BİRİKİMCİ HATUNLAR

Beth18 M maviduvar1 @mavi_patikli ne akla hizmet bu kadar çanta , ayakkabı ve kıyafet alıyorum bilmem.
kıyafetlerimi (hiç giyilmemiş) hediye verdim nisanda . Bi kucak dolusuydu
ayakkabı konusunda kendime söz verememde çanta almayacagım yaza kadar.
Artık zevk vermiyor bu kadar eşya. Eskiden zevk alırdım. Neden aldımki bunları diye kızdım kendime.
ne kadar çok tüketmişim. Gerek yok. Şık olmak için sayısını bilmedigim kadar eşya anlamsız. 3 kocaman kutu dolusu takıda cabası
yaza kadar takı ve çanta yok

benim de ayakkabım çok . çantam çok . kıyafetim çok .
ben de hep indirimleri takip ederim. o şekilde alışveriş yaparım.. ama artık ben de kendime almama sözü verdim. yazlık da kışlık da yeteri kadar giysi var çünkü.

@demirleke eglencelizambak bende de çok var. eskiden çok çok fazla alırdım. 2 senedir frenledim kendimi. bazen yine abarttığım oluyor ama hiç eskisi gibi değilim.
çok olunca az kullanılıyor. yıpranmıyor. ancak modası geçiyor. modası geçince de ama ben bunu doğru dürüst giymedik ki diye diye veriyorum.
şimdi gerçekten çok beğenirsem ya da değişik birşeyse alıyorum.

evet çok değişik bi şeyse. orjinal bi şeyse ben de dayanamam . yani bi de fiyatı da önemli tabi. çok beğensem de pahalı bi şeyse almam kesinlikle

evet çok değişik bi şeyse. orjinal bi şeyse ben de dayanamam . yani bi de fiyatı da önemli tabi. çok beğensem de pahalı bi şeyse almam kesinlikle
ben de çok pahalı ise almam. geçen bir elbise denedim. çok güzeldi. bayıldım resmen elbiseye. 180 tl dedi. almadım bende.. şimdi de unuttum gitti.

bende cok begenırsem fıyatı 500 olsun alıyorum ama şöyle onu da alayım bunu da alayım demıyorum gercekten ıhtıyac ise alıyorum bırde cok magaza dolaşmıyorum cunku dolaştıkca ınsanın alası gelıyor
takım yok denecek kadar az
çantam ayakkabım bence kararında
ama spor ayakkabı ıstıyorum
borçlardan ona sıra gelmıyo

Ayakkabı bot çizme vs ne kadar almamış olsam da gene de evde saymaya kalkam abartısız 30 40 çifti bulabilir belki daha fazla
Ama çanta kullanmıyorum arabayı aldığımdan beri sadece elimde taşınabilir türden çanta kullanıyorum.
Giysi olarak da yıllardır epey birikim yapmışım o nedenle sadece değişik değişik dış giysisi olarak tunikler alıyorum.
Kullanmadığımı dağıtıyorum.

M maviduvar1 şok oldum rakamı görünce .çok yükselmiş. Geri çekilebilir bence €
Dolara çok şaşırmadım çünkü devletin sene sonu beklentisi 3,10'du ve bunu açıklamışlardı çok önce.
sterlinde çok düştü bugün .

İnşallah eglencelizambak
Hepimiz yaşayalım.
Bu arada Pegasus hala açmadı uçuşları değil mi?
Sadece marta kadar bir kampanya yapmış.
ekim sonu açìlır
her sene öyle oluyor.
şimdiki kampanya %20 indirim ama
geçenlerde çok süper kampanya yaptìlar (22 eylüldü) % 50 indirim vardı mart sonuna kadar

ekim sonu açìlır
her sene öyle oluyor.
şimdiki kampanya %20 indirim ama
geçenlerde çok süper kampanya yaptìlar (22 eylüldü) % 50 indirim vardı mart sonuna kadar
O kampanyayı da görmüştüm ancak biz okul açık iken pek çıkamıyoruz. Ancak mayıstaki resmi tatillerde gidebiliriz bir yerlere Allah izin verirse.

eglencelizambak M maviduvar1 € arttıkça inanılmaz mutlu oluyorum.
Genelde herkes yatırım aracı olarak doları tercihi ediyor. Euro olarak biriktirenlere çok nadir denk geliyorum. Takip ettiğim kadarıyla euro, dolar kadar ani iniş çıkış göstermiyor. Benim tercih sebebim buydu. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz hanımlar.
Dip not: Hepi topu 400 eurom var Ama devamı gelicek inşallah

selam arkadaşlar..
bu grubu dün keşfettim hemen kk ya üye olup sizi buldum.. ilk yazışmanızdan okumaya başladım 20.sayfadayım:) az az okuyup ilerleyecem.. ama mesaj yazmakta geç kalmak istemedim. Dün iş çıkışına yakın sizin yazıları okuyunca öyle heveslendim kii eve varır varmaz bi kumbara yaptım:) şimdi sizin yardımınızla ben de birikime başlamak istiyorum:) bana ilk öneriniz ne olur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…