BİRİKİMCİ HATUNLAR

Tesekkur ederim canim. Bende kış hazırlıklarına yazlıkları kaldırırken bu sene giymediğim yada az giydiğim gelecek yılda muhtemelen giymeyecegim kıyafetleri veriyorum iyi oluyor hem yenilere yer açılıyor hemde birileri faydalanıyor.
Birde bu kadar kıyafetin hesabını nasıl vereceğim bilmiyorum

Benim de çok kıyafetim var. Hesabını veremeyiz gibi geliyor bana
Ben uzun zamandır alışveriş yapmıyordum. Bu ay abarttım. Zaten hep öyle oluyor. Almıyorum almıyorum. Sonra durduramıyorum kendimi
En son ocak ayında böyle Bi patlama yaşamıştım

Ellerine sağlık eglencelizambak
Malesef oluyor öyle masraflar. Daha beteri olmasın inşallah kulkedisi30
Maaşımın Maili geldi bugün. Çok şükür rabnşme. Maaşım 7 bine dayandı. Ek ücretim de oluyor. Emeklerimin, uykusuz gecelerimin streslerimin karşılığını verdi Rabbim

çok sevindim.
güçlü kadınlara hayranım
Yeni maaşın hayırlı olsun.
bende bugün aylık gelirimin 160 € arttırıldıgını ögrendim.
formasyona gidip sigortam yattıgı için devlet prim vermiş 3 ay boyunca :)

Bişey danışıcam size
uçakla gitmeye karar vermiştim en son biliyorsunuz.
Air france'dan bilet bakarken paris -istanbul uçuşu pahalı
paris - amsterdam (3 saat amsterdamda bekleme süresi var ) oradanda
amstrdam - paris uçuşunun çok daha ucuz oldugunu gördüm ( 800 € )
en az 200 € daha ucuz.
Ne yapsam bilemedim.
sanki amsterdam aktarmalı alsam iyi olur gibi geliyor
sizce ne yapsam ?

eglencelizambak çok sağol Can'ım. Ben de sana bayılıyorum biliyorsun değil mi
Ben her zaman daha ucuzu tercih ederim. Biraz Zaman kaybın olabilir ama kitap okuyarak değerlendirebilirsin o Zamanı
Ben de Kamboçya biletlerine bakıyorum uygun bulur bulmaz alacağım

Allah beterinden korusun canım

[lece-prenses, post: 47638495, member: 304039"]herşey masraf ya
buzdolabının kapağı kırıldı gitti 250 daha
Kötü olmuş[/QUOTE]

Tesekkürleri hanimlar. Oldu artık yapacak bişey yok.
M maviduvar1 masallah Allah bereket versin canım. Para kolay kazanılmıyor malesef . hakettin sen

haklısın daha ucuzunu alayım bende.hemde fazladan bi ülke daha gezmiş olunuyor
Kamboçya'lı bi arkadaş vardı dil kursunda (dünyanın her yerinden insanlarla tanıştım kursum sayesinde)
Çok pahalı biletler diye anlatırdı (tabi buradan dahada pahalıdır )
Gezmeye mi gidiyorsun ? Egitim felan mı ?

Oradan davet edildim. Ben eğitim vereceğim. Önce uzak filan diye pek sıcak bakmadım ama sonradan Bi delilik yapmaya karar verdim.
Yıllar önce Güney Amerika'dan davet edilmiştim. Gitmedim. Hala içimdedir
Tüm masraflarımı karşılayacaklar. Ama ailemi de götüreceğim. Onun için en ucuzunu bulmaya çalışıyorum

kesin git
tebrik ederim

Günaydın kızlar
kıyafet alanlar iyi günlerde giyin
Ben rejimdeyim o yüzden sadece eşime ve kızıma kıyafet alışverişi yapıyorum kendime pek bişey almıyorum Hamile kalmadan önce 10 kg kadar almıştım üstüne de hamilelikte ve sonrasında da toplamda 33 kg aldım
26.5 kg verdim daha 15 -16 kg vermem lazım onları verince sanırım bir alışveriş yapabilirim

Bankadan eşim 30 bin kredi çekti kızlar... Aylık 1100- 1200 civarı ödemesi olacak.. Ve inşaatı tamamlamak üzereyiz.. Bu paradan sonra biraz daha ihtiyacımız olacak ama onları kredi kartına taksit yapmayı düşünüyoruz.. Tahminimce 5-6 ay sıkıntı çekeriz ondan sonra biraz rahatlarız gibi duruyor inşallah sorun yaşamayız

Dün markete gittik eşimle kızımın bezleri tuvalet kağıdı falan derken 140 tl ve 24 tl ödedim. Bugün kıpırdamayacağım bile Çok harcadık bir kaç gündür

Ayrıca önceki gün ufak çaplı bir kaza atlattık kızımla.. Bankadan para çekmek için belediyeye bindik ve belediyenin önüne bir araç fırladı ve kaza yaptılar Allahtan arkadaydık ve biraz sarsılmanın dışında ikimize de bir şey olmadı ama eşim çok korktu ve bizi almaya geldi.. Bindirmedi tekrar otobüse

Bu arada eglencelizambak maşallah ben bu kadar kışlık hazırlamıyorum Eşime bugün ne pişireyim desem ne istersen onu pişir farketmez.. sen yemiyorsun zaten diyip kenara çekiliyo
kulkedisi30 kötü olmuş ama sağlık olsun..
M maviduvar1 hayırlısı olsun güle güle harca

Ruya cım maşallah Nasıl verdin o kadar kiloyu. Tebrik ederim canım
Allah ödeme kolaylığı versin inşallah canım

Bizde yarın yola çıkıyoruz..inşallah güzel geçer tatilimiz. .Bugün birseyler alacağım. .buzdolabini temizleyecegim..valiz hazırlanacak .çok çalışmam lazım çok. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…