- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ne guzel ya cok özeniyorum böyle seylere ama ben nedense yapamıyorum namazda da bir turlu devamını getiremiyorum başlıyom adet olunca tekrar başlamaktadır zorlanıyorum öğleni kılsam aksam kılmıyom Allahım neolur banada su cuma saati namazlarımı düzgün kılmami için yardım et...şimdi işim yok bir abdest alsam bende arkadasın paylaştığı esmalardan çeksem.....,
Bu esmalar ne kızlar
Kaçırdım mı ben orayı acaba
bankadan mı alıyorsun yoksa alıp evde somut mu tutuyorsun?Kızlar napıyım yaa cevap verin kumbaramda param 1 gr altın parasını gecmiş gidip alsam mı gram geri kalanını da ay sonuna kadar biriktirip onularda birseyler yaparım diyom yoksa ay sonunu mu beklesem...
Kelin ilaci olsa basina surer cnm ben olsam alirdimKızlar napıyım yaa cevap verin kumbaramda param 1 gr altın parasını gecmiş gidip alsam mı gram geri kalanını da ay sonuna kadar biriktirip onularda birseyler yaparım diyom yoksa ay sonunu mu beklesem...
Bende de bu cep Esma kitabı var. Çantamda gezdiriyorum artık. Ruhum daraldıkça ya da sıkıldıkça boş kaldıkça çekmeye çalışıyorum.
Zaten rabbime yonelen herseyin faydasi var cnm ah nefsimiz ve kendimiz engel oluorz hep bende dahil bunaEki Görüntüle 1265476 Öneririm..
Canım Allah'ın isimleri,zikir..ismin verdiği mana ve enerjiyle beynimizi, ve hayatımızı kodluyoruz. Bi nevi fabrika ayarları yapıyoruz.
Şimdi ben yanlış anlatabilirim. Ama bi araştır istersen. Ben çok faydasını gördüm.
Yani altından zarar edildi bayagı işin özü ama ben hep unutmalık diye alıyorum. Umarım 15-20 sene sonra yükselmiş değerlenmiş olur.Hem faydası olur.Esm dolar yada euro birikimi yapmak istiyor altn isteniyor fazla soncta hemn bozdurmak icin almicaz ama guvenmio altina dolar yada euro daha ii gelio ona
sadece hedefm bu ay almak gram altn diger ylar nanay vcnku
O kadar güzel eserler var ki uygulayan yok.Aynı anda yazmışız.hem cep kitapmış seninki çok güzel
Bakin plabim soyle kizlar bu yonde akil verin bana
maastan bu ayda dahil olmak uzere her ay 10tl bankaya aticam
bu elimdeki parayida 100e tamamlayip aticam
dolar yada euro 100tllk
109bes var zaten
altn isteseydi esim bi ay altin bi ay doviz olck ti sadece dovizmi olcak
evdeki kumvara harclik nieytne biriktiriyoruz zaten
kafam karisim akilll lazim
Ben mesela öyle çok biriktiremiyorum. Bir çeyrek,100 dolarım oldu şimdilik. Bundan sonraki planım her ay 100 er lirayı tl olarak biriktirmek ve kalanlada dönüşümlü olarak altın ve dolar yapmak. Tabi öyle büyük meblağlar olmaz ama karınca kararınca işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?