- 24 Ağustos 2015
- 3.234
- 3.867
- 333
Merhaba hanımlar mutlu huzurlu sabahlar
Nihayet ekders de yattı Allah bereket versin 626 tl sanıyordum 589 tl yatmış % 20 lik vergi dilimine girmişim.
İngiliz sterliniGbp ne ?
Evet bu ay ilk defa alacağımız maaşlar yüklü borçlara gitmeyecek. yakıt da bu ay ödeme başlıyo toplam 500 $. (kömür parası)Kiranız düşükse Tek maaşla geçinmeyi deneyin
Yapabiliyorsanız Sizin maaşı hiç ellemeyin
Ya da şimdiye kadar borç olarak ne kadar ödüyorduysanız yine ödüyormuş gibi düşünüp o kadarı kenara koyup hiç ellemeyin
Bir de buradan öğrendiğim bir şey , kendinize zula yapın , eşinizin bilmediği paranız da olsun , her ay 100 atsanız bile yılda 1.200 yapar
Darısı bana insallah ben de artık somut birşeyler biriktiririm. ayın 20 si maaşımı alıyorum eşimde 1 inde. Kendi maaşımın (2500 maaş alıyorum) 500 tl sini ev bütçesine ayıracağım gerisiyle bi bilezik yapmak istiyorum. Eşimin maaşı da yukarıda yazdığım giderlere verilecek.. şuanki hedefim bu inşallah yerine gelir. Tabi kumbarama günlük bozukluklar girmeye devam ediyo. ay sonunda onu da açıp sayarım :)günaydın kızlar günaydınzelalke bende senin gibi dün üye olup ilk mesajlarımı birikim topiklerine yazdım
ocak ayından beri takip ediyorum kk
tasarruf israf birikim konularında çok güzel şeyler öğrendim i öğreniyorum.
ocaktan beri oğlum için ayda 1 lira kumbarası yaptım her gün 1 lira atıyorum sene sonunda biriken parayla altın alıcam ayrıca her ay çeyrek almaya çalışıyorum ama ağustostan sonra alamadım ödemelerimiz fazla diye
bende birikimlere isimlendirip kendimce oyuna çevirmeye çalışıyorum bu işi okudukça da daha çok biriktiresim geliyor.
hangi karttı? iş bankası yapmadı bu sene geri iade. bir kanun mu ne çıkmış dediler.Günaydın kızlar
Varyemez bereketli olsun.
Karttan 54 TL üyelik aidatı çekmişler. Bugün arayıp iadesini isteyeceğim.
işbankası...selam kızlar.
kardeşim özel üniye gidiyor bu sene. babam ödedi sağolsun ücreti. 650 TL servis ücretioda bana kaldı.diğer kardeşimde kpss için kursa başladı. rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
kirama zam geldi 400 tl oldu
tayin ihtimalim var. aklınıza gelirsem dualarınız bekliyorum
hangi karttı? iş bankası yapmadı bu sene geri iade. bir kanun mu ne çıkmış dediler.
eskiden bankamatiklerde kart ücreti zorunluydu. ödeme talimatın falan yoksa.işbankası...
hatta şimdi arıyorum bakalım ne diyecekler
iptal edip kartıma iade ettiler.eskiden bankamatiklerde kart ücreti zorunluydu. ödeme talimatın falan yoksa.
artık o kaldırılmış. o yüzden bankalar kredi kartından almaya çalışıyorlar sanırım.
bana da yazarsın olur mu
anladım sevindim. bende olmadı amaiptal edip kartıma iade ettiler.
@sempatik_kiz geri vermek zorundaBenim garanti ve akbank vermiyor geri ya. Otomatik ödeme olsada kesiliyor. İsterseniz kart aidatı olmayan bir kartımıza geçin bunu kapatın diyorlar. O kartlardada hiçbir kampanya yok.
Allah yardımcın olsun canım aklımdasın hepselam kızlar.
kardeşim özel üniye gidiyor bu sene. babam ödedi sağolsun ücreti. 650 TL servis ücretioda bana kaldı.diğer kardeşimde kpss için kursa başladı. rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
kirama zam geldi 400 tl oldu
tayin ihtimalim var. aklınıza gelirsem dualarınız bekliyorum
hangi karttı? iş bankası yapmadı bu sene geri iade. bir kanun mu ne çıkmış dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?