklar. Ama ailemi de götüreceğim. Onun için en ucuzunu bulmaya çalışıyorum
Teşekkür ederimkesin git
tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?