- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
benim gelirim euro .eglencelizambak M maviduvar1 € arttıkça inanılmaz mutlu oluyorum.
Genelde herkes yatırım aracı olarak doları tercihi ediyor. Euro olarak biriktirenlere çok nadir denk geliyorum. Takip ettiğim kadarıyla euro, dolar kadar ani iniş çıkış göstermiyor. Benim tercih sebebim buydu. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz hanımlar.
Dip not: Hepi topu 400eurom var Ama devamı gelicek inşallah
hosgeldinbana kimse birsey yazmadı amacok heveslenerek yazmıştım
canim internetten mi aldin ?1000 gbp aldım
ben yeni başlayacam birikime inşallah. 11 ay oldu evleneli.. düğünümüzü biz yaptığımız için borçlar anca bitti. Artık ben de birikim yapmak istiyorum. aylık Gelirim 2500 tl. Eşimin 2000 tl. Sadece kart borcumuz kaldı. Kiradayım, elektrik su aidat ödemeleri var. bu aydan itibaren birikim yapmaya niyetliyim. Nasıl ve nerden başlayayım arkadaşlar??hosgeldin
fark etmemisim yazini
birikim yapiyor musun yoksa yeni mi basliyorsun
birikim yapiyorsan ya da tasarruf nelerdir ?
M maviduvar1 dün tesadüf burayı keşfettim ve hevesle eve gidince kumbara yaptım ( cam kavanozdan) cebimde siftah olsun diye 30 tl aldım kumbarama attım. Eşimde gelince 10 tl attı bismillah diyip. ama artık ilerde ev peşinatı olması için birikim şart. daha çocuk da yokken köşeye birşey atmak gerek.zelalke öncelikle kendine bir kumbara edin. eve gelince cebindeki bozuk paraları ona at. ben kağıt 5 liraları da atıyorum.
aylık gider durumunuza göre birşeyler yaparsın.
ben her ayın başında giderleri yazaıyorum. 2 gr altın ve 100 Euro yu sanki elektrik su faturasıymış gibi bu gider listesine yazıyorum. sen de kendi durumuna göre 3-5 ayırırsın.
sonra mmutfakta hiçbirşeyi ziyan etmiyoruz. birikim topiklerini okuya okuya herşeye para gözüyle bakar olıuyorsun bir zmaan sonra.
Evetcanim internetten mi aldin ?
dunden beri cok dustu.
bu aralar pek yapılmıyor.M maviduvar1 ay sonunda birikim listesi açıklama varmış. eski yazılardan okumuştum devam ediyor mu o.
Format aylıktı. Her ayın sonunda o ay ki birikimi yasıyorduk.M maviduvar1 F farmasi neden yapılmıyoki artık.. şimdi biz günlük kumbaraya attıklarımızı mı söylesek.. yoksa aylık mı paylaşalım.. format nasıl arkadaşlar
Allah bereket versin..Merhaba hanımlar mutlu huzurlu sabahlar
Nihayet ekders de yattı Allah bereket versin 626 tl sanıyordum 589 tl yatmış % 20 lik vergi dilimine girmişim.
ben yeni başlayacam birikime inşallah. 11 ay oldu evleneli.. düğünümüzü biz yaptığımız için borçlar anca bitti. Artık ben de birikim yapmak istiyorum. aylık Gelirim 2500 tl. Eşimin 2000 tl. Sadece kart borcumuz kaldı. Kiradayım, elektrik su aidat ödemeleri var. bu aydan itibaren birikim yapmaya niyetliyim. Nasıl ve nerden başlayayım arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?