BİRİKİMCİ HATUNLAR

Evet bu ay ilk defa alacağımız maaşlar yüklü borçlara gitmeyecek. yakıt da bu ay ödeme başlıyo toplam 500 $. (kömür parası)
500 kira
500 kk
250 sabit bi gider var her ay vermemiz gereken
100 $ yakıt 1. taksit.
150 elektrik su aidat olsun
bu durumda toplam ( 1705 tl ediyo toplamda ki bu ay eşim bir çok izin kullandığı için 1750 tl olacak maaşı)
farkettim de yazınca ne kadar da çokmuş. Ki düşünün geçen aya kadar 2000 tl hala düğün borçları ödüyorduk. Çok şükür onlar bitii.

günaydın kızlar günaydın zelalke bende senin gibi dün üye olup ilk mesajlarımı birikim topiklerine yazdım
ocak ayından beri takip ediyorum kk
tasarruf israf birikim konularında çok güzel şeyler öğrendim i öğreniyorum.
ocaktan beri oğlum için ayda 1 lira kumbarası yaptım her gün 1 lira atıyorum sene sonunda biriken parayla altın alıcam ayrıca her ay çeyrek almaya çalışıyorum ama ağustostan sonra alamadım ödemelerimiz fazla diye
bende birikimlere isimlendirip kendimce oyuna çevirmeye çalışıyorum bu işi okudukça da daha çok biriktiresim geliyor.

Darısı bana insallah ben de artık somut birşeyler biriktiririm. ayın 20 si maaşımı alıyorum eşimde 1 inde. Kendi maaşımın (2500 maaş alıyorum) 500 tl sini ev bütçesine ayıracağım gerisiyle bi bilezik yapmak istiyorum. Eşimin maaşı da yukarıda yazdığım giderlere verilecek.. şuanki hedefim bu inşallah yerine gelir. Tabi kumbarama günlük bozukluklar girmeye devam ediyo. ay sonunda onu da açıp sayarım :)

bir de arkadaşlar bişi soracam.. bulaşık tableti alacam bimin ürünü olan tabletten hiç kullanmadım. kullanan var mı önerir misiniz.. olumlu yorumlar gelirse bugün ondan alacam ve normalde diğer markaya (fairy) vereceğim ödeme farkını kumbarama atmayı düşünüyorum.

selam kızlar.
kardeşim özel üniye gidiyor bu sene. babam ödedi sağolsun ücreti. 650 TL servis ücreti oda bana kaldı.diğer kardeşimde kpss için kursa başladı. rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
kirama zam geldi 400 tl oldu
tayin ihtimalim var. aklınıza gelirsem dualarınız bekliyorum

Günaydın kızlar
Varyemez bereketli olsun.
Karttan 54 TL üyelik aidatı çekmişler. Bugün arayıp iadesini isteyeceğim.
hangi karttı? iş bankası yapmadı bu sene geri iade. bir kanun mu ne çıkmış dediler.

işbankası...
hatta şimdi arıyorum bakalım ne diyecekler

işbankası...
hatta şimdi arıyorum bakalım ne diyecekler
eskiden bankamatiklerde kart ücreti zorunluydu. ödeme talimatın falan yoksa.
artık o kaldırılmış. o yüzden bankalar kredi kartından almaya çalışıyorlar sanırım.
bana da yazarsın olur mu

Bende iş bankası kredi kartı kullanıyorum
Her yıl onlar benden mayısta kart aidatı kesiyor,hemen arayıp iadesini istiyorum ve yatırıyorlar sorun yok yani

Benim garanti ve akbank vermiyor geri ya. Otomatik ödeme olsada kesiliyor. İsterseniz kart aidatı olmayan bir kartımıza geçin bunu kapatın diyorlar. O kartlardada hiçbir kampanya yok.

Benim garanti ve akbank vermiyor geri ya. Otomatik ödeme olsada kesiliyor. İsterseniz kart aidatı olmayan bir kartımıza geçin bunu kapatın diyorlar. O kartlardada hiçbir kampanya yok.
@sempatik_kiz geri vermek zorunda
Kapatın kartı de ürküp hemen geri iadesini yapıyorlar, ben onlara aidat yedirmiyorum valla

Benim en aktif kullandığım banka. Kartı otomatik ödemesi döviz Euro vadeli hesabı. Belki de ondan iade ettiler.

Allah yardımcın olsun canım aklımdasın hep
bende iş bankasından aldım iademi haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…