- 10 Ağustos 2013
- 1.981
- 3.316
- 158
evet çok değişik bi şeyse. orjinal bi şeyse ben de dayanamam . yani bi de fiyatı da önemli tabi. çok beğensem de pahalı bi şeyse almam kesinlikle@demirlekeeglencelizambak bende de çok var. eskiden çok çok fazla alırdım. 2 senedir frenledim kendimi. bazen yine abarttığım oluyor ama hiç eskisi gibi değilim.
çok olunca az kullanılıyor. yıpranmıyor. ancak modası geçiyor. modası geçince de ama ben bunu doğru dürüst giymedik ki diye diye veriyorum.
şimdi gerçekten çok beğenirsem ya da değişik birşeyse alıyorum.
ben de çok pahalı ise almam. geçen bir elbise denedim. çok güzeldi. bayıldım resmen elbiseye. 180 tl dedi. almadım bende.. şimdi de unuttum gitti.evet çok değişik bi şeyse. orjinal bi şeyse ben de dayanamam . yani bi de fiyatı da önemli tabi. çok beğensem de pahalı bi şeyse almam kesinlikle
180 tl miiiben de çok pahalı ise almam. geçen bir elbise denedim. çok güzeldi. bayıldım resmen elbiseye. 180 tl dedi. almadım bende.. şimdi de unuttum gitti.
ekim sonu açìlırİnşallaheglencelizambak
Hepimiz yaşayalım.
Bu arada Pegasus hala açmadı uçuşları değil mi?
Sadece marta kadar bir kampanya yapmış.
O kampanyayı da görmüştüm ancak biz okul açık iken pek çıkamıyoruz. Ancak mayıstaki resmi tatillerde gidebiliriz bir yerlere Allah izin verirse.ekim sonu açìlır
her sene öyle oluyor.
şimdiki kampanya %20 indirim ama
geçenlerde çok süper kampanya yaptìlar (22 eylüldü) % 50 indirim vardı mart sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?